Jégkorong: az Újpest legyőzésével négy között a Vasas

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2010.01.12. 20:37
Címkék
Utolsóként a Vasas Bp. Stars biztosította helyét a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga négyesdöntőjében, miután kedden nyert Újpesten.

A január 23-24-i, dunaújvárosi rendezésű négyesdöntőbe jutott a Dunaújvárosi Acélbikák.Docler, az Újpest, az SC Csíkszereda, valamint a Vasas Bp. Stars csapata.

MAGYAR–ROMÁN HOKILIGA
ÚJPESTI TE–VASAS BUDAPEST STARS 3–4 (0–1, 3–2, 0–1)
Megyeri út, 300 néző. V: Kincses, Kovács B., Nagy A.
ÚJPEST: Becze – Hetler, HÜFFNER (1), Németh P. 1, BORBÁS 1 (1), Kiss G. (1) – Petran, Kadlubiak, Kiricsenko 1, DUBEK, Sikorcin (1) – Zalavári, Bontovics, RAFAJ, Szajbert P., Pichler – Sommer, Jankovics, Dömötör, Roczanov, Sájevics (kapus). Edző: Pék György
VASAS: RAJNA – SZAJBERT K. (1), KANGYAL (2), GRÖSCHL, Gergely Cs. 1, Sándor Sz. – SILLE 1 (1), SZIRÁNYI, Szappanos, Holéczy (1), Majoross – SVASZNEK, Virág Cs. 1, Somogyi, Maszlov 1 (1) – Strenk, Fodor Cs., Wéber. Edző: Glen Williamson
Kiállítások: 8 perc+10 perc fegyelmi (Kiricsenko), ill. 10 perc
MESTERMÉRLEG
Pék György: – Ahogy vártuk, az idegek harcát hozta ez a mérkőzés, melyet a Stars rutinos játékosai jobban kezeltek. A mieink mindent megtettek a győzelemért, de a végén egy buta hibából kapott góllal kikaptunk. Igyekszünk elfelejteni, de ugyanakkor tanulni ebből a  mai mérkőzésből.
Glen Williamson: – Bár csak öt védőnk volt ma, a játékosaim rendkívül okosan és szervezetten játszottak, csatárok is sokat besegítettek a védekezésben. Rajna Miklós ma is nagyszerűen védett, örülök, hogy bejutottunk a MOL Liga legjobb négy csapata közé.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik