Haladás: Villámcsapásként ért Aczél őrizetbe vétele - Illés Béla

Vágólapra másolva!
2011.12.02. 09:21
A korábbi hatvannégyszeres válogatott Illés Béla társaival eddig nem kevés pénzt áldozott és áldoz ma is a szombathelyi futballra. Aczél Zoltán vezetőedző szerdai előállítása óta a Haladásnál nyilatkozatstop van érvényben, ám a korábbi nagyszerű labdarúgó, aki a klub egyik tulajdonosa, válaszolt a Nemzeti Sport kérdéseire.

„Köszönöm, megvagyok, a körülményekhez képest legalábbis... – válaszolta Illés Béla, a Haladás egyik tulajdonosa a hogylétét firtató kérdésre. – Ott voltam a meccsen, a végén Tóth Miklóssal, az ügyvezetővel beszélgettünk, amikor hívták, hogy menjen le az öltözőbe, mert történt valami. Amikor megtudtam, miről van szó, le voltam forrázva. Villámcsapásként ért a hír. Nem is tudok mit mondani...″

„Egy mérkőzés van hátra, a Videoton elleni szombati kupavisszavágó, addig az edzéseket Székely Tibor irányítja, ő viszi a csapatot. A jövő héten taggyűlés lesz, és – hacsak nem történik más rendkívüli esemény – értékeljük a klub körül történteket″ – tette hozzá Illés Aczél Zoltán őrizetbe vétele kapcsán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik