Nemzetisport.hu 2011.03.19 08:05 Frissítve: 2013.10.31 02:09

FTC: ketyeg az óra, Berki nem biztos, hogy átveszi a működtetést

A Ferencváros labdarúgócsapatának tulajdonosa, Kevin McCabe még februárban szándéknyilatkozatot írt alá Berki Krisztiánnal, amelynek értelmében a zrt. korábbi vezérigazgatója által irányított cég a tervezett közgyűlést követően átveheti a futballcsapat működtetését, de erre eddig nem került sor, és információink szerint holnap lejár a nyilatkozatban megszabott határidő.

 

 

A közgyűlés, amely után Berki Krisztián hivatalosan is átvehette volna a labdarúgócsapatot működtető zrt. irányítását, elmaradt, és mivel az új igazgatótanács nem állt fel, egyelőre Berki Krisztián sem vallhatja magát a Ferencváros vezetőjének (és így természetesen a zrt. tulajdonosának sem, hiszen korábban ilyen hírek is napvilágot láttak).

És meglehet, már nem is lesz az: információink szerint a Kevin McCabe-bel kötött szándéknyilatkozat érvényessége március 20-án, vasárnap lejár.

Eközben a Blikk arról számolt be, hogy információi szerint a Ferencváros utánpótláscsapatainál dolgozóknak havonta körülbelül 4 millió forint fizetést folyósított Kevin McCabe, ám a zöld-fehéreknél a fiatalokkal foglalkozó trénerekhez és a technikai személyzethez alig 2.6 millió jutott el – a lap úgy tudja, a labdarúgócsapatot működtető zrt-nél kétféle könyvelést vezettek.  

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos tegnap bejelentette, büntetőfeljelentést tesz a Ferencváros labdarúgócsapatánál tapasztalt gyanús ügyek miatt. 

 

2011.03.18 17:50:24

BMW X3 Games

Majthényi Szabolcs csapata utazhat a Genfben rendezendő szuperversenyre.

2010.11.18 01:35:42

BMW X3 Games

Egy verseny, amely igazán próbára teszi a képességeket, az edzettséget, ügyességet.