F-1: Schumi képzettségben nyert, de playboyként kikapott Rosbergtől

Vágólapra másolva!
2010.07.25. 11:52
A német Bild kisebb játékra invitálta a négy nagy csapat, azaz a McLaren, a Red Bull, a Ferrari és a Mercedes csapatfőnökét. Arra kérte a vezetőket, hogy több szempont (például tehetség, technikai képzettség, manőverezési képesség, bajtársiasság, playboyfaktor) alapján osztályozzák csapatuk két versenyzőjét.

A Mercedesnél Norbert Haug holtversenyt hirdetett, Michael Schumacher a technikai képzettségben 10–9-re megverte Nico Rosberget, de a fiatalabbik az úgynevezett playboyfaktor tekintetében 9–8-ra nyert, a többiben azonos pontszámot kaptak.

Christian Horner nem találja ennyire sármosnak versenyzőit, Mark Webber playboyértékét nullára taksálta, míg Sebastian Vettelét mínusz egyre – ennek ellenére összesítésben Vettel nyert.

Martin Whitmarsh nem akart viccelni pilótáival, Jenson Button minden kategóriában tízest kapott, és Lewis Hamilton is csak a vezetők körében népszerű playboyfaktorban maradt el a maximumtól – ötöst kapott.

Stefano Domenicali vette a legkomolyabban az értékelést, a Ferrari főnöke nem meglepő módon Fernando Alonsót hozta ki győztesnek Felipe Massával szemben. A spanyol vezetési tudás terén 9–8.5-re, tehetségben 10–8.5-re múlta felül a brazilt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik