Férfi vízilabda LEN-kupa: a Fradi kettős vereséggel búcsúzott

Vágólapra másolva!
2011.02.02. 20:15
Címkék
A férfi vízilabda LEN-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Ferencváros hazai pályán is 10–5-re kapott ki az olasz Savonától, így a népligetiek kettős vereséggel búcsúztak a sorozattól.

Az ötgólos hátrány eleve nem sok reményt adott a Ferencvárosnak a továbbjutásra, majd a hazai visszavágó 0–3-as kezdése még mélyebbre lökte a hat percig gólképtelen, az első negyedben öt gólt kapó zöld-fehéreket.

Ilyen előzmény után a vendégek végig kézben tartották a találkozót. A házigazdák a harmadik felvonást 2–0-ra megnyerve felzárkóztak ugyan 5–7-re, ám a hátralévő tíz és fél percet sikerült dobott gól nélkül lehozniuk, ez pedig hazai pályán is sima vereséget ért.

 FÉRFI VÍZILABDA LEN-KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
FTC-FISHER KLÍMA–RN SAVONA (olasz) 5–10 (2–5, 1–2, 2–0, 0–3)
Népliget, 100 néző. V: Stampalija, Bebic
FTC: B. MITROVICS – Tóth Z., Czigány K. 1, Varga T. 2 (1), Kunac 2 (2), Szeles, Varga I Zs. Cs: Weszelovszky, Ágner, Galambos, Illés. Edző: Ambrus Tamás
SAVONA: Volarevic – JANOVIC 2, G. Fiorentini 2, Angelini 1 (1), Lapenna, ASTARITA 2 (1), Smith. Cs: D. Fiorentini, Giacoppo, Fulcheris 1, Aicardi, Rizzo 2. Edző: Claudio Mistrangelo
Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 9/2
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/1
Sárga lap: Ambrus Tamás (31. p.)
Továbbjutott: Savona kettős győzelemmel (20–10)
MESTERMÉRLEG
Ambrus Tamás: – Nehéz volt abban hinni, hogy ilyen hátrányból meg tudjuk fordítani a párharcot, főleg, hogy betegségek hátráltatták a csapat felkészülését. Ennek tükrében gratulálok a játékosaimnak a tisztes helytálláshoz.
Claudio Mistrangelo: – Kellemes mérkőzésen vagyunk túl, hiszen a Ferencváros sok problémával küzdött a sérülések és betegségek miatt, míg nálunk csak egy játékos hiányzott. Ez a volt a nagy különbség oka a két csapat között.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik