Férfi kézilabda: Lékai Máté Szegedre tart, Balogh Zsolt a Magdeburgé

S. J.S. J.
Vágólapra másolva!
2010.06.09. 20:36
Címkék
A hazai és az európai játékospiacot egyaránt megmozgatta két PLER KC-játékos – Balogh Zsolt és Lékai Máté – kivásárlási ügye.

A Nemzeti Sport információja szerint a hazai játékospiacon az MKB Veszprém is beszállt a Lékai Máté (PLER) kivásárlásáért folyó versengésbe. Mocsai Lajos mester jövőre is gondoló együttese igazolná, majd a következő évadra azonnal kölcsön is adná a válogatott irányítót, akit ilyen feltételekkel visszavárna az őt most eladó lőrinci klub.

Lékai Mátéra korábban vadászott a Tatabánya-Carbonex és az FTC-Cityline is, azonban – ha veszprémi lesz – várhatóan a Szeged kapja meg kölcsönbe. Skaliczki László, az új szegedi edző alaposan átalakuló gárdájában Danijel Andjelkovics (Toulouse, francia) utódja lehet a 21 éves játékos.

Tisztább a kép a szintén 21 éves Balogh Zsolt ügyében: a mindenképpen a német Bundesligába vágyó válogatott jobbátlövőt kivásárolta a Lőrincből a szebb napokat látott Magdeburg (2002-ben a Veszprémet verte meg a BL-döntőben). A német együttes, amely két évre szerződtette Baloghot, a bajnokságban a 11. helyen zárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik