Férfi kézilabda: a spanyol sajtó tényként kezeli Nagy honosítását

Vágólapra másolva!
2010.01.20. 21:28
null
<p>A Marca szerint Nagy spanyol válogatott lesz (Kattintson!)</p>
Címkék
A spanyol Marca napilap szerdai sz&aacute;m&aacute;ban &bdquo;Nagy a spanyolokkal j&aacute;tszik&quot; c&iacute;mmel &iacute;rtak cikket Nagy L&aacute;szl&oacute; esetleges spanyol v&aacute;logatott&aacute; v&aacute;l&aacute;s&aacute;r&oacute;l.

Az újság szerint a magyar kézis spanyol állampolgár akar lenni (ez nem újdonság), és úgy tudja, hogy – bár ezt Nagy László nem erősítette meg a lapnak – a spanyol válogatottal utazhat a 2012-es olimpiára.

Mindenesetre Nagy klubcsapata, a Barcelona a Marca megkeresésére ugyanazt válaszolta, mint korábban a Nemzeti Sportnak: nem tudnak az ügyről, és a katalán együttesnek nem érdeke, hogy az átlövő spanyol válogatott legyen.

Bár a cím meglehetősen ütősre sikerült, a Marca írása sem utal új fordulatra az ügyben, azokat a tényeket veszi számba, amelyek korábban a Nemzeti Sportban is megjelentek.

Érdekesség viszont, hogy eközben a spanyol Teledeporte televízió kommentátora a Magyarország–Spanyolország Európa-bajnoki mérkőzés közben tényként állította, hogy Nagy László 2012-ben a spanyol válogatottal szerepel majd az olimpián.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik