Férfi kézi Eb: egyórás csúszással kezdték el osztani az újvidéki jegyeket

Vágólapra másolva!
2012.01.22. 14:39
null
Három helyszínen lehetett jegyet rendelni
Címkék
Az újvidéki Spens Aréna oldalában egyórás csúszással, az eredetileg tervezett és remélt 13 óra helyett csupán 14 órakor kezdték el osztani a Magyarország–Izland Eb-mérkőzésre azokat a jegyeket, amelyekhez a Magyar Kézilabda-szövetségen keresztül lehetett elővételben hozzájutni szombaton. Amint azt Nemcsik Balázs főtitkár a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: éppen ezt elkerülendő szerették volna már a délelőtt folyamán átvenni a jegyeket a szervezőktől, de erre nem volt lehetőségük.

Így előbb az elszámolásra került sort, majd a jegyek nyomtatására, végül pedig annak átvételére és elosztására. A jegyeket három árkategóriában és három helyszínen lehetett megrendelni, így azokat ennek megfelelően kilenc felé kellett csoportosítani.

Végül hamar kiszórták a jegyeket
Végül hamar kiszórták a jegyeket

Magyar szurkolók tucatjai türelmes vártak a jegyeikre, mint megtudtuk tőlük: útjuk Újvidékig simán alakult, bár egy-egy nagyobb pihenőhelyen a magyar zászlós személyautók láttán már érezhető volt a felfokozott várakozás. Különösebb probléma a határátkelőn sem volt, de azért bő félórát igénybe vett. Szerencsére az időjárás is kedvező, szinte már tavaszias, így a jegyre várók aligha fáznak meg a csarnok oldalsó, a VIP-vendégek és a sajtó munkatársainak fenntartott bejáratánál. A szövetség ugyanis itt, és nem a forgalmas főbejárat mellé telepítette az ideiglenes, jegyátvételi standokat

Nemcsak a magyar szövetségnél fogyott el vasárnapra az összes jegy, hanem a főpénztárban is, ahol így már csak a középdöntő keddi, illetve szerdai találkozóira lehet belépőt vásárolni.

A késés ellenére végül viszonylag gyorsan, 15-20 perc alatt kiszórták a sorban állóknak a jegyet, a többi előrendelő folyamatosan érkezett meg, nekik már nem nagyon kellett várni és várakozni a sorban.. Akik nem a szövetségen keresztül intézték a jegyüket, azok mostanság szembesülnek a csarnok körüli parkolás nehézségeivel. Vannak olyan bátrak, aki jegy nélkül érkeztek...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik