Felkészülés: remekelt Egerben a Szolnok kameruni próbajátékosa

Vágólapra másolva!
2010.07.17. 14:39
A labdarúgó NB I újonca, a Szolnoki MÁV FC felkészülési mérkőzésen 3–1-es győzelmet aratott az NB III-as Eger otthonában.

A találkozón az Eger szerzett vezetést az exszolnoki Kotula passza után Hamar Ádám góljával, de a vendégek próbajátékosával, Hervé Christian Tchamival nem bírtak a házigazdák.

A korábban Csehországban légióskodó kameruni balszélső előbb Alexnek adott gólpasszt, majd – miután Eimantas Marozas megszerezte a vezetést csapatának, a Szolnoknak – a hajrában beállította a végeredményt is egy szépségdíjas, kapufás szabadrúgásgóllal.

"A mai meccsen eldőlt, hogy a kameruni Tchami nagyszerű játékkal bizonyította, helye van a csapatunkban. Szeretnénk az FTC-től Pisanjukot visszahozni. Alakulunk, jelenleg Tchamival már 19-esre bővült a keretünk. Az NB I-nek 23-as kerettel indulunk neki, így még négy helyre szeretnénk ütőképes játékost igazolni" – nyilatkozta az Agriasportnak Vágó Attila, a Szolnok trénere.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
EGER–SZOLNOKI MÁV 1–3 (1–2)
Szolnoki MÁV: 1. félidő: Tarczi – Hevesi-Tóth, Hegedűs Gy., Pető Z., Cornaci – Bartyik, Antal, Lengyel, Tchami – Marozas, Alex. 2. félidő: Kövesfalvi – Deme, Szalai, Balogh P., Bogdán – Búrány, Nkongi, Mile, Tchami – Koós, Ndiaye. 
Gólszerző: Hamar, ill. Alex, Marozas, Tchami
A mérkőzés 2x50 perces volt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik