Felkészülés: Kulcsár és Beliczky is gólt szerzett, a Vasas legyőzte a KTE-t

Vágólapra másolva!
2012.01.25. 14:59
Címkék
A Vasas NB I-es labdarúgócsapata 3–1-re legyőzte a szintén élvonalbeli Kecskemétet a mai (szerdai) felkészülési mérkőzésen. Az angyalföldi gárda góljait Kulcsár Dávid, Beliczky Gergő és Haris Mehmedagic szerezte.

Az első félidőben a Vasas szerezte meg a vezetést: a legutóbb Pápán futballozó Varga Gábor tálalt mértani pontossággal Kulcsár Dávid elé – őt a Ferencváros szeretné szerződtetni –, aki a kapufa segítségével előnyhöz juttatta az angyalföldieket – olvasható az fcvasas.com tudósításában (1–0).Kulcsár Dávid elé – őt a Ferencváros szeretné szerződtetni –, aki a kapufa segítségével előnyhöz juttatta az angyalföldieket – olvasható az fcvasas.com tudósításában (1–0).

A Kecskemét azonban egyenlített: szöglet után Vinicius elé került a kipattanó labda, aki 16 méterről talált a Vasas hálójába. Beliczky Gergő emelését a gólvonalról vágták ki a kecskemétiek, majd Kulcsár életerős lövése a kapufán csattant. A fővárosiak ismét átvették a vezetést: Hercegfalvi Zoltán látványos mozdulattal hozta helyzetbe Beliczkyt – akit szintén leigazolna az FTC –, s a csatár közvetlen közelről nem hibázott (2–1).

A második félidőben Bori Gábor szabadrúgásból a keresztlécet találta telibe, majd a Vasas megszerezte a mindent eldöntő találatot: Beliczky kapott remek labdát a bal oldalon, majd három védőt befűzve középre adott, ahol Haris Mehmedagic érkezett, és a jobb alsóba lőtt (3–1).
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
VASAS–KECSKEMÉTI TE 3–1 (2–1)
Budapest, Fáy utca, 200 néző. Vezette: Kömpf
VASAS: Ilizi – Venczel (Görgényi), Kovács G., Tóth M., Katona M. – Mehmedagic, Varga G. – Kulcsár D., Bárányos (Kiss T.), Beliczky – Hercegfalvi (Csoór)
KECSKEMÉT: Németh G. (Borszéki) – Koszó (Hajnal), Balogh B. (Urbán), Kardos (Gyagya), Mohl – Szavics (Bertus), Ebala (Tököli), Alempijevics (Tölgyesi) – Bori, Vinicius (Hegedűs Á.), Lencse (Balogh M.)
Gólszerző: Kulcsár D., Beliczky, Mehmedagic, ill. Vinicius
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik