Everton: immár végleges Landon Donovan januári érkezése

Vágólapra másolva!
2009.12.18. 16:18
Címkék
Amint azt korábban megjövendöltük, most véglegessé vált: Landon Donovan, az egyesült államokbeli Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának csatára egy rövid távú kölcsön keretében az angol bajnokságban szereplő Evertonhoz kerül.

Bár a munkavállalási engedélyre még szüksége van, azon kívül már mindenben megállapodtak az angol klubbal, így Donovan januártól február közepéig a Premier League-ben szerepelhet. A 27 éves támadó ezután visszatér Amerikába, ahol március 27-én játssza az első meccsét az LA Galaxy. Bár a munkavállalási engedélyre még szüksége van, azon kívül már mindenben megállapodtak az angol klubbal, így Donovan januártól február közepéig a Premier League-ben szerepelhet. A 27 éves támadó ezután visszatér Amerikába, ahol március 27-én játssza az első meccsét az LA Galaxy.

„Mindenben megegyeztünk már. Landon remek befejező csatár, és az Egyesült Államok válogatottjának a kapitánya is, így minden képessége megvan hozzá, hogy hasznunkra váljon a kölcsönadás időszakában” – nyilatkozta David Moyes, az Everton menedzsere.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik