Európa-liga: Nehezebb ellenfelet is kaphattunk volna - Kis

Vágólapra másolva!
2011.06.20. 14:03
Címkék
Amint arról beszámoltunk, az Európa-liga első körében az andorrai UE Santa Coloma lesz a Paksi FC ellenfele. A tolnai csapat vezetőedzője, Kis Károly a Nemzeti Sportnak elmondta, kaphattak volna nehezebb ellenfelet, de ezen a szinten már senkit sem lehet lebecsülni.

„Kaphattunk volna jóval erősebb ellenfelet is, de ez nem azt jelenti, hogy lebecsüljük az andorrai csapatot. Minden ellenfelet fel kell térképezni, mert az a csapat, amely kijut Európába már elér egy bizonyos szintet, nem lehet félvállról venni. Ettől függetlenül persze célunk a továbbjutás" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Kis Károly, a Paksi FC vezetőedzője, miután kiderült, hogy a tolnai gárda az andorrai UE Santa Colomával találkozik az Európa-ligában.

„Eddig sem foglalkoztam azzal, hogy kit kapunk ellenfélül, és ezzel most is így vagyok, nincsenek könnyű ellenfelek" – nyilatkozta a Paks csapatkapitánya, Éger László.

„Az volt a legfontosabb, hogy ne kelljen Kazahsztánba utaznunk. Ezt sikerült elkerülnünk" – mondta a védő, aki hozzátette, van már rutinja nemzetközi szinten, de andorrai csapat ellen még nem futballozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik