El: A mérkőzés elején fel kell vennünk az ellenfél iramát - Kis Károly

Vágólapra másolva!
2011.07.27. 21:46
Címkék
A skót Hearts gárdájával méri össze magát a nemzetközi kupaporondon egyedüli magyar labdarúgócsapatként állva maradt Paks az Európa-liga 3. selejtezőkörében, az első mérkőzésen hazai pályán játszik Kis Károly csapata. A szakvezető a klub honlapján már a csütörtök esti összecsapásról nyilatkozott, elemezte a követendő taktikát és kiemelte az ellenfél erényeit.

„Döntő momentuma lesz a mérkőzésnek, hogy tudunk-e olyan dinamikusan, lendületesen játszani, mint ellenfelünk – nyilatkozta Kis Károly. – Valamint az is sokat fog számítani, hogy tudunk-e végig százszázalékosan koncentrálni. Egy kihagyásunk sem lehet, egy pillanata sem lehet a meccsnek, amikor nem teljesen koncentrálunk. Nagyon jó csapat ellen játszunk, nem véletlenül lettek a skót bajnokság bronzérmesei.”Kis Károly. – Valamint az is sokat fog számítani, hogy tudunk-e végig százszázalékosan koncentrálni. Egy kihagyásunk sem lehet, egy pillanata sem lehet a meccsnek, amikor nem teljesen koncentrálunk. Nagyon jó csapat ellen játszunk, nem véletlenül lettek a skót bajnokság bronzérmesei.”

„Rendkívül gyors játékosaik vannak, valamint tele vannak különböző nemzetiségű válogatott játékosokkal, köztük ír, ugandai és marokkóival. Nekünk már a mérkőzés elején fel kell vennünk azt az iramot, amit várhatóan diktálni fognak. A rögzített játékhelyzetekkel vigyáznunk kell, oda kell figyelnünk ezek levédésére, vagy ha megfordítom, akkor döntő lehet, hogy mi a sajátjainkat, hogyan fogjuk kihasználni.”

„Bátran, harcosan kell játszanunk, nem szabad kishitűnek lennünk, mert az megbosszulhatja magát. Ugyanakkor ennek a párharcnak egyértelműen a skótok az esélyesei, de már sikerült korábban is bravúrt végre hajtanunk, most is megpróbálkozunk vele. Bízunk abban, hogy ahogy a Tromsö ellen, úgy közönségünk most is buzdítani fog bennünket!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik