El: A hajrában egy tizenegyest nem adtak meg nekünk - Szivics

Vágólapra másolva!
2011.07.14. 22:31
Címkék
A labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörének első mérkőzésén a Kecskemét hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a kazah Aktobe ellen. A kecskemétiek vezetőedzője, Tomiszlav Szivics reálisnak tartja a végeredményt, de azért több okból is maradt benne tüske a látottak kapcsán.

„Az első félidőben nagy volt az iram, jó kontráink után az utolsó passzok többször rosszul sikerültek, mert egy-két gólunk benne maradt abban az időszakban – nyilatkozta Szivics a mérkőzést közvetítő Digi Tv-ben. – Az utolsó húsz percben már nem volt annyi erőnk, hogy a korábbi iramban bírjuk végigfutballozni a találkozót. Akkor egyértelműen meglátszott, hogy ellenfelünk már a bajnokságból jött. Biztos vagyok benne, hogy a hajrában egy tizenegyest nem adtak meg nekünk, de ettől függetlenül nem ezen múlt, mert reális eredmény született.”Szivics a mérkőzést közvetítő Digi Tv-ben. – Az utolsó húsz percben már nem volt annyi erőnk, hogy a korábbi iramban bírjuk végigfutballozni a találkozót. Akkor egyértelműen meglátszott, hogy ellenfelünk már a bajnokságból jött. Biztos vagyok benne, hogy a hajrában egy tizenegyest nem adtak meg nekünk, de ettől függetlenül nem ezen múlt, mert reális eredmény született.”

A szakember a visszavágó esélyeivel kapcsolatban megjegyezte: mindenképpen arra kell törekedniük, hogy idegenben is gólt szerezzenek, és önkritikusan elismerte, hogy a sérült Tököli hiányában a támadóvonalba vezényelt Simon, Dosso páros egyik tagja sem az a szint, amely egy ilyen meccsen a különbséget jelenthetné. Éppen ezért várja és bízik a rutinos Tököli mielőbbi gyógyulásában, visszatérésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik