Edzősors: Sousát a héten kinevezik New Yorkban - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.14. 17:49
null
Paulo Sousa New Yorkban osztogathatja <br />tovább utasításait (Fotó: Fuszek Gábor, archív)
Sajtóhírek szerint az NB I-es Videotontól távozó Paulo Sousa megegyezett az MLS-ben szereplő New York Red Bulls labdarúgócsapatával, amely már a héten bejelenti az érkezését.

Az Egyesült Államok „legjobb és legmegbízhatóbb" futballblogja, a Soccer By Ives (szerkesztője a FOX sportrovatánál is dolgozik) információi szerint Paulo Sousa megegyezett a New York Red Bullsszal, amely már a héten, a papírmunkák letudása után bejelenti szerződtetését.

Mint ismert, az NB I-es Videotontól távozó Sousát először Alexi Lalas hozta hírbe a New York-i klubbal, amelynek új vezetősége nézte ki a portugál trénert. Sousa segítője Claudio Reyna lesz az SBI szerint. Reyna állítólag már le is mondott az Egyesült Államok utánpótlás-igazgatói posztjáról.

A New York Red Bulls az utolsó csapat az MLS-ben, amelynek még nincs edzője az új szezonra, ám a hírek szerint hamarosan megoldódik a Thierry Henryt foglalkoztató klub problémája.

A New York Red Bulls a 2012-es évadban harmadik helyen végzett a Keleti főcsoportban, majd a főcsoport-elődöntőben 2–1-re kikapott a DC Unitedtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik