DVSC: Varga fáradt és majd' egy csapatnyi a sérült

Vágólapra másolva!
2012.09.14. 08:55
Címkék
A DVSC-Teva tegnap újabb játékossal erősített a bosnyák Nenad Kiso személyében, még sincs egyszerű helyzetben a bajnokcsapat vezetőedzője, Kondás Elemér, mert sok  hiányzója van a Honvéd elleni vasárnapi bajnokira készülő csapatának. 

Fájhat a feje Kondás Elemérnek, a debreceni szakember együttesében ugyanis rengeteg a sérült.

„A Hollandia ellen végig futballozó Varga József még csütörtökön is fáradtságra panaszkodott, ezért ő könnyített munkát végzett – nyilatkozta a hiányzókkal kapcsolatban a vezetőedző. – A nemzeti csapatból Mészáros Norbert már hamarabb hazatért, hiszen fáj a térde. Czvitkovics Péter és Rezes László még a Diósgyőr elleni Ligakupa-mérkőzésen sérült meg, a kameruni Yannick Mbengono térdéből pedig ki kellett venni egy csavart, amelyet még egy korábbi műtét során helyeztek el az orvosok. Régóta a sérültek listáján van a francia Selim Bouadla, Farkas II Balázs, Máté Péter, a gaboni Roguy Méyé és a szerb Nenad Novakovics. Finoman szólva sem ideális állapot."

A szakember a Nemzeti Sportnak adott interjúban a héten igazolt új szerzeményekre is kitért.

„Kell a konkurencia, szükség van arra, hogy senki se érezze béreltnek a helyét, ezért is szerződtettük a csatár Pölöskey Pétert és legutóbb a védekező középpályás bosnyák Nenad Kisót – fogalmazott Kondás Elemér. – A magyar játékos jó kondícióban van, a Coventry Citynél és a Leeds Unitednél is járt próbajátékon a nyáron. Biztosan megkapja majd a lehetőséget a bizonyításra. Azért is kellett egy csatár, mert csak a fiatal Birtalan Botondra, Adamo Coulibalyra, Kulcsár Tamásra és Ibrahima Sidibére számíthattam eddig. Nenad Kiso pedig védekező középpályás, a hondurasi Luis Ramos Kecskemétre távozása és az előbb említett ok miatt is szükségünk volt a másfél hete próbajátékon részt vevő és meggyőző teljesítményt nyújtó légiósra. Labdabiztos, gyors, fürge, igazi labdaszerző – s az is sok mindent elárul, hogy több mint száz élvonalbeli mérkőzést játszott a szerb, a bosnyák és az izraeli első osztályban, valamint tizenkét alkalommal futballozott a bosnyák U21-es válogatottban is. S még csak huszonhárom esztendős... Sajnálom, hogy a vasárnapi, Budapest Honvéd elleni mérkőzésen még nem számolhatok vele, hiszen addigra aligha érkezik meg a játékengedélye, de reményeim szerint a jövő héten már csatasorba állíthatom."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik