Anglia: edzője Gyepest hibáztatja a Swansea elleni vereség után

Vágólapra másolva!
2010.11.08. 12:32
Címkék
Ahogy arról beszámoltunk, Gyepes Gáborék duplán fájó vereséget szenvedtek tegnap az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban: a nagy rivális, szintén walesi Swansea-től kapott ki a Cardiff, ráadásul e vereség következtében már nem vezeti a tabellát. Gyepes számára rossz hír, hogy edzője, Dave Jones őt hibáztatja a mérkőzést eldöntő gól miatt.

„Szoros meccset játszottunk, de a gólnál elkövettünk egy megengedhetetlen hibát” – értékelt a Cardiff City–Swansea (0–1) mérkőzés után a hazaiak menedzsere, Dave Jones.

A szakember név szerint nem nevezte meg Gyepest, de a gólnál Marvin Emnes a magyar futballistáról fordult le, így a WalesOnline szerint egyértelmű, hogy a szakember a magyar védőről beszélt. Az igazsághoz tartozik, hogy Gyepes nem sokkal a gól előtt meghúzódott, és ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy nem tudott menteni. Ráadásul közvetlenül a gólt megelőzően a hazaiak több játékosa is odaajándékozta a labdát a Swansea-nak.

Érdekes, hogy Dave Jones szoros mérkőzésről beszélt, ehhez képest a WalesOnline kiemeli, hogy sem a labdabirtoklási arány, sem a kaput eltaláló lövések száma (4–13), sem a szögletarány (4–9) nem támasztja ezt alá.

A vereségével a QPR mögé a 2. helyre visszacsúszó Cardiffban Gyepes eddig alapembernek számított, 14 bajnokiból 13-szor pályára lépett, mindegyik találkozót végigjátszotta.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik