Anglia: Fülöp iránt a West Ham United is érdeklődik - sajtóértesülés

Vágólapra másolva!
2010.06.27. 16:37
Címkék
Angol sajtóértesülések szerint több csapat – köztük a West Bromwich Albion – mellett a West Ham United is szeretné megszerezni Fülöp Mártont. A magyar válogatott kapus a világbajnokságon nagyot hibázó angol válogatott Robert Greent pótolhatja.
Az egyik angol portál szerint Arsene Wenger szeretné szerződtetni az Arsenalhoz az ausztrál válogatott Mark Schwarzert, akinek a helyére Robert Green vagy David James érkezne a Fulhambe.

Ha Green Gera Zoltán csapatához igazol, a West Hamnek új kapusra lesz szüksége, és az elemzés szerint Fülöp Márton lehet a potyázó angol hálóőr helyettese. Ebben az esetben Fülöp csapattársa lenne a klub felnőttcsapatához tartozó fiatal magyar kapusnak, Kurucz Péternek.

Más források szerint azonban a West Bromwich Albion is komolyan érdeklődik a magyar válogatott kapus iránt, akár 900 ezer fontot is fizetne játékjogáért. A West Brom és a West Ham mellett Fülöppel több csapatot is szóba hoztak már a nemzetközi sajtóban: a Sheffield Unitedet, a belga Anderlechtet, a török Galatasarayt, az olasz Udinesét és a görög Olympiakoszt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik