Találatok a Vogel Soma címkére

Találatok száma: 20

Kép: Eb-győztes pólósunk dobta be a korongot az FTC meccsén

2020-03-11 09:18:23

Vogel Soma szerencsét hozott az FTC jégkorongozóinak, akik korongbedobása után legyőzték az Újpestet az Erste Liga elődöntőjében.

kép jégkorong Vogel Soma FTC-Telekom FTC

Vízi Eb: Szóltam a spanyoloknak, kiszállok a vízből, mert Soma kivédi – Nagy V.

2020-01-26 21:34:38

Nagy Viktor az utolsó ötméteres előtt kiült a spanyol kispadhoz, és azt mondta az ellenfélnek, hogy kiszáll, mert Vogel Soma úgyis véd. Mindig így legyen igaza, hiszen azzal a védéssel megnyerte az Európa-bajnokságot a magyar férfi vízilabda-válogatott Budapesten.

vízilabda Eb vízilabda magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Eb Vogel Soma Spanyolország

Vízi Eb: Nehéz mit mondani, régóta vártam erre a pillanatra – Erdélyi

2020-01-26 21:36:02

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidő után ötméteresekkel legyőzte Spanyolországot az Európa-bajnokság döntőjében Budapesten. Így értékeltek a magyar játékosok a győztes finálé után!

magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Eb férfi vízi Eb Vámos Márton Vogel Soma Nagy Viktor

Férfi vízi Eb: Vogel Soma meglepődött a sok magyar szurkolón

2020-01-14 23:08:30

A magyar férfi vízilabda-válogatott 14 gólos sikerrel zárta első Európa-bajnoki mérkőzését a hazai rendezésű kontinenstornán. A találkozó után a legeredményesebb magyarral, Manhercz Krisztiánnal, a második félidőben védő Vogel Somával, illetve Märcz Tamás szövetségi kapitánnyal beszélgetett az NSO Tv stábja.

vízilabda videó török vízilabda-válogatott török férfi vízilabda-válogatott magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda-válogatott

Férfi vízi Eb: „Egy karácsonyt el lehet engedni azért, hogy elérjük a célunkat”

2019-12-20 17:13:57

Amíg ezek a napok a legtöbb családban már a karácsonyi készülődésről, favásárlásról és díszítésről szólnak, addig jó néhány sportolónál nincs ez így. Például a vízilabdázóknál sem, akik a január 12-én kezdődő budapesti Európa-bajnokságra készülnek gőzerővel. Az NSO Tv arról faggatta őket: hogyan néz ki az idei karácsonyuk, mennyit lehetnek a szeretteikkel, mennyire kell odafigyelniük az étkezésre?

videó férfi vízilabda Eb férfi vízi Eb Vogel Soma NSO Tv Märcz Tamás

Vízilabda: „Két év után mertem megszólalni a Fradi öltözőjében”

2019-11-20 21:23:03

Vogel Soma még csak 22 éves, de már több aranyérmet akasztottak a nyakába, mint amennyiről néhány rutinosabb vízilabdázó csak álmodhat. De vajon ez elég ahhoz, hogy az FTC-Telekom Waterpolo BL-címvédő pólócsapatának benjáminjaként ne ő vigye a labdákat?    

kapus Vogel Soma Sportkrém Nagy Viktor Fradi Ferencváros vízilabda

Vízilabda: Motiváltan tértem vissza – Hosnyánszky Norbert

2019-11-12 22:24:13

A vártnál könnyedebb győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott az oroszok elleni világliga-mérkőzésen. Hosnyánszky Norbert több mint két év után játszott ismét a válogatottban, s a vb-t sérülés miatt kihagyó Erdélyi Balázs is most tért vissza. Amellett, hogy mindketten arról beszéltek az NSO Tv-nek, mennyire motiváltak a januári, budapesti Európa-bajnokság előtt, dicsérték a meccsen kiválóan védő Vogel Somát is, aki ugyancsak megszólalt videónkban.

vízilabda magyar vízilabda-válogatott Vogel Soma Hosnyánszky Norbert Erdélyi Balázs

Vizes vb: Fájó a második negyed 0–4-es periódusa – Märcz

2019-07-25 14:40:17

Mint ismert, a magyar férfi vízilabda-válogatott 12–10-re kikapott Olaszországtól a kvangdzsui vizes világbajnokság elődöntőjében, így a bronzéremért mérkőzhet. A találkozó után Märcz Tamás szövetségi kapitány és a játékosok értékelték a látottakat.

vizes vb 2019 vizes vb magyar férfi vízilabda-válogatott Vogel Soma Olaszország Märcz Tamás

Vízilabda: Jólesnek a dicséretek, főleg Varga Dénestől – Vogel Soma

2019-06-14 00:47:33

„Felnőtt a feladathoz, és innentől úgy kezelem, mint a legjobb magyar kapust” – ezt Varga Dénes azután mondta Vogel Somáról, hogy az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapata megnyerte a Bajnokok Ligáját, amiben a 21 éves pólósnak oroszlánrésze volt. Elég csak az Olympiakosz elleni döntő ötméterespárbajára gondolni. S ha a legjobb kapust külön díjazták volna a nyolcas döntőben, akkor nem kérdéses, ki kapja ezt az elismerést.    

férfi vízilabda Vogel Soma Varga Dénes FTC-Telekom Waterpolo Bajnokok Ligája

Férfi vízi: változás a keretben, Vogel sem játszhat Málta ellen

2018-12-08 07:04:42

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya betegség miatt nem számíthat Vogel Somára, az FTC kapusára – számolt be róla a waterpolo.hu.

férfi vízi világliga Vogel Soma Märcz Tamás Csoma Kristóf

Vízilabda: védés fejjel, fej fölött, vállal, magyar öröm a végén – képgaléria

2018-07-05 20:47:02

A magyar férfi vízilabda-válogatott 11–8-ra legyőzte a románokat a Hajós Alfréd Uszodában zajlón BENU-kupán. Nézze meg a mérkőzésen készült képeinket!

férfi vízilabda-válogatott Zalánki Gergő Vogel Soma Pohl Zoltán Märcz Tamás Manhercz Krisztián

Férfi vízi ob I: „Azért kezdtünk el a Fradiban vízilabdázni, hogy ezt átélhessük”

2018-05-27 02:38:03

Vogel Soma gyerekkora óta a Ferencvárosban vízilabdázik, és 20 évesen ünnepelhetett bajnoki címet a zöld-fehérekkel. Amikor a Fradi legutóbb, tizennyolc esztendeje bajnok lett, még édesapja, Vogel Zsolt emelhette magasba a kupát, így a fiatal kapus követte a családi hagyományt. A döntő után az NSO Tv-nek többek között arról beszélt, mit jelent neki a bajnoki cím, hogyan élte meg a Szolnok elleni ötmeccses finálét, illetve szóba került az ünneplés hossza is.

vízilabda férfi vízilabda ob I bajnoki cím Vogel Soma Szolnok Ferencváros

Vízilabda: Ajándékot nem kap senki, Vogel azért védett, mert... – Märcz Tamás

2018-01-17 02:03:34

Második világliga mérkőzését is megnyerte a férfi vízilabda-válogatott, a spanyolokat nagy csatában 9–8-ra győzte le Hódmezővásárhelyen. A találkozó után Märcz Tamás szövetségi kapitány többek között a bravúrosan védő Vogel Somáról is beszélt az NSO Tv-nek, Jansik Szilárd pedig elmondta, miért nem ment a gólszerzés emberelőnyből a magyar csapatnak. Emellett szót ejtett arról is, mi a közös célja testvérével, Dáviddal. 

világliga férfi vízilabda-válogatott Vogel Soma Märcz Tamás Jansik Szilárd Jansik Dávid

Férfi vízi: „Biztos vagyok benne, hogy megnyerjük az Ek-t”

2017-04-04 15:58:02

Az Európa-kupa visszavágójára készülő Ferencváros férfi vízilabdacsapatának két játékosa, Vogel Soma és Katonás Gergő a közelgő szerdai mérkőzésről beszélt a hazai szövetség hivatalos oldalának.

vízilabda férfi vízilabda Európa-kupa férfi vízilabda Vogel Soma Katonás Gergő Ferencváros vízilabda