Találatok a Vladan Matics címkére

Találatok száma: 73

Férfi kézi: Lazítaniuk kell a játékosoknak, mert ez így öngyilkosság – Vladan Matics

2020-09-18 23:10:16

Lassan mumusává válik a Ferencváros a Tatabányának – a zöld-fehérek egymás után harmadszor győzték le Vladan Matics csapatát a férfi kézilabda NB I-ben. Horváth Attila együttese végig vezetve nyert 27–24-re. A találkozó után a két vezetőedző értékelt az NSO Tv-nek. 

férfi kézilabda NB I Vladan Matics Tatabánya Horváth Attila Ferencváros FTC

Mozgásképtelen? Durva? Válogatottunk védelmének pillére lett

2020-07-27 22:00:05

A magyar férfi kézilabda-válogatott egyik kulcsfigurája az idei Európa-bajnokságon a tatabányai védő, Sipos Adrián volt, aki reméli, kedvezően sikerült megváltoztatnia a róla korábban kialakult képet. Beszélt arról a göröngyös útról is, amelyet be kellett járnia, s amely során nemcsak elfogadta a neki szánt szerepet, de még ma, 30 évesen is igyekszik tökéletesíteni a védőjátékán.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 Vladan Matics Sipos Adrián Schuch Timuzsin Nagy László

Férfi kézi: Matics szerint kellett az új lendület a Tatabányának

2020-07-15 12:07:34

Már egy hete edz a Tatabánya férfi kézilabdacsapata, és a játékosok láthatóan nemcsak a labdának, hanem egymásnak is örülnek a hosszú kényszerszünet után.

férfi kézilabda Vladan Matics Grundfos Tatabánya Debreczeni Dávid

Kézilabda: a topedzők üzenete világos – nem kérnek a kapus nélküli játékból

2020-07-08 11:15:03

Egy frissen készült felmérés szerint a külföldi kézilabdaedzők többsége egyértelműen elutasítja a kapus nélküli játékra vonatkozó szabályt, míg itthon a megkérdezett szakemberek körében vegyesebb a kép.

kézilabda Vladan Matics Szilágyi Zltán Köstner Vilmos IHF Elek Gábor

Férfi kézilabda: Nem érzem, hogy gyengültünk volna – Vladan Matics

2020-07-05 10:34:03

Jövő hét szerda délután kezdi el a felkészülést a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapata, amely anyagi nehézségekkel nézett szembe az elmúlt időszakban, és bár a helyzete végül megoldódott, talán ennek is köszönhetően alaposan megújított kerettel kezdi a 2020–2021-es idényt. Vladan Matics edzőnek azonban már van tapasztalata abban, hogyan kell szezonról szezonra új csapatot építeni.

férfi kézilabda férfi kézilabda NB I Vladan Matics Grundfos Tatabánya

Férfi kézi NB I: magyaros csapat alakul Tatabányán

2020-04-29 09:33:09

Egy kivétellel csak magyar játékosokkal vághat neki a következő idénynek a Tatabánya, amelynél a vezetőség azon dolgozik, hogy megteremtse ehhez az anyagi hátteret.

férfi kézilabda NB I Vladan Matics Marosi László Grundfos Tatabánya EHF-kupa

Videó: Az egész ország büszke rátok – Matics öltözői beszéde

2020-02-14 08:24:40

Mint beszámoltunk róla, a Grundfos Tatabánya bravúros döntetlen játszott a Füchse Berlin vendégeként a férfi kézilabda EHF-kupában. „Egész Magyarország, Tatabánya, mi, edzők, csapatvezetők, büszkék vagyunk rátok. Ez a döntetlen nekünk egy győzelem” – kezdte öltözői beszédét Vladan Matics, a Bányász vezetőedzője a találkozó után. 

Vladan Matics Grundfos Tatabánya EHF-kupa

Férfi kézi NB I: Tavasszal sokkal erősebbek leszünk! – Matics

2019-10-31 09:44:26

Sohasem kezdte még olyan nehezen az idényt a Tatabánya, mint most. Edzője, Vladan Matics szerint nincs más megoldás, ki kell bírniuk az évad első felét.

férfi kézilabda Vladimir Vranjes Vladan Matics Grundfos Tatabánya férfi kézilabda NB I

Férfi kézi: „A pályán legyetek gyilkosok, azon kívül igaz barátok!”

2019-07-25 10:10:36

A többi NB I-es csapathoz hasonlóan a legutóbb bronzérmes Grundfos Tatabánya is megkezdte már a felkészülést a következő idényre. Vladan Matics vezetőedző nyitó beszédéből a klub Facebook-oldala közölt részleteket, ebből többek között kiderült, hogy ezentúl a magyar lesz a hivatalos nyelv az öltözőben.

férfi kézilabda Vladan Matics Grundfos Tatabánya

Férfi kézi: „Ragaszkodunk a Csoknyai, Matics páros által lefektetett alapokhoz”

2019-07-10 14:19:47

A Csoknyai István, Vladan Matics kettőstől Gulyás István veszi át a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítását. Az új szövetségi kapitány az NSO Tv-nek elmondta, az edzőpáros által lefektetett alapokra fog támaszkodni szakmai stábjával, és az első feladataik egyike lesz a bő keret kialakítása.

szövetségi kapitány szakmai stáb férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Vladan Matics Nagy László

Vélhetően a hiánya mutatja majd meg, mekkora klasszis volt

2019-07-05 18:43:29

A sportág klasszisai közé tartozott a profi karrierjét 25 évnyi kézilabdázás után 2019. június 2-án, 38 esztendősen lezáró Nagy László, aki vérbeli csapatkapitány volt Veszprémben és a válogatottban. A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében írt sorozatunk utolsó részében a visszavonulása körülményeit boncolgatjuk.

magyar férfi kézilabda-válogatott Vladan Matics Telekom Veszprém Nagy László NS Hosszabbítás Momir Ilics

Férfi kézi: a szövetség később dönt személyi kérdésekről

2019-06-19 13:35:29

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége szerdán meghallgatta a férfiválogatott szövetségi kapitányai, Csoknyai István és Vladan Matics beszámolóját a vasárnap véget ért Eb-selejtezőkről, és a következő hetekben hoz döntést a nemzeti csapat következő időszakának szakmai koncepciójáról és stábjáról.

magyar férfi kézilabda-válogatott Vladan Matics Nagy László MKSZ Csoknyai István

Férfi kézi Eb-sel.: „Csak az orosz edzőt hallottam, kemény szidást kaptak”

2019-04-14 18:42:46

A magyar férfi kézilabda-válogatott 23–23-as döntetlent játszott az oroszokkal Érden Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ötgólos hátrányban is voltak a második félidőben, Lékai Máté időn túli hétméteressel egyenlített. A találkozó után a Spanyolországban légióskodó Ligetvári Patrikkal beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező Vladan Matics Székely Márton

Férfi kézi Eb-sel.: Büszke vagyok a fiatalításra, nincs is másik út – Matics

2019-04-14 18:28:45

A magyar férfi kézilabda-válogatott 23–23-as döntetlent játszott az oroszokkal Érden Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ötgólos hátrányban is voltak a második félidőben, a végén Lékai Máté időn túli hétméteressel egyenlített. A találkozó után a parádésan védő Székely Mártonnal, valamint Vladan Matics szövetségi kapitánnyal beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező Vladan Matics Székely Márton

Kézilabda: Ancsin Gábor klubot vált, Tatabányán folytatja

2019-04-08 11:21:00

A válogatott Ancsin Gábor elmondta a Nemzeti Sportnak, hogy távozik a nyáron az FTC-ből és legalább egy évig kölcsönben a Grundfos Tatabányában folytatja pályafutását. A hírt a Tatabánya honlapja hivatalosan megerősítette.

kézilabda átigazolás Vladan Matics Grundfos Tatabánya FTC férfi kézilabda Ancsin Gábor