Találatok a Vladan Matics címkére

Találatok száma: 66

Videó: Az egész ország büszke rátok – Matics öltözői beszéde

2020-02-14 08:24:40

Mint beszámoltunk róla, a Grundfos Tatabánya bravúros döntetlen játszott a Füchse Berlin vendégeként a férfi kézilabda EHF-kupában. „Egész Magyarország, Tatabánya, mi, edzők, csapatvezetők, büszkék vagyunk rátok. Ez a döntetlen nekünk egy győzelem” – kezdte öltözői beszédét Vladan Matics, a Bányász vezetőedzője a találkozó után. 

Vladan Matics Grundfos Tatabánya EHF-kupa

Férfi kézi NB I: Tavasszal sokkal erősebbek leszünk! – Matics

2019-10-31 09:44:26

Sohasem kezdte még olyan nehezen az idényt a Tatabánya, mint most. Edzője, Vladan Matics szerint nincs más megoldás, ki kell bírniuk az évad első felét.

férfi kézilabda Vladimir Vranjes Vladan Matics Grundfos Tatabánya férfi kézilabda NB I

Férfi kézi: „A pályán legyetek gyilkosok, azon kívül igaz barátok!”

2019-07-25 10:10:36

A többi NB I-es csapathoz hasonlóan a legutóbb bronzérmes Grundfos Tatabánya is megkezdte már a felkészülést a következő idényre. Vladan Matics vezetőedző nyitó beszédéből a klub Facebook-oldala közölt részleteket, ebből többek között kiderült, hogy ezentúl a magyar lesz a hivatalos nyelv az öltözőben.

férfi kézilabda Vladan Matics Grundfos Tatabánya

Férfi kézi: „Ragaszkodunk a Csoknyai, Matics páros által lefektetett alapokhoz”

2019-07-10 14:19:47

A Csoknyai István, Vladan Matics kettőstől Gulyás István veszi át a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítását. Az új szövetségi kapitány az NSO Tv-nek elmondta, az edzőpáros által lefektetett alapokra fog támaszkodni szakmai stábjával, és az első feladataik egyike lesz a bő keret kialakítása.

szövetségi kapitány szakmai stáb férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Vladan Matics Nagy László

Vélhetően a hiánya mutatja majd meg, mekkora klasszis volt

2019-07-05 18:43:29

A sportág klasszisai közé tartozott a profi karrierjét 25 évnyi kézilabdázás után 2019. június 2-án, 38 esztendősen lezáró Nagy László, aki vérbeli csapatkapitány volt Veszprémben és a válogatottban. A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében írt sorozatunk utolsó részében a visszavonulása körülményeit boncolgatjuk.

magyar férfi kézilabda-válogatott Vladan Matics Telekom Veszprém Nagy László NS Hosszabbítás Momir Ilics

Férfi kézi: a szövetség később dönt személyi kérdésekről

2019-06-19 13:35:29

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége szerdán meghallgatta a férfiválogatott szövetségi kapitányai, Csoknyai István és Vladan Matics beszámolóját a vasárnap véget ért Eb-selejtezőkről, és a következő hetekben hoz döntést a nemzeti csapat következő időszakának szakmai koncepciójáról és stábjáról.

magyar férfi kézilabda-válogatott Vladan Matics Nagy László MKSZ Csoknyai István

Férfi kézi Eb-sel.: „Csak az orosz edzőt hallottam, kemény szidást kaptak”

2019-04-14 18:42:46

A magyar férfi kézilabda-válogatott 23–23-as döntetlent játszott az oroszokkal Érden Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ötgólos hátrányban is voltak a második félidőben, Lékai Máté időn túli hétméteressel egyenlített. A találkozó után a Spanyolországban légióskodó Ligetvári Patrikkal beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező Vladan Matics Székely Márton

Férfi kézi Eb-sel.: Büszke vagyok a fiatalításra, nincs is másik út – Matics

2019-04-14 18:28:45

A magyar férfi kézilabda-válogatott 23–23-as döntetlent játszott az oroszokkal Érden Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ötgólos hátrányban is voltak a második félidőben, a végén Lékai Máté időn túli hétméteressel egyenlített. A találkozó után a parádésan védő Székely Mártonnal, valamint Vladan Matics szövetségi kapitánnyal beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező Vladan Matics Székely Márton

Kézilabda: Ancsin Gábor klubot vált, Tatabányán folytatja

2019-04-08 11:21:00

A válogatott Ancsin Gábor elmondta a Nemzeti Sportnak, hogy távozik a nyáron az FTC-ből és legalább egy évig kölcsönben a Grundfos Tatabányában folytatja pályafutását. A hírt a Tatabánya honlapja hivatalosan megerősítette.

kézilabda átigazolás Vladan Matics Grundfos Tatabánya FTC férfi kézilabda Ancsin Gábor

Kézi: Rosta még ritkán gondol a szegedi BL-meccsekre; Matics sajnálja, hogy elmegy

2019-02-24 15:39:45

Hiába vezetett többször is négy góllal az első félidőben a Hannover-Burgdorf férfi kézilabdacsapata a Tatabánya vendégeként, a magyarok 28–25-re győztek az EHF-kupa csoportkörében. A találkozó után az NSO Tv stábja Vladan Matics vezetőedzővel, illetve a nyártól Szegeden játszó ifjabb Rosta Miklóssal beszélgetett.

videó férfi kézilabda EHF-kupa férfi kézi EHF-kupa Vladan Matics Tatabánya kézilabda Rosta Miklós

Férfi kézi: Csoknyai és Matics folytathatja a munkát a válogatottnál

2019-02-12 13:50:38

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) kedden úgy határozott, Csoknyai István és Vladan Matics folytathatja a munkát a magyar férfi kézilabda-válogatott élén.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Vladan Matics MKSZ Csoknyai István

Férfi kézi NB I: a Matics-csapat legyőzte Csoknyaiékat

2019-02-02 15:18:30

Csoknyai István és Vladan Matics magyar szövetségi kapitányok ezúttal egymás ellen csaptak össze: a férfi kézilabda NB I 14. fordulójában a Tatabánya 30–26-ra nyert.

kézilabda férfi kézilabda NB I Vladan Matics Tatabánya Grundfos Tatabánya Csoknyai István

Férfi kézi: Bocsánat, senkit sem akartam bántani – Vladan Matics

2019-01-29 09:12:16

Álmatlan éjszakája volt Vladan Matics férfi kézilabda-kapitánynak, mert hétfői vb-értékelő szavait néhányan bántóan erősnek érezhették.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Vladan Matics

Férfi kézi: A teljesítményem nyomon követhető – Bartók

2019-01-28 20:51:34

A német Bundesligában szereplő Lemgo játékosa, Bartók Donát a decemberi edzéseken nem tűnt megfelelőnek a kombinatív játékban, ezért a pályán a többiekkel sem találta az összhangot, nyilatkozta a Reggeli Startban Vladan Matics, a férfi kézilabda-válogatott egyik szövetségi kapitánya. Bartók szerint ő semmilyen visszajelzést sem kapott a szakvezetéstől.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb

Férfi kézi: „Erőnléti katasztrófa vagyunk” – Vladan Matics kifakadt

2019-01-28 13:09:45

„Nem bántam meg, hogy elvállaltam a szövetségi kapitányi posztot, mindent megtettem, amit tudtam. A tizedik hely a reális kép” – mondta Vladan Matics, a vasárnap véget ért világbajnokságon a minimális célkitűzéstől, vagyis a hetedik helytől elmaradó magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Digi Sport reggeli műsorában.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb

Mocsai Lajos: Többet és másként kell foglalkozni a válogatottal

2019-01-27 08:17:42

Mocsai Lajos volt szövetségi kapitány, a Testnevelési Egyetem rektora szerint válogatottunk csak a kialakult, bevált, sikeres módszerekkel lehet újra a világelit tagja.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb