Találatok a Vichai Srivaddhanaprabha címkére

Találatok száma: 36

Videó: így emlékeztek a Leicester 1 éve elhunyt tulajdonosára

2019-10-26 10:45:08

Minden bizonnyal sokan emlékeznek a csaknem napra pontosan egy éve történtekre: 2018. október 27-én a Leicester City akkori tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere lezuhant a stadion mellett a West Ham United elleni találkozó után – a fedélzeten utazó öt személy életét vesztette. Közeleg a szomorú évforduló, így a Leicester a Southampton ellen is megemlékezett az elhunyt tulajdonosról.

angol labdarúgás Vichai Srivaddhanaprabha Premier League Leicester City

Leicester: az elhunyt tulajdonos fia veszi át az irányítást

2019-08-08 19:07:44

Az elhunyt Vichai Srivaddhanaprabha fia, Aiyawatt lett a Leicester City elnöke – jelentette be az angol klub csütörtökön.

angol labdarúgás Vichai Srivaddhanaprabha Premier League Leicester City Aiyawatt Srivaddhanaprabha

Leicester: a játékosok már Thaiföldön, csütörtökön hamvasztási szertartás

2019-03-20 21:09:12

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City játékosai és stábtagjai szerdán megérkeztek Thaiföldre, hogy csütörtökön részt vegyenek a klub korábbi tulajdonosának, Vichai Srivaddhanaprabhának hamvasztási szertartásán.

Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Leicester: egy leváló alkatrész okozta a tragédiát

2018-12-07 08:12:10

Mint ismert, október végén a Leicester City stadionja melletti parkolóba zuhant az egyszeres angol bajnok klub tulajdonosát, Vichai Srivaddhanaprabhát szállító helikopter, és a klubvezető mellett a gép további két utasa, valamint a két pilóta is életét vesztette. Az eset kivizsgálását követően kiderült, hogy valóban a hátsó rotor problémája okozta a tragédiát.

Vichai Srivaddhanaprabha Premier League PL Leicester City

Leicester: szívbemarkoló kép, üresen maradt az elhunyt tulajdonos helye

2018-11-11 20:33:45

Mint korábban beszámoltunk róla, a Leicester City gól nélküli döntetlent játszott a Burnley ellen az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A Leicesternek ez volt az első hazai mérkőzése az öt ember, köztük a klub tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha halálát is követelő helikopter-szerencsétlenség után. A publikum megható módon emlékezett meg az elhunytakról. A stadionban üresen maradt az elhunyt vezető helye, valamint fehérbe borult az egész stadion.

Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

PL: a két hosszú átok is megtört – de a győzelem így is elmaradt

2018-11-10 16:48:22

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City az első hazai mérkőzését játszotta le korábbi tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha tragikus balesete óta. A publikum gyönyörű módon emlékezett meg az elhunyt elnökre. A győzelem nem jött össze, a gárda gól nélküli döntetlent játszott a Burnleyvel.

megemlékezés Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Leicester: szobrot emelnek az elhunyt tulajdonos emlékére

2018-11-09 18:58:32

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Leicester City hivatalos közleményben jelezte, hogy szobrot emel a nemrég helikopter-balesetben elhunyt egykori tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha emlékére.

angol labdarúgás Vichai Srivaddhanaprabha Premier League Leicester City

Gyász: szombaton elkezdődött a Leicester-tulajdonos temetése

2018-11-04 13:02:49

Mint ismert, október 27-én a Leicester City–West Ham United bajnoki mérkőzés után lezuhant a tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a King Power Stadionnál – a fedélzeten tartózkodó öt személy életét vesztette. A sportvezető holttestét pénteken szállították Bangkokba, és szombaton kísérték utolsó útjára.

gyász Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Leicester: gyász, könnyek, taps – győzelemmel búcsúztak a tulajdonostól

2018-11-03 15:56:19

A Leicester City 1–0-ra legyőzte a Cardiff Cityt a Premier League 11. fordulójában. Mint ismert, a „rókák” tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere az egy héttel ezelőtti, West Ham United elleni összecsapás után zuhant le, és a fedélzeten tartózkodók közül mind az öten életüket vesztették. Ahogy az várható volt, Jamie Vardyék a tragédiát követő első mérkőzésen minden lehetséges fronton megemlékeznek a baleset öt áldozatáról. Erről a megható megemlékezésről készítettünk összeállítást.

angol labdarúgás Vichai Srivaddhanaprabha Premier League Leicester City Leicester

Leicester: Shakespeare is a stadionnál gyászol – kép

2018-11-02 17:55:28

Mint ismert, október 27-én, a Leicester City West Ham United elleni bajnoki meccse után lezuhant a néhai tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a King Power Stadion melletti parkolóban – mind az öt fedélzeten tartózkodó személy életét vesztette a balesetben. A csapatot 2008 és 2010, valamint 2011 és 2017 között másodedzőként, 2017 júniusától októberig menedzserként irányító, jelenleg az Evertonnál dolgozó Craig Shakespeare is lerótta kegyeletét a stadionnál.

kép angol labdarúgás Vichai Srivaddhanaprabha Premier League Leicester City Leicester

Leicester: ez maradt a lezuhant helikopterből – képek

2018-11-02 14:16:41

Csütörtökön elszállították annak a helikopternek a roncsait, amely múlt szombaton a Leicester City stadionja mellett zuhant le.

Vichai Srivaddhanaprabha Premier League Leicester City

Leicester: A játékosok döntöttek úgy, hogy játsszunk – Vardy

2018-11-02 13:46:24

A Leicester City labdarúgói döntöttek úgy, hogy mindenképp pályára lépnek szombaton, a Cardiff City elleni bajnoki mérkőzésen – árulta el Jamie Vardy, a csapat támadója.

angol foci Vichai Srivaddhanaprabha Premier League Leicester City Jamie Vardy

Leicester: Ranieri is lerótta kegyeletét a stadionnál – kép

2018-11-01 16:35:41

Claudio Ranieri, a Leicester Cityt a 2015–2016-os szezonban bajnoki címig vezető menedzser is ellátogatott a csapat stadionjához, hogy így tisztelegjen a helikopter-szerencsétlenségben elhunyt tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha és a többi, életét vesztő személy előtt.

Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City Claudio Ranieri

Leicester: Bangkokban helyezik végső nyugalomra az elhunyt tulajdonost

2018-11-01 12:16:10

Szombaton Bangkokban helyezik végső nyugalomra a Leicester City labdarúgócsapatának tragikus balesetben elhunyt tulajdonosát, Vichai Srivaddhanaprabhát.

halálhír gyász Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Leicester: a hátsó rotor problémája miatt zuhanhatott le a helikopter

2018-10-31 20:07:45

Amint arról beszámoltunk, szombat este a Leicester City stadionja melletti parkolóba zuhant az egyszeres angol bajnok klub tulajdonosát, Vichai Srivaddhanaprabhát szállító helikopter, és a klubvezető mellett a gép további két utasa, valamint a két pilóta is életét vesztette. A helikopter fekete dobozának vizsgálata hétfőn megkezdődött, miközben a BBC szakértőjének véleménye egyértelmű: a hátsó rotorral történt valami, ami a tragédiát okozta.

helikopter gyász Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Milliós adományok, életmentés – imádták az elhunyt Leicester-tulajdonost

2018-10-31 13:30:33

Amint arról beszámoltunk, lezuhant szombat este Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a Leicester City labdarúgócsapatának stadionja mellett a West Ham United elleni hazai bajnoki (1–1) után. A Leicester tulajdonosa és a járműben utazó további négy személy sem élte túl a balesetet. A 2015–2016-os szezon angol bajnoka elveszítette tulajdonosát, aki sokkal több volt, mint „szimpla” klubvezető, csodálatos ember volt, aki sokat tett környezetéért és az egész városért. Bemutatjuk a néhai Vichai Srivaddhanaprabhát a színfalak mögött.

tragédia gyász angol foci Vichai Srivaddhanaprabha Premier League Leicester City

Leicester: közös „könyvírással” búcsúznak a szurkolók Srivaddhanaprabhától

2018-10-31 13:37:05

A klub honlapján és a szurkolói shopban is írhatnak búcsúüzeneteket a rajongók. A Leicester City online könyvként gyűjti össze ezeket, így emlékezve meg a hétvégi helikopter-balesetben elhunyt tulajdonos-elnökről.

helikopter baleset gyász Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City Leicester

Leicester: különleges módon emlékeznének az elhunyt tulajra

2018-10-31 06:59:34

A Leicester City stadionja jelenleg a főszponzor nevét viseli, ám hamarosan átkeresztelhetik a szombaton helikopter-balesetben elhunyt tulajdonos előtt tisztelegve Khun Vichai Stadionra.

helikopter baleset helikopter Vichai Srivaddhanaprabha Leicester

Leicester: szívszaggató videó, így emlékeztek az elhunytakra

2018-10-30 21:46:55

Mint ismert, helikopter-balesetben életét veszítette többek közt Vichai Srivaddhanaprabha, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City tulajdonosa is. A tragédiát követően a klub játékosai és alkalmazottai a gyászoló családdal együtt emlékeztek az elhunytakra.

videó tragédia helikopter emlékezés Vichai Srivaddhanaprabha Leicester City

Valóra vált tündérmese – a Leicester-csoda nyomában

2018-10-29 14:57:10

Mint ismert, helikopter-balesetben életét veszítette Vichai Srivaddhanaprabha, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City korábbi tulajdonosa.  A 21. század egyik, ha nem a legnagyobb futballcsodáját végrehajtó együttest felkaroló üzletemberre tündérmeséje végrehajtásával emlékezünk.

Vichai Srivaddhanaprabha Sevilla Rijad Mahrez Premier League PL N’Golo Kanté