Találatok a Veronica Kristiansen címkére

Találatok száma: 8

Kézilabda: eldőlhet Ambros Martín sorsa Győrben

2018-02-14 08:16:02

Miközben három sztárjátékos érkezését is bejelentette a Győri Audi ETO, a csapat edzőjének, Ambros Martínnak a szerződését nem hosszabbították meg a BL-címvédőnél. Több helyen ezt úgy értelmezték, hogy jövőre már nem Martín lesz a klub edzője, de a DIGI Sport híradójának nyilatkozó elnök szavaiból ennek az ellenkezőjére lehet következtetni.

kézilabda átigazolás  kézilabda  Veronica Kristiansen  Tomori Zsuzsanna  Kiss Éva  Kari Brattset 

Női kézi: Kristiansen klubrekordért igazolt a Győri ETO-hoz

2018-02-13 13:22:04

Sztárigazolásokat jelentett be a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata hétfőn, a 27 éves norvég Veronica Kristiansen elengedéséért klubrekordot jelentő összeget kap jelenlegi együttese, a dán FC Midtjylland. Elképzelhető, hogy a szintén balátlövő Anne Mette Hansen kölcsönbe kerül a következő szezonra, míg a magyar csapat esetében még nem dőlt Ambros Martín vezetőedző sorsa.

női kézilabda  kézilabda átigazolás  Veronica Kristiansen  Győri Audi ETO KC  Anne Mette Hansen  Ambros Martín 

Női kézi: két norvég és egy francia érkezik az ETO-hoz – hivatalos

2018-02-12 16:09:45

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata Veronica Kristiansen és Kari Brattset személyében két norvég játékossal, valamint a francia Amandine Leynaud-val erősíti meg a keretét a következő szezonra. Tomori Zsuzsanna, Kiss Éva és Puhalák Szidónia pedig szerződést hosszabbított a zöld-fehérekkel – adta hírül a klub honlapja.

kézilabda átigazolás  kézilabda  Veronica Kristiansen  Tomori Zsuzsanna  Puhalák Szidónia  Kiss Éva 

Női kézi: norvég átlövőt igazol a Győr – sajtóhír

2018-02-12 14:32:34

Dán sajtóhír szerint a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata kivásárolja szerződéséből Veronica Kristiansent, a Midtjylland norvég balátlövőjét, aki a következő szezont már a magyar klubban kezdi.

kézilabda átigazolás  kézilabda  Veronica Kristiansen  Midtjylland  Győri Audi ETO KC 

Női kézi: a norvég átlövőt sokkolták a teszteredményei

2016-03-20 16:57:08

A tavaly a Győri ETO-val is hírbe hozott norvég válogatott balátlövő, Veronica Kristiansen maga is meglepődött azon, milyen jó eredményeket produkált a legutóbbi fizikai teszten.

női kézilabda  Veronica Kristiansen 

Női kézi BL: ezt vajon hogyan úszta meg piros nélkül Cvijics? – videó

2016-02-08 13:48:32

A Buducsnoszt Podgorica 28–18-ra győzött a Midtjylland otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A találkozón a vendégek szerb beállója, Dragana Cvijics letaglózta a norvég Veronica Kristiansent, de megúszta kétperces kiállítással. Helle Thomsen, az FCM edzője alaposan kiakadt az eset után, még a lefújást követően is hevesen magyarázott a montenegróiak szakmai stábjának.

női kéz BL  kézilabda  Veronica Kristiansen  Midtjylland  Dragana Cvijics  Buducsnoszt Podgorica 

Női kézi: keveslik a pénzt - nem adják az Európa-bajnokot a Győrnek

2015-01-24 15:10:08

Úgy néz ki, hogy a Glassverket IF balátlövője, Veronica Kristiansen (egyelőre) nem lesz a Győri ETO kézilabdázója. A norvégok ugyanis keveslik a pénzt, amit a magyar csapat kínált az Európa-bajnok játékosért.

kézilabda  Veronica Kristiansen  Győri Audi ETO KC  Anja Lönseth 

Női kézi: norvég Európa-bajnok a Győr célkeresztjében?

2015-01-12 21:44:36

Norvég sajtóértesülés szerint az északi válogatottal decemberben Európa-bajnokságot nyerő Veronica Kristiansen már januárban a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatába igazolhat.

női kézilabda  Veronica Kristiansen  Győri Audi ETO KC