Találatok a Veronica Kristiansen címkére

Találatok száma: 33

Kézi: „Úgy éreztem, minden összeomlott körülöttem” – a Győr klasszisa a járványfélelméről

2020-03-21 19:09:03

Törékeny oldalát mutatta meg Veronica Kristiansen, a Győri ETO női kézilabdacsapatának norvég klasszisa, amikor őszintén beszélt a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos félelmeiről. Az átlövő ugyanakkor örül annak, hogy Norvégiában vészelheti át ezt a nehéz időszakot.

koronavírus Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC Allison Pineau női kézilabda

Kézi BL: Sterbik és Kristiansen is tarolt az EHF-nél

2020-02-24 11:05:02

Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapusa és Veronica Kristiansen, a Győri Audi ETO átlövője is bekerült a Bajnokok Ligája-forduló válogatottjába az európai szövetség (EHF) összeállításában.

női kézi BL férfi kézi BL Veronica Kristiansen Sterbik Árpád Bíró Blanka

Szenzációs végjáték, óriási győzelmet aratott a Győr Brestben

2020-02-23 18:08:06

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének rangadóján a címvédő Győri Audi ETO KC a kilenc gólig jutó Veronica Kristiansen vezérletével 29–28-ra nyert a Brest Bretagne vendégeként. A 45. percben még négygólos hátrányban lévő magyar csapat sikerét Kiss Éva védése biztosította be.

női kézi BL Veronica Kristiansen Kiss Éva Győri Audi ETO KC Brest

Női kézi: Depressziós, szomorú és dühös voltam – Kristiansen

2020-01-29 10:00:58

Nagyjából hét hónapot töltött pályán kívül a Győr világklasszisa, aki nehezen viselte a tétlenséget, ám acélosabban tért vissza.

Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC

Női kézi: a vb helyett győri edzések várnak a norvég átlövőre

2019-10-25 23:37:28

Biztossá vált, hogy a Győri ETO női kézilabdacsapatának norvég irányító-átlövője, Veronica Kristiansen lemarad a decemberi, Japánban rendezendő olimpiai kvalifikációs világbajnokságról.

női kézilabda női kézi-vb norvég női kézilabda-válogatott Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC

Női kézi: a Győr légiósának a vb-szereplése is veszélyben lehet

2019-08-21 23:15:22

Visszaesés következett be a Győri ETO női kézilabdacsapatának norvég irányító-átlövője, Veronica Kristiansen állapotában, így pedig Thorír Hergeirsson szövetségi kapitány szerint a decemberi világbajnokságon való részvétele is veszélybe került.

női kézilabda norvég női kézilabda-válogatott Veronica Kristiansen Thorír Hergeirsson Győri Audi ETO KC

Kézilabda: Klivinyi pillangóvá vált, Kovacsics és Háfra boszorkányiskolába ment

2019-06-19 18:57:49

A kézilabdás lányok a hosszú idény után sem tudnak meglenni egymás nélkül, legalábbis néhányan együtt vetették bele magukat a vakációba. New York, Orlando, Barcelona, Tenerife, Tanzánia – többek között ezeken a helyeken töltődnek fel a Fradi és a Győr kiválóságai a következő évadra.

női kézilabda nyár nyaralás Veronica Kristiansen Lukács Viktória Kovacsics Anikó

Női kézi BL: jó mókának tartották a Kristiansen nővérek az egymás elleni csatát

2019-05-12 01:53:10

Bár a Győri Audi ETO KC és a Vipers Kristiansand elődöntője után az előbbi csapatot erősítő Veronica Kristiansennek lett volna csak oka az örömre, néhány perccel a lefújás után már húga, Jeanett szája is fülig ért. Nyilván nem annak örült, hogy norvég csapatával nem sikerült bejutniuk a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, egyszerűen csak boldog volt, hogy nővérével már nem ellenfelek, hanem újra a legjobb barátok. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Veronica Kristiansen

Női kézi BL: ezek a zenék pörgetik fel a győri lányokat a final fourra

2019-05-10 15:42:00

Tavaly Daddy Yankee Dura című számára buliztak a Győri Audi ETO KC kézilabdázói, és ha idén is megnyernék a final fourt, akkor valószínűleg ismét egy latinos popslágerre ünnepelnének. Legalábbis az öltözőben többnyire ezek szólnak, s ezek pörgetik fel a lányokat a négyes döntőre. Görbicz Anita viszont továbbra is a Hooligansra esküszik. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézi BL final four női kézi BL Veronica Kristiansen Nycke Groot Görbicz Anita

Női kézi BL: nem vágyott testvéri ütközet vár a Győri ETO klasszisára

2019-05-10 15:46:01

Egy családi párharcnak is szemtanúi lehetünk a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében a Győri ETO–Vipers Kristiansand elődöntő során. A magyar csapatban az egy éve érkezett Veronica Kristiansen, míg a norvégoknál a húga, Jeanett küzd meg a fináléba jutásért. A Győr 28 éves balátlövője elfogadta a korábbiakhoz képest megváltozott szerepét, és ebből szeretné kihozni a lehető legtöbbet, de reméli, a következő idényben még többet mutathat meg magából.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC Danyi Gábor

Női kézi BL: mindkét győri kapus szenzációsan védett

2019-04-15 09:45:02

Az Odense elleni kettős győzelemmel jutott tovább a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, nem véletlen, hogy a visszavágón mutatott kiváló játék miatt négy játékosa is bekerült a legjobbak közé a Európai Kézilabda-szövetségnél.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL Veronica Kristiansen Tóth Nikolett Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi: Kristiansent pihentetik, kimaradt a norvég keretből

2019-03-05 12:24:58

A győri Veronica Kristiansen nem tagja a norvég női kézilabda-válogatott legfrissebb keretének, a helyi szövetség tájékoztatása szerint ennek egészségügyi, összterheléssel kapcsolatos oka van.

női kézilabda norvég női kézilabda-válogatott Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC

Női kézi: Kristiansenre három hónap pihenő vár a nyáron

2019-02-09 13:59:01

Norvég sajtóértesülések szerint a szeméremcsonti ízület (szimfízis) gyulladásával bajlódik Veronica Kristiansen, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának irányítója/átlövője, akire a nyáron három hónapos, sportmentes szünet vár.

női kézilabda Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC

Hat Mikulás CR-éknél, LeBron Kevint nézi – a sportolók karácsonya

2018-12-25 14:04:07

Eljött a 2018-as év vége is: a folyamatos munkát, rohanást kis időre félretesszük, és családi, baráti körben töltjük az ünnepeket. Nincsenek ezzel másképp a sztársportolók sem – sokan kívántak boldog karácsonyt követőiknek azok közül is, akik a hétköznapokat verejtékezve az edzőteremben vagy éppen a pályán töltik. Az ő jókívánságaikból, ünnepi fotóikból válogattunk.

képek karácsony Verrasztó Evelyn Veronica Kristiansen Lékai Máté Lukács Viktória

Női kézi Eb: Elég idegesítő, hogy nem tudjuk, mi van velünk – Oftedal

2018-12-07 11:10:18

A címvédő Norvégia ellen indítja a középdöntőt a magyar női kézilabda-válogatott a franciaországi Európa-bajnokságon (kezdés: 21.00, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). A skandinávokkal az a furcsaság esett meg, hogy nulla ponttal érkeztek a második körbe, és igazán maguk a játékosok sem tudják az eddigi gyengébb szereplésük okát.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Veronica Kristiansen

Női kézi Eb: alulról filmezték a norvégokat, Oftedalék kiakadtak – videó

2018-12-05 15:57:02

Kisebb felháborodást váltott ki a norvég női kézilabda-válogatott tagjaiból, amikor azzal szembesültek, hogy a Csehország elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésükön az időkérés során szokatlan szögből mutatták őket a televíziós közvetítésben.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb Veronica Kristiansen Stine Oftedal

Női kézi: Mörk erős személyiség, igazi viking harcos – Danyi

2018-10-19 11:50:18

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég játékosai visszavárják Nora Mörköt, aki nyolcadik térdműtétjét követően otthon lábadozik. A világ- és Európa-bajnok jobbátlövő édesapja szerint lánya visszatér, de ebben reménykedik Danyi Gábor, a győriek edzője is.

Veronica Kristiansen Stine Oftedal Nora Mörk Kari Brattset Győri Audi ETO KC Danyi Gábor

Oftedal: Hozzászoktunk a gondolathoz, hogy Danyi Gábor a vezetőedző

2018-08-03 08:54:11

Második szezonját kezdi Győrben a norvég kézilabdázó, Stine Oftedal, aki nem érzi, hogy az új edzővel bármi változott volna, és nem mindennapi helyszínt választott, hogy megünnepelje az előző idény sikereit.

női kézi NB I Veronica Kristiansen Stine Oftedal Győri Audi ETO KC Danyi Gábor