Találatok a Tomori Zsuzsanna címkére

Találatok száma: 288

Női kézilabda: Tomori állapota folyamatosan javul

2020-03-20 17:11:08

Hivatalos honlapján adott hírt a belszervi problémák miatt nemrégiben műtéten áteső Tomori Zsuzsanna állapotáról a Siófok női kézilabdacsapata. A magyar válogatott átlövő elmondta, már jobban érzi magát, és otthoni környezetben gyógyul betegségéből.

női kézilabda kézilabda Tomori Zsuzsanna Siófok KC

Női kézi: Nagy fejtörést okozott a jó formája – Danyi a kimaradó Szikoráról

2020-03-05 19:06:40

Mint arról beszámoltunk, kihirdette a március 20. és 22. közötti olimpiai selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott keretét Danyi Gábor és Elek Gábor. Előbbi a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatbán beszélt a sérülés miatt kimaradó Tomori Zsuzsanna pótlásáról, illetve a keretszűkítés áldozatául esett Szikora Melindáról is.

olimpiai selejtező olimpia női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Tokió 2020

Női kézi: Tomorira műtét várhat, kihagyja az olimpiai selejtezőt

2020-03-05 09:54:53

A Siófok KC tájékoztatása szerint Tomori Zsuzsanna, a női kézilabda-válogatott tagja várhatóan hat-nyolc hétig nem játszhat.

női kézi magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Tomori Zsuzsanna Siófok KC

Tomori: Pontosan tudjuk, mit szeretnénk, és meg is tudjuk valósítani

2020-02-28 09:59:17

Nemcsak jó játékosok, jó személyiségek is alkotják a remek formában lévő a bajnoki ezüstérem felé menetelő balatoni együttest a Tomori Zsuzsanna szerint. Interjú.

női kézi NB I Tomori Zsuzsanna Siófok kézilabda Siófok

Tomori Zsuzsanna: Jövőkép van, csak a tapasztalat és az önbizalom hiányzik

2020-01-03 18:14:33

Csak úgy tudhatja meg bárki is, milyen az olimpia, ha a helyszínen szembesül vele – vallja a klasszis átlövő, Tomori Zsuzsanna, aki szerint reális és sikeres jövőképe van a fiatal magyar női kézilabda-válogatottnak.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Siófok kézilabda NS Hosszabbítás Kim Rasmussen

Női kézi-vb: Sokszor összeszedetlen volt a kézilabdánk – Rasmussen

2019-12-09 11:15:21

Mint beszámoltunk róla, a magyar női kézilabda-válogatott 26–21-re kikapott Franciaországtól a Japánban zajló világbajnokságon, így a 14. helyen végzett a tornán. Kim Rasmussen szövetségi kapitány nem gondolkodott el a lemondáson, míg Kovacsics Anikó csapatkapitány hatalmas kudarcról beszélt, amin nehéz lesz túllépni.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna

Női kézi-vb: a román kapitány egy teljes éjszaka elemezte a mieink játékát

2019-12-05 16:03:34

A helyszíni tudósítások szerint laza hangulatú edzéssel készült a mieink elleni, pénteki világbajnoki mérkőzésre a román női kézilabda-válogatott Kumamotóban. Mint ismert, a C-csoport utolsó meccse dönti el, melyik csapat jut tovább a spanyol, montenegrói duó mögött a középdöntőbe. Tomori Zsuzsannának eszébe jutott a 2008-as pekingi olimpia negyeddöntője. 

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna

Kézi-vb: Könnyebb győzelmet arattunk, mint gondoltam – Rasmussen

2019-12-04 13:05:48

Mint arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott magabiztos, tízgólos győzelmet aratott Szenegál felett a világbajnokságon. Az összecsapást követően a szövetségi kapitány, Kim Rasmussen elmondta, könnyebben nyertünk, mint azt gondolta, míg a játékosok a támadásaink feljavulását emelték ki. 

női kézilabda-világbajnokság női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Tóth Gabriella Triffa Ágnes

Női kézi-vb: Élet-halál harc vár ránk a románok ellen – Tomori

2019-12-03 08:55:27

A védekezés stabil, támadásban viszont javulnia kell a csapatnak, ha tovább akar jutni a csoportjából – nyilatkozta Tomori Zsuzsanna a végletekig kiélezett körülmények között 25–24-re elvesztett Magyarország–Montenegró mérkőzés után. A Japánban zajló világbajnokságon Kim Rasmussen együttese harmadik csoportmérkőzésén a második vereségét szenvedte el, így veszélybe került a középdöntős folytatás. 

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Tomori Zsuzsanna Schatzl Nadine

Magasan a léc: az évtized legfiatalabb keretével indulnak női kéziseink az olimpiáért

2019-11-29 08:30:40

Szombaton, magyar idő szerint 10 órakor a Kazahsztán elleni mérkőzéssel kezdődik a magyar női kézilabda-válogatott számára a világbajnokság. A Japánban rendezett vb fő tétje a mieink számára, hogy jó szereplésével válogatottunk megőrzi-e esélyét az olimpiai selejtezőre. Tekintve, hogy az előző két olimpiai ciklusban mindez nem sikerült, feltétlenül kihívás előtt áll Kim Rasmussen csapata, amely nem mellesleg az aktuális évtized legfiatalabb átlagéletkorú, nagy tornára utazó keretével vág neki a vb-nek.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna

Női kézi-vb: a magyar válogatott megérkezett Kumamotóba

2019-11-28 10:35:39

A magyar női kézilabda-válogatott csütörtök délután megérkezett Kumamotóba, a szombaton kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokság helyszínére.

női kézilabda-vb női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Kim Rasmussen

Női kézi-vb: A motivációval nincs gond, okosan kell játszanunk – Tomori

2019-11-20 20:14:39

Rendkívül fiatal csapattal vág neki a magyar női kézilabda-válogatott a november 30-án kezdődő világbajnokságnak. Az eseményt felvezető hétfői sajtótájékoztatón Kovacsics Anikó elárulta, nem is tudja, mikor várt legutóbb annyira világversenyt, mint az idei, olimpiai kvalifikációs vb-t. Az NSO Tv-nek is beszélt a várakozásairól, míg Tomori Zsuzsanna a fiatal csapat erényeit emelte ki. 

női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Kovacsics Anikó Kim Rasmussen Japán

Válogatott: „Hajrá, srácok! Nagyon bízunk bennetek!” – üzenik női kéziseink

2019-11-18 19:55:15

Ezekben a napokban nagyon sokakat tart lázban, hogy labdarúgó-válogatottunk kijut-e a 2020-as Európa-bajnokságra. Természetesen a világbajnokságra készülő női kézilabda-válogatott tagjai is szurkolnak Marco Rossi együttesének, sőt, az NSO Tv-n keresztül üzentek is a fiúknak.  

magyar válogatott magyar női kézilabda-válogatott magyar labdarúgó-válogatott Wales-Magyarország Vámos Petra Tomori Zsuzsanna

Női kézi-vb: gyorsabbak és erősebbek lettünk, az első hétbe kerülés a cél

2019-11-18 11:31:51

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) sajtótájékoztatóval vezette fel a női válogatott közvetlen világbajnoki felkészülését. Kim Rasmussen szövetségi kapitány nem aggódik amiatt, hogy fiatal átlagéletkorú csapattal vágunk neki a tornának, míg Pálinger Katalin alelnök megerősítette, hogy az olimpiai selejtezőt érő helyek egyikének az elérése a cél. Az is elhangzott, hogy jelentkeztünk az egyik selejtezőtorna megrendezésére. 

női kézilabda-válogatott női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Pálinger Katalin

Női kézi: Iparkodnom kell, hogy tudjam a fiatalokat követni – Tomori

2019-09-25 23:16:36

A magyar női kézilabda-válogatott 33–19-es győzelemmel kezdte meg Európa-bajnoki selejtezőit Érden Litvánia legjobbjai ellen. A találkozó után Tomori Zsuzsannával beszélgetett az NSO Tv stábja: szóba kerültek a fiatalok, a világbajnokság és új csapata, a Siófok is.

videó női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Tomori Zsuzsanna NSO Tv

Kézilabda: Tomori Zsuzsanna úgy érzi, húzóember lehet Siófokon

2019-08-19 07:44:35

Második térdszalagszakadása után megfordult a fejében, hogy ennyi volt, de lelkileg is sok segítséget kapott az átlövő, aki szerint nem visszalépés átigazolása.

női kézilabda Tomori Zsuzsanna