Találatok a Tomori Zsuzsanna címkére

Találatok száma: 257

Győri ETO: itt tart Tomori, Mörk és a többi sérült gyógyulása

2018-08-13 08:35:14

Minden bizonnyal november végén léphet pályára ismét Tomori Zsuzsanna, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC válogatott kézilabdázója.

női kézilabda Tomori Zsuzsanna Nora Mörk Kiss Éva Jana Knedliková Győri Audi ETO KC

Női kézi: ittasan vezetett, előállították Tomori Zsuzsannát

2018-07-25 08:50:57

Ittasan vezetett Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának játékosa – számolt be róla a Bors.

női kézilabda ittas vezetés Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Női kézi NB I: Abban a két percben nem sok esélyt láttam a bajnoki címre – Görbicz

2018-05-23 22:22:37

Drámai körülmények között védte meg magyar bajnoki címét a Győri ETO a női kézilabda NB I-ben. Az NSO Tv stábja Puhalák Szidóniával, illetve a sérülése miatt pályára nem lépő, ugyanakkor a mérkőzés után fontos szerepet kapó Tomori Zsuzsannával beszélt, emellett ott jártunk Görbicz Anita sajtótájékoztatóján is.

videó női kézilabda női kézi NB I Tomori Zsuzsanna Puhalák Szidónia NSO Tv

Női kézi BL: Martín a legjobb edző, két győri a szezon álomcsapatában

2018-05-11 10:32:59

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta az újságírók, a szakértők és a szurkolók által megválasztott női Bajnokok Ligája 2017–2018-as kiírásának posztonkénti legjobbjait. A legjobb vezetőedző a Győrt irányító Ambros Martín lett, a kapusposzton Kari Aalvik Grimsbö került be, míg a kiírás legjobb védőjének Tomori Zsuzsannát választották meg.

női kézi BL Tomori Zsuzsanna Nerea Pena Lukács Viktória Kovacsics Anikó Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi BL: Most nyugodtabb vagyok, mint tavaly – Tomori

2018-05-09 12:52:57

A hétvégi női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő egyik legnagyobb hiányzója Tomori Zsuzsanna, a címvédő Győri ETO sérült válogatott átlövője lesz, aki ott szurkol majd a lelátón – szerinte a legtöbb kérdés a CSM Bucuresti elleni elődöntőben dől el.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC CSM Bucuresti

Női kézi: sikeres volt Tomori Zsuzsanna térdműtétje

2018-03-27 10:47:50

Sikeres volt Tomori Zsuzsanna válogatott kézilabdázó hétfői térdműtétje. A 30 éves átlövő múlt csütörtökön, a Hollandia elleni győri Európa-bajnoki selejtező hajrájában sérült meg súlyosan.

sérülés műtét magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Női kézilabda: hétfőn műtik meg Tomori Zsuzsannát

2018-03-23 17:26:36

Mint beszámoltunk róla, a hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőn elülső keresztszalag-szakadást szenvedett Tomori Zsuzsanna. Klubja, a Győri Audi ETO tájékoztatása szerint jövő hétfőn műtik meg a válogatott balátlövőt.

női kézilabda Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Női kézi: „A végén benne volt a fejekben Tomori elvesztése”

2018-03-23 00:28:09

A magyar női kézilabda-válogatott előbb elbúcsúztatta a nemzeti csapattól visszavonuló Görbicz Anitát, majd egy végletekig kiélezett meccsen megszorongatta Hollandiát, de 19–18-ra kikapott a legutóbbi vb bronzérmesétől. A vereségnél fájóbb, hogy Tomori Zsuzsanna az utolsó percekben súlyos térdsérülést szenvedett. A találkozó után Kim Rasmussen szövetségi kapitány mellett Bódi Bernadett és Bíró Blanka is értékelt.

női kézilabda Eb-selejtező női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott holland női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Kim Rasmussen

Női kézi: Tomori elülső keresztszalag-szakadást szenvedett

2018-03-22 22:10:10

Beigazolódtak a félelmek, Tomori Zsuzsanna elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében a magyar női kézilabda-válogatott Hollandia elleni győri Eb-selejtezőjén (18–19).

sérülés magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Kikaptunk a hollandoktól, és Tomorit is elvesztettük

2018-03-22 15:54:01

A magyar női kézilabda-válogatott előbb elbúcsúztatta a nemzeti csapattól visszavonuló Görbicz Anitát, majd egy végletekig kiélezett meccsen megszorongatta Hollandiát, de 19–18-ra kikapott a legutóbbi világbajnokság bronzérmesétől. A vereségnél fájóbb, hogy Tomori Zsuzsanna az utolsó percekben súlyos térdsérülést szenvedett.

női kézilabda Eb-selejtező magyar női kézilabda-válogatott kézilabda holland női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Görbicz Anita

Női kézi: „Görbicz Anita igazi példakép, pótolhatatlan a válogatottban”

2018-03-20 18:17:09

A hollandok elleni két Európa-bajnoki selejtezőre készül a magyar női kézilabda-válogatott, immár Görbicz Anita, illetve Szucsánszki Zita és Szekeres Klára nélkül. A csütörtöki, hazai meccs előtt a csapat győri edzésén beszélt az NSO Tv-nek Tomori Zsuzsanna, Bódi Bernadett és Háfra Noémi arról, hogy rövid időn belül pótolhatók lesznek-e a korábbi alapemberek, különösen Görbicz Anita, aki hosszú időn keresztül az együttes vezére volt. Továbbá arról is szót ejtettek a játékosok, egyetértenek-e a világklasszis irányító véleményével, miszerint elment mellettünk a világ és többet kell dolgozni azért, hogy válogatottunk ismét az élvonalhoz tartozzon. 

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Háfra Noémi Görbicz Anita Bódi Bernadett

Női kézi BL: A történtek ellenére megmaradtunk nagyon jó csapatnak – Tomori

2018-02-26 22:54:24

A Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 4. fordulójában hazai pályán 28–24-re legyőzte a CSM Bucuresti együttesét. A találkozó után Tomori Zsuzsanna beszélt arról az NSO Tv kamerája előtt, hogy az elmúlt hetek történései ellenére (Nora Mörk sérülése, illetve Ambros Martín távozása a szezon végén) hogyan maradtak meg nagyon jó csapatnak. Azt is elárulta, örül-e annak, hogy sikerüknek köszönhetően várhatóan elkerülik volt klubját, a Ferencvárost a final fourba jutásért rendezendő párharcban.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Tomori Zsuzsanna Kari Aalvik Grimsbö Görbicz Anita

Női kézi: Tomori nem fél a konkurenciától Győrben

2018-02-18 12:31:32

Nagy céljai vannak Tomori Zsuzsannának, emiatt döntött úgy, hogy még egy ideig marad jelenlegi klubjánál. A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának átlövője iránt külföldi klubok is érdeklődtek – ezzel kapcsolatban is elmondta a véleményét a stregspiller.com-nak.

női kézilabda Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Kézilabda: eldőlhet Ambros Martín sorsa Győrben

2018-02-14 08:16:02

Miközben három sztárjátékos érkezését is bejelentette a Győri Audi ETO, a csapat edzőjének, Ambros Martínnak a szerződését nem hosszabbították meg a BL-címvédőnél. Több helyen ezt úgy értelmezték, hogy jövőre már nem Martín lesz a klub edzője, de a DIGI Sport híradójának nyilatkozó elnök szavaiból ennek az ellenkezőjére lehet következtetni.

kézilabda átigazolás kézilabda Veronica Kristiansen Tomori Zsuzsanna Kiss Éva Kari Brattset

Női kézi: „Bízom benne, hogy Tomori készen áll a vezérszerepre”

2018-02-13 23:41:33

Az egynapos válogatott összetartás után Kim Rasmussen szövetségi kapitány elmondta, vezérszerepet szán Tomori Zsuzsannának.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Tomori Zsuzsanna Kim Rasmussen Győri Audi ETO KC