Találatok a Tomori Zsuzsanna címkére

Találatok száma: 261

Női kézi: zökkenőmentes lehet Tomori teljes visszatérése

2019-01-07 09:45:10

Kilenc hónap kihagyás után visszatért a pályára Tomori Zsuzsanna, a Győr válogatott átlövője, aki negyedórát kapott az Eger elleni bajnoki mérkőzésen.

női kézilabda kézilabda Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Női kézilabda Eb: Meg kell vernünk a horvátokat – Pálinger

2018-12-02 11:31:23

Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke szerint a női válogatottnak le kell győznie Horvátország csapatát a franciaországi Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, hétfőn.

női kézilabda Eb női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott magyar kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Pálinger Katalin

Női kézi NB I: Most kell a legtürelmesebbnek lenni – Tomori

2018-11-07 17:03:44

Tomori Zsuzsanna fél évnyi rehabilitáció után a visszatérés küszöbén áll, reményei szerint legkésőbb januárban újra bevethető lesz a Győri Audi ETO KC-ban.

női kézilabda Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Női kézi: Tomori Zsuzsa egy hónapon belül bevethető lesz

2018-10-29 16:03:07

A Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Danyi Gábor volt a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorának vendége. Beszélt az elmúlt pár hónapról, a nehézségekről, az esélyekről, és a szezon hátralévő részével kapcsolatos várakozásokról. Yvette Broch vélhetően nem tér vissza a szezonban, Tomori Zsuzsa viszont bevethető lesz 3 hét vagy 1 hónap múlva, Görbicz Anita pedig a BL-ben is fog irányítót játszani.

női kézilabda Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC Danyi Gábor

Győri ETO: itt tart Tomori, Mörk és a többi sérült gyógyulása

2018-08-13 08:35:14

Minden bizonnyal november végén léphet pályára ismét Tomori Zsuzsanna, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC válogatott kézilabdázója.

női kézilabda Tomori Zsuzsanna Nora Mörk Kiss Éva Jana Knedliková Győri Audi ETO KC

Női kézi: ittasan vezetett, előállították Tomori Zsuzsannát

2018-07-25 08:50:57

Ittasan vezetett Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának játékosa – számolt be róla a Bors.

női kézilabda ittas vezetés Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Női kézi NB I: Abban a két percben nem sok esélyt láttam a bajnoki címre – Görbicz

2018-05-23 22:22:37

Drámai körülmények között védte meg magyar bajnoki címét a Győri ETO a női kézilabda NB I-ben. Az NSO Tv stábja Puhalák Szidóniával, illetve a sérülése miatt pályára nem lépő, ugyanakkor a mérkőzés után fontos szerepet kapó Tomori Zsuzsannával beszélt, emellett ott jártunk Görbicz Anita sajtótájékoztatóján is.

videó női kézilabda női kézi NB I Tomori Zsuzsanna Puhalák Szidónia NSO Tv

Női kézi BL: Martín a legjobb edző, két győri a szezon álomcsapatában

2018-05-11 10:32:59

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta az újságírók, a szakértők és a szurkolók által megválasztott női Bajnokok Ligája 2017–2018-as kiírásának posztonkénti legjobbjait. A legjobb vezetőedző a Győrt irányító Ambros Martín lett, a kapusposzton Kari Aalvik Grimsbö került be, míg a kiírás legjobb védőjének Tomori Zsuzsannát választották meg.

női kézi BL Tomori Zsuzsanna Nerea Pena Lukács Viktória Kovacsics Anikó Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi BL: Most nyugodtabb vagyok, mint tavaly – Tomori

2018-05-09 12:52:57

A hétvégi női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő egyik legnagyobb hiányzója Tomori Zsuzsanna, a címvédő Győri ETO sérült válogatott átlövője lesz, aki ott szurkol majd a lelátón – szerinte a legtöbb kérdés a CSM Bucuresti elleni elődöntőben dől el.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC CSM Bucuresti

Női kézi: sikeres volt Tomori Zsuzsanna térdműtétje

2018-03-27 10:47:50

Sikeres volt Tomori Zsuzsanna válogatott kézilabdázó hétfői térdműtétje. A 30 éves átlövő múlt csütörtökön, a Hollandia elleni győri Európa-bajnoki selejtező hajrájában sérült meg súlyosan.

sérülés műtét magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Női kézilabda: hétfőn műtik meg Tomori Zsuzsannát

2018-03-23 17:26:36

Mint beszámoltunk róla, a hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőn elülső keresztszalag-szakadást szenvedett Tomori Zsuzsanna. Klubja, a Győri Audi ETO tájékoztatása szerint jövő hétfőn műtik meg a válogatott balátlövőt.

női kézilabda Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Női kézi: „A végén benne volt a fejekben Tomori elvesztése”

2018-03-23 00:28:09

A magyar női kézilabda-válogatott előbb elbúcsúztatta a nemzeti csapattól visszavonuló Görbicz Anitát, majd egy végletekig kiélezett meccsen megszorongatta Hollandiát, de 19–18-ra kikapott a legutóbbi vb bronzérmesétől. A vereségnél fájóbb, hogy Tomori Zsuzsanna az utolsó percekben súlyos térdsérülést szenvedett. A találkozó után Kim Rasmussen szövetségi kapitány mellett Bódi Bernadett és Bíró Blanka is értékelt.

női kézilabda Eb-selejtező női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott holland női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Kim Rasmussen

Női kézi: Tomori elülső keresztszalag-szakadást szenvedett

2018-03-22 22:10:10

Beigazolódtak a félelmek, Tomori Zsuzsanna elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében a magyar női kézilabda-válogatott Hollandia elleni győri Eb-selejtezőjén (18–19).

sérülés magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Győri Audi ETO KC

Kikaptunk a hollandoktól, és Tomorit is elvesztettük

2018-03-22 15:54:01

A magyar női kézilabda-válogatott előbb elbúcsúztatta a nemzeti csapattól visszavonuló Görbicz Anitát, majd egy végletekig kiélezett meccsen megszorongatta Hollandiát, de 19–18-ra kikapott a legutóbbi világbajnokság bronzérmesétől. A vereségnél fájóbb, hogy Tomori Zsuzsanna az utolsó percekben súlyos térdsérülést szenvedett.

női kézilabda Eb-selejtező magyar női kézilabda-válogatott kézilabda holland női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Görbicz Anita

Női kézi: „Görbicz Anita igazi példakép, pótolhatatlan a válogatottban”

2018-03-20 18:17:09

A hollandok elleni két Európa-bajnoki selejtezőre készül a magyar női kézilabda-válogatott, immár Görbicz Anita, illetve Szucsánszki Zita és Szekeres Klára nélkül. A csütörtöki, hazai meccs előtt a csapat győri edzésén beszélt az NSO Tv-nek Tomori Zsuzsanna, Bódi Bernadett és Háfra Noémi arról, hogy rövid időn belül pótolhatók lesznek-e a korábbi alapemberek, különösen Görbicz Anita, aki hosszú időn keresztül az együttes vezére volt. Továbbá arról is szót ejtettek a játékosok, egyetértenek-e a világklasszis irányító véleményével, miszerint elment mellettünk a világ és többet kell dolgozni azért, hogy válogatottunk ismét az élvonalhoz tartozzon. 

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Háfra Noémi Görbicz Anita Bódi Bernadett