Találatok a TMS címkére

Találatok száma: 4

Téli átigazolások: mi csak akkor kezdjük, amikor az európai piac megőrül

2017-01-03 10:40:53

Húsz európai országban – köztük a kontinens legerősebb labdarúgó-bajnokságaiban (Anglia, Spanyolország, Németország, Olaszország, Franciaország) – kinyitott már a téli átigazolási piac, amelyet pont a topligák miatt a január 1–február 1. periódushoz szoktunk kötni. A zárás ezekben szokás szerint január 31. 23.59, tehát egy hónapjuk van a csapatoknak rengeteg pénzt elkölteni, jól megfontolt vagy épp pánikigazolásokat zúdítani a keretükre. A magyar átigazolási időszak ellenben csak akkor nyílik, amikor a topligás már a végjátékra jellemző őrületre fordul – és ez egyáltalán nem egyedi eset. Az MLSZ január 3-án jelezte, hogy a korábbinál megadottnál előbb, január 15-én nyílik és február 14-én zárul a hazai átigazolási időszak.

átigazolások  téli átigazolások  nemzetközi átigazolás  magyar átigazolás  TMS  NB I 

Hogyan lehet kifutni az átigazolási határidőből? Így!

2015-09-01 09:29:22

Minden jel arra utal, hogy David de Gea (a Manchester Unitedből a Real Madridba), illetve Roberto Soriano (a Sampdoriából a Napoliba) átigazolása is azon csúszott el, hogy a vevő klub lekéste a kötelező érvényű határidőt – néhány perces késedelem pedig már azzal járhat, hogy kútba esik az üzlet. Hogy mi mindenre kell figyelni egy átigazolásnál? A FIFA TMS – a hivatalos nemzetközi átigazolási rendszer – súgójával mutatjuk meg. Nem is olyan egyszerű. Ha bármelyik fél késlekedik, az könnyen nagy bajt jelenthet.

átigazolás  nemzetközi átigazolás  magyar átigazolás  TMS  Real Madrid  Manchester United 

A Premier League után az oroszok és a törökök szórják a legtöbb pénzt

2013-04-16 15:53:55

Immár másodszor publikálta éves nemzetközi átigazolási jelentését a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos átigazolási rendszerét (Transfer Matching System, TMS) készítő szolgáltató. A 2012-es jelentés kizárólag a különböző szövetségek közötti (tehát országok közti) átigazolásokkal foglalkozik, a belföldi piacokkal nem. A klubok kevesebbet költenek, a pénzt továbbra is gálánsan szóró Premier League-csapatok mögött feltűntek az „újgazdagok.”

átigazolások  Transfer Matching System  TMS  Premier League  FIFA 

Átigazolási forradalmat tervez a FIFA, jöhet a Globális Játékosbörze

2013-01-09 21:58:27

A héten ülésezik először 2013-ban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) klubfutballal foglalkozó bizottsága. A testület áttekintette a 2012-es átigazolási trendeket, és bejelentette: fejlesztési szakaszban van a Globális Játékosbörze (Global Player Exchange, GPX) koncepció, mely alapjában változtathatja meg az átigazolási piacot.

átigazolások  labdarúgás  TMS  Globális Játékosbörze  Global Player Exchange  GPX