Találatok a Tiril Eckhoff címkére

Találatok száma: 10

Síugró-vk: Kubacki nem akadt legyőzőre Titisee-Neustadtban

2020-01-20 00:50:01

A németországi Titisee-Neustadtban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a szombati verseny után vasárnap is a Négysencversenyt is megnyerő lengyel Dawid Kubacki szerezte meg a japán Kobayasi Rjoju és a szlovén Timi Zajc előtt.

síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás

Sílövő-vk: Eckhoff nyert és élre állt összetettben

2020-01-15 17:37:48

A németországi Ruhpoldingban a norvég Tiril Eckhoff nyerte a sílövők női sprintversenyét, megelőzve a svéd Hanna Öberget és az olasz Dorothea Wierert. A norvég ezzel átvette a vezetést az összetett világkupában.

sílövő-vk sílövészet Tiril Eckhoff

Síugró-vk: engelbergi sikerével Kobajasi az összetett élén

2019-12-22 19:14:59

Az összetett címvédő japán Kobajasi Rjoju sikerével ért véget a svájci Engelbergben rendezett síugró világkupa-verseny. A sílövők franciaországi tömegrajtos versenyét a norvég Johannes Bő és honfitársa, Tiril Eckhoff nyerte, mint ahogyan a ramsaui északi összetett versenyen is egy norvég, Jarl Magnus Riiber győzött. A planicai sífutó csapatsprintben a férfiaknál is a norvégok nyertek, míg a nőknél svéd siker született.

északi összetett síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk

Sílövő-vk: hiába üldözték a norvégokat Annecyben

2019-12-21 16:27:21

A franciaországi Annecyben a norvég Johannes Bö és honfitársnője, Tiril Eckhof nyerte a sílövők világkupáján az üldözéses versenyt. A planicai sífutó sprintversenyen a francia Lucas Chanavat és a svéd Joanna Sundling győzött, míg a ramsaui északi összetett versenyen a német Vinzenz Geiger diadalmaskodott.

északi összetett sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Vinzenz Geiger

Sílövő-vk: német és norvég sikerek Annecyben

2019-12-20 17:44:28

A franciaországi Annecyben a német Benedikt Doll és a norvég Tiril Eckhoff nyerte a sílövő-világkupa sprintversenyeit. Összetettben továbbra is a norvég Johannes Bö és az olasz Dorothea Wierer vezet.

sílövő-vk sílövészet Tiril Eckhoff Benedikt Doll

Síugró-vk: japán siker született Klingenthalban

2019-12-15 18:42:47

Az összetett címvédő Kobajasi Rjoju sikerével ért véget a németországi Klingenthalban rendezett síugró-világkupverseny. A hochfilzeni sílövő-vk-n norvég siker született a férfiak váltóversenyében és Tiril Eckhoff révén a női üldözőversenyben is, csakúgy, mint Davosban a sífutók férfi 15 km-es és női 10 km-es távján. Előbbit Simen Hegstad Krüger, utóbbit Therese Johaug nyerte meg.

síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás

Sílövő-vk: norvég duplával kezdődött a különleges verseny

2019-02-08 00:22:37

Egyéni indítású versenyekkel folytatódott a kanadai Canmore-ban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen a norvég Tiril Eckhoff, a férfiakén honfitársa, Johannes Bö győzött.

Tiril Eckhoff sílövészet sílövő-vk

Sílövő-vk: Szőcs Emőke Pjongcsangra hangol Antholzban

2018-01-18 15:42:57

A női 7.5 km-es sprintversennyel folytatódott az olaszországi Antholzban a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet némi meglepetésre a norvég Tiril Eckhoff szerezte meg. A versenynek magyar indulója is volt...

sílövő-vk sílövészet Tiril Eckhoff Szőcs Emőke

Sílövő-vb: Björndalen ezüstje a sprintversenyben

2016-03-05 15:46:59

A férfiak és a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világbajnoksága Oslóban. A győzelmet előbbieknél a francia Martin Fourcade szerezte meg az örökifjú norvég Ole Einar Björndalen előtt, míg utóbbiaknál nem maradt el a hazai ünnep, ott ugyanis a norvég Tiril Eckhoff nyert.

sílövő-vb sílövészet Tiril Eckhoff Martin Fourcade

Sílövészet: Fourcade javított a férfiaknál, norvég siker a nőknél

2014-12-06 15:56:39

Szombaton a férfiak és a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a svédországi Östersundban. Előbbieknél a győzelmet a francia Martin Fourcade, utóbbiaknál pedig a norvég Tiril Eckhoff szerezte meg.

sílövő-vk sílövészet Tiril Eckhoff Martin Fourcade