Találatok a tiki-taka címkére

Találatok száma: 6

Barcelona: tiki-taka az edzésen, Messiék így tartanak labdát 4 a 2 ellen – videó

2020-05-20 23:14:08

Ahogy az az FC Barcelonánál szokás, a klub médiacsapata minden edzésről feltölt egy rövid, négy-öt perces videót az egyesület hivatalos YouTube-csatornájára. A szerdai napról is felkerült a világhálóra egy felvétel, ezen megtekinthetjük, hogyan zajlik a katalán sztáralakulat edzőközpontjában az öltözők fertőtlenítése, valamint azt is, hogy Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba és Riqui Puig hogyan tart labdát 4 a 2-ben Arturo Vidal és Ronald Araújo ellen.

videó tiki-taka edzés Lionel Messi Barcelona

Videó: úgy tiki-takáztak, hogy a 2011-es Barca is megirigyelné

2014-12-18 17:44:50

Lenyűgöző adogatássorozat végén jutott lövési lehetőséghez a Thaiföldi labdarúgó-válogatott a Malajzia elleni mérkőzésen. Az egyik thaiföldi játékos félperces labdatartás és 21 passz után lőtt két védő szorításában, ám kísérlete nem talált kaput. A lenyűgöző passzok azonban így is elismerésre méltóak, akár a Bayern München vagy a Barcelona is büszke lehetne ilyen labdatartásra – lehet, hogy pont a katalánoktól lesték el technikát a thaiföldiek a két együttes tavalyi barátságos mérkőzésén...

videó tiki-taka Thaiföld Bayern München Barcelona

MU: tiki-taka? A passzjátékon már látszik Van Gaal munkája

2014-07-30 16:15:56

A Louis van Gaal vezette Manchester United eddig veretlen a nyári felkészülési mérkőzésein. Ha a legutóbbi, az Inter elleni találkozó (rendes játékideje) nem is hozott gólt, az angolok szurkolói láthattak biztató jeleket, a holland menedzser keze nyoma már tisztán látható a csapatjátékon.

tiki-taka Manchester United Louis van Gaal Inter

Videó: a Barnsley fiataljai is nagyon értik a tiki-takát

2013-10-21 18:00:09

Szenzációs támadás után szerzett gólt a Barnsley U18-as labdarúgó-csapata a Birmingham elleni mérkőzésen. A találatot megelőző passzsorozat a tiki-taka legszebb példái közé tartozik.

videó tiki-taka Birmingham Barnsley

Videó: egyérintős tiki-taka az egyetemi futballmeccsen

2013-10-04 18:52:14

Látványos, igazi tiki-takás gólt szerzett a Reinhardt University futballcsapata az egyik egyetemi meccsen. A találat előtti egyérintős passzsorozatot még a Barcelona is megirigyelhetné.

videó tiki-taka Reinhardt University

Videó: barcelonás passzsorozat, félollózós góllal a végén

2013-04-05 12:03:27

Az AO Jannina egy 25 passzból álló akció végén, 1 perc 11 másodperc alatt szerzett gólt az egyik görög ifjúsági labdarúgó-mérkőzésen. Mintha a Barcelona tiki-takája elevenedett volna meg…

videó tiki-taka AO Jannina