Találatok a Sporting Kansas City címkére

Találatok száma: 348

KoroNapló: Baráth Botondék megkezdték az edzéseket

2020-05-17 20:44:01

A többhetes bezártság után már a kiscsoportos edzések elkezdésének is örül a Sporting Kansas City és a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje, akinek szombaton a Bundesliga-meccsek jelentették a kikapcsolódást.

légiósok Sporting Kansas City MLS KoroNapló Baráth Botond

Légiósok: Sallóiék újra edzésben – egyénileg, de közösen

2020-05-12 00:32:01

Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City játékosai is megkezdték az önkéntesen vállalható egyéni edzéseket – számolt be róla a klub játékosa, Sallói Dániel. A csapat honlapján Vermes Péter vezetőedző videós illusztrációval magyarázta el, hogyan is zajlik a tréning.

légiósok koronavírus Sporting Kansas City Sallói Dániel Baráth Botond

KoroNapló: Baráth Botond edzésének rendőr vetett véget

2020-05-07 22:50:49

A Sporting Kansas City és a magyar válogatott hátvédje egy lezárt futballpályán akart mozogni egy keveset, az egyéni edzésnek az egyik arra járó rendőr vetett véget.

légiósok Sporting Kansas City MLS KoroNapló Baráth Botond

Légiósok: Sallói kedvence CR, egy rövid történetet is elmesélt

2020-04-30 14:28:18

A Sporting Kansas City hivatalos honlapjának szerkesztői a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben arról kérdezték labdarúgóikat, köztük Sallói Dánielt, hogy ki volt a gyerekkori példaképe, kedvenc játékosa. A 23 éves magyar támadó Cristiano Ronaldót említette, és egy rövid történetet is elmesélt a Juventus ötszörös aranylabdás sztárjáról.

légiósok Sporting Kansas City Sallói Dániel Cristiano Ronaldo

KoroNapló: Kansas Cityben nem edzhetnek Baráth Botondék

2020-04-28 22:04:45

Barátnője tortával lepte meg a huszonnyolcadik születésnapját múlt héten egyedül ünneplő válogatott hátvédet, Baráth Botondot, a kiszállításban klubja, a Kansas City is segédkezett.

Sporting Kansas City MLS KoroNapló Baráth Botond

KoroNapló: Mentálisan egyre nehezebb elviselni ezt – Baráth Botond

2020-04-17 09:26:10

Sonka, tojás és zöldségek idézték meg az ünnepi hangulatot Baráth Botond otthonában, a magyar labdarúgó-válogatott és a Kansas City hátvédje ugyanakkor az európai trendekkel ellentétben egyelőre nem hallott a bajnokság esetleges zárt kapus folytatásáról.

légiósok Sporting Kansas City MLS KoroNapló Baráth Botond

KoroNapló: Kocogás a Missouri partján – Baráth Botond

2020-03-22 00:04:00

Baráth Botond, a magyar futballválogatott és az Egyesült Államok első osztályában, az MLS-ben szereplő Kansas City hátvédjének nagyon hiányzik a barátnője, ám a városban egyelőre nincs pánikhelyzet a járvány miatt.

légiósok koronavírus Sporting Kansas City KoroNapló Baráth Botond

Légiósok: „Felér egy kínzással” – a Sporting KC magyarjai a koronavírus-helyzetről

2020-03-18 11:03:40

Jó döntésnek tartják az Európa-bajnokság elhalasztását a Sporting Kansas City magyar légiósai. Baráth Botond és Sallói Dániel egyelőre haza nem térhet, kansasi otthonukban próbálják formában tartani magukat, remélve, hogy a koronavírus-járvány minél hamarabb lecseng, és visszatérhetnek a pályára. A két játékossal készült videointerjúnkban a labdarúgó NB I, Böde Dániel és Varga Roland, a Zalaegerszeg és az Újpest bennmaradási reményei, a világfutball eseményei, a Liverpool esetleges bajnoki címe vagy a Premier League-idény teljes törlése, Patrick Mahomes, a baseball és az amerikai hot dogok is szóba kerültek. Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

Újpest FC magyar labdarúgó-válogatott koronavírus Zalaegerszeg Sporting Kansas City Sallói Dániel

Légiósok: másodszor is Sallóiék nélkül nyert a Kansas City

2020-03-08 07:34:55

Második mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2020-as kiírásában a Sporting Kansas City, amely magyar idő szerint vasárnap hajnalban 4–0-ra ütötte ki hazai környezetben a Houston Dynamót. Az SKC-ben Baráth Botond és Sallói Dániel – az első meccshez hasonlóan – végig a kispadon ült.

légiósok Vadócz Krisztián Sporting Kansas City Sallói Dániel MLS Baráth Botond

MLS: „Csak egy poén” – Sallói Dánielből nem lesz televíziós celeb

2020-03-04 17:10:24

Nagy ő, jókora félreértés. Csapatépítő program: Sallói Dánielt kansasi klubja nevezte be az ismert műsor színpadi változatába. Heteken át tartó forgatásról és televíziós celebségről azonban szó sincs – árulta el a Nemzeti Sportnak.

Sporting Kansas City Sallói Dániel Nagy Ő

Légiósok: Sallói lesz A Nagy Ő főszereplője Kansas Cityben

2020-03-03 08:33:10

Kissé szokatlan szerepkörben tűnhet fel a Sporting Kansas City magyar játékosa, Sallói Dániel: a 23 éves csatár a 2002 óta futó The Bachelor (A Nagy Ő) nevű romantikus műsor egy este alatt lefutó színpadi, élő kiadásának főszereplője lesz.

légiósok Sporting Kansas City Sallói Dániel MLS

MLS: Baráth és Sallói csapata győzelemmel indított

2020-03-01 07:24:25

Elrajtolt az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) új idénye, a két magyart is foglalkoztató Sporting Kansas City pedig rögtön egy idegenbeli sikerrel kezdett.

légiósok Sporting Kansas City Sallói Dániel MLS Baráth Botond

DAC: Németh Krisztián Dunaszerdahelyen folytatja – hivatalos

2020-02-26 12:02:31

Igaznak bizonyultak lapunk értesülései, a szlovák labdarúgó-élvonalban szereplő DAC bejelentette, hogy szerződtette Németh Krisztiánt. A szabadon igazolható magyar válogatott támadó másfél évre szóló szerződést írt alá a dunaszerdahelyi klubnál.

magyar átigazolás légiósok Sporting Kansas City Németh Krisztián DAC

Légiósok: Németh Krisztián is a DAC-nál köthet ki

2020-02-26 07:23:23

A Nemzeti Sport és a ma7.sk értesülése szerint a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC újabb magyar válogatott futballistával erősítené meg a keretét: Németh Krisztián is Dunaszerdahelyre érkezhet.

magyar átigazolás légiósok Sporting Kansas City Németh Krisztián Dunaszerdahely DAC

Légiósok: Vermes a tavalyinál jobb idényt vár Sallóitól

2020-02-12 14:24:25

Peter Vermes, a Sporting Kansas City sportigazgatója a minap többek között arról beszélt a Major League Soccer (MLS) hivatalos honlapjának, hogy a csapat magyar labdarúgója, Sallói Dániel nagyon jó munkát végez a felkészülési időszakban, és minden remény megvan arra, hogy jobb idénye lesz, mint amilyen a tavalyi volt.

légiósok Sporting Kansas City Sallói Dániel Peter Vermes

NFL: Vicces történet a miénk – Sallói Dániel Mahomesről

2020-02-03 19:11:54

Kansas Cityben régóta vártak a sikerre, ötven év után lett bajnok a Chiefs! Sallói Dániel, a Sporting Kansas City labdarúgócsapatának magyar támadója sem hagyta ki a Super Bowlt – a játékos ennek kapcsán azt is elárulta, honnan ismeri Patrick Mahomest, a Chiefs sztárirányítóját.

Super Bowl 2020 Sporting Kansas City Sallói Dániel NFL 2019 NFL 54. Super Bowl

Super Bowl: „Egy állat” – magyar légióst méltatott 2018-ban az MVP

2020-02-03 11:44:17

Érdekes bejegyzésekre lett figyelmes a Jenkifoci nevű észak-amerikai labdarúgással foglalkozó fociblog: a Kansas City Chiefs irányítója, Patrick Mahomes 2018-ban a Sporting Kansas City magyar légiósának, Sallói Dánielnek üzengetett.

Sporting Kansas City Sallói Dániel Patrick Mahomes Kansas City Chiefs

Remek úti film Liverpooltól Kansas Cityig, Németh Krisztiánra új epizód vár

2020-01-24 20:12:49

Csak néztünk, mint Rozi a moziban. Az akkor újonnan megnyitott XIV. kerületi filmszínházban előttünk állt egy alig 18 éves fiatalember fülig érő szájjal, a világ egyik leghíresebb csapatának mezével a kezében. No igen, nem sokkal korábban jelentették be, hogy a Liverpool szerződtette… Azóta lepergett rengeteg képsor a képzeletbeli vásznon, és a már 31 esztendős férfi amondó, amit az elmúlt 13 évben átélt, abból jó filmet lehetne készíteni. Beszélgetés a főszereplővel, Németh Krisztiánnal.

Sporting Kansas City Simon András Roda Olympiakosz Németh Krisztián New England Revolution

MLS: ketten maradhatnak, ketten mennek – magyar helyzet

2019-11-22 10:21:04

Négy honfitársunkból kettő maradhat az MLS-ben, Baráth Botond és Sallói Dániel visszatér Amerikába a szünet után – Németh Krisztián és Nikolics Nemanja viszont máshol folytatja.

Sporting Kansas City Sallói Dániel Németh Krisztián Nikolics Nemanja MLS Chicago Fire

MLS: Baráth, Németh és Nikolics sem kelt el a bővítési drafton

2019-11-20 05:44:41

Baráth Botondot, Németh Krisztiánt és Nikolics Nemanját sem választották ki az MLS 2019-es bővítési draftján.

légiósok expansion draft Sporting Kansas City Sallói Dániel Németh Krisztián Nikolics Nemanja