Találatok a sorozat címkére

Találatok száma: 9

MLS: a The Last Dance inspirálta – Beckhamről is sorozat készülhet

2020-08-04 09:29:09

A nagysikerű The Last Dance-hez hasonló dokumentumfilm-sorozat készülhet David Beckham életéről, sőt, az angol labdarúgó-legenda már a gyártókkal is tárgyal.

sorozat dokumentumfilm The Last Dance Netflix Miami David Beckham

Tv: az HBO sorozatot forgat a madridi futballvezérről

2019-04-05 09:13:06

Az HBO négyrészes dokumentumfilm-sorozatot forgat Jesús Gil életéről, amelyet a tervek szerint az év végén mutatnak be.

sorozat Jesús Gil HBO Atlético Madrid

NB I: 18 éve nem látott negatív szériában a Honvéd

2017-10-01 14:56:45

A Honvéd ritka rossz hazai formában van, hiszen legutóbbi három hazai bajnokiján egyaránt vereséget szenvedett, ráadásul úgy, hogy mindegyik mérkőzésen legalább három gólt kapott. Erre legutóbb még a Reszeli Soós István edzette gárda volt „képes”, amelyben olyan korábbi és későbbi válogatott játékosok szerepeltek, mint Plókai Attila, Csábi József, Pintér Zoltán, Váczi Zoltán, Wukovics László vagy éppen... Torghelle Sándor.

vereség sorozat Torghelle Sándor NB I Honvéd Budapest Honvéd

Katonaszökevényből olimpiai rekorder és – Tanár úr

2016-12-23 22:16:34

Ha karácsony, akkor emlékinterjú (is) az NSO-n. 2016-ban sem szakadhat meg a hagyomány, vagyis idén is közlünk egy korábbi, a sajtóban már megjelent beszélgetést valamelyik magyar sporthőssel. 2013-ban Puskás Ferenc, 2014-ben Mike István, míg tavaly Nyilasi Tibor szavait idéztük fel karácsony első napján, ebben az esztendőben pedig dr. Lakat Károllyal, a legendás Tanár úrral folytatjuk a sort. Méghozzá azzal a beszélgetésével, amelynek szerkesztett változata harminc évvel ezelőtt, 1986 legvégén jelent meg a Képes Sportban – most ebből idézünk. A labdarúgó-mesteredzőt eredetileg Mester Ákos faggatta közel négy órán keresztül. Párbeszédük ezt a címet is kaphatta volna: Történelemtanár a (sport)történelmi események forgatagában...

sporttörténelem sorozat retró magyar válogatott magyar labdarúgás magyar foci

Bujkáltak és futballoztak: mit keresett Puskás a Pilis csapatában?

2016-03-10 14:17:16

Puskás Ferenc pályafutásának eddig ismeretlen epizódjára bukkant a Nemzeti Sport Online, amely folytatja a II. világháború és a magyar futball kapcsolatáról szóló sorozatát. Labdarúgásunk leghíresebb alakja szemtanúk szerint a fővárostól 46 kilométerre, délkeletre fekvő Pilisen vészelte át Budapest ostromát, a Pest megyei településen tartózkodott a hétköznapi élet normalizálódásáig, 1945 kora nyaráig. S Öcsi, ha már ott lakott, természetesen labdába is rúgott a kis pilisi egylet színeiben.

világháború sporttörténelem sorozat magyar válogatott Puskás Ferenc Pilis

Böde már megint kihagyta 7 méterről, de rekordot döntött

2015-08-30 10:54:32

Böde Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 28 éves támadója a Paks elleni 2–0-ra megnyert mérkőzésen folytatta kiváló sorozatát, és új egyéni rekordot felállítva a hatodik egymást követő bajnoki meccsén is eredményes tudott lenni, ám akad olyan játékhelyzet, amelyben az utóbbi időben nem jár sikerrel az ellenfelek kapuja előtt.

sorozat labdarúgó NB I góllövőlista FTC Böde Dániel 7. forduló

Nem a Family Guy kutyáját gyászolta a „farkasok” csatára

2013-11-27 14:29:53

Sokan azt hitték, az animációs sorozat „elhunyt” négylábúja előtt tisztelgett a League One-ban szereplő Wolverhampton Wanderers játékosa, de félreértés volt.

sorozat Wolverhampton TV Leigh Griffiths League One Family Guy