Találatok a Silje Solberg címkére

Találatok száma: 15

Női kézi NB I: ezért hagyta ki az FTC elleni rangadót a Siófok kapusa

2020-02-20 14:42:39

Mint beszámoltunk róla, a női kézilabda NB I 17. fordulójának rangadóján a Siófok 26–24-re nyert az FTC otthonában, ezzel óriási lépést tett az ezüstérem megszerzése felé. A vendégcsapat keretében ezúttal sem volt ott Silje Solberg – a norvég Verdens Gang beszámolójából az is kiderült, hogy miért nem lépett pályára a világbajnok és Európa-bajnok norvég kapus.

női kézilabda NB I női kézilabda női kézi NB I Siófok kézilabda Siófok KC Silje Solberg

Női kézi: újabb Európa- és világbajnok kapus igazol Győrbe

2020-01-20 14:06:04

Ahogyan azt korábban már jeleztük, mára hivatalossá vált: a Győri Audi ETO KC csapatában folytatja pályafutását Silje Solberg. A norvég kapus a Siófoktól érkezik a Bajnokok Ligája címvédőjéhez és hároméves szerződést írt alá – számolt be a klub honlapja.

női kézilabda női kézi NB I Siófok Silje Solberg Győri Audi ETO KC

Női kézi: másik norvég kapus pótolhatja Grimsbőt Győrben – sajtóhír

2019-12-01 18:14:28

A norvég Verdens Gang több forrásból is úgy értesült, hogy a siófoki Silje Solberg pótolhatja az idény vége után hazatérő Kari Aalvik Grimsbőt a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatában.

női kézilabda norvég női kézilabda-válogatott kézilabda átigazolás Siófok KC Silje Solberg Kari Aalvik Grimsbö

Női kézilabda: itt a norvég vb-keret – két győri és egy siófoki légiós is tagja

2019-11-04 12:06:05

Thorir Hergeirsson, a norvég női kézilabda-válogatott izlandi szövetségi kapitánya kijelölte a november végén kezdődő világbajnokságon részt vevő 16 fős keretét – és megnevezett három tartalékot is. A Japánban rendezendő tornára három Magyarországon szereplő játékos is készülhet: a két győri, Stine Oftedal és Kari Brattset mellett a Siófok kapusa, Silje Solberg is utazhat az ázsiai országba.

női kézilabda női kézi-vb norvég női kézilabda-válogatott Stine Oftedal Silje Solberg Norvégia

Női kézi EHF-kupa: Vicces volt, hogy elsőre nem tudtam felemelni a trófeát – Nze Minko

2019-05-12 03:48:46

Megvan az első nemzetközi kupagyőzelme a Siófok női kézilabdacsapatának, s ezúttal – a két elvesztett Bajnokok Ligája-döntő után – Andrea Kobetic is ünnepelhetett. Tette mindezt az Esbjerg elleni EHF-kupa-döntő utáni, szurkolókkal közös fieszta közepette. Estelle Nze Minkónak egyébként kisebb gondja akadt, amikor csapatkapitányként fel kellett emelnie a győztesnek járó trófeát, Silje Solberg pedig csaknem sírt, hiszen sajnálta ikertestvérét, Sannát, aki a vesztes csapatban játszott. De ezen gyorsan túltette magát.

női kézilabda EHF-kupa Siófok KC Silje Solberg Estelle Nze Minko Esbjerg Andrea Kobetic

Női kézi: négy kulcsjátékossal hosszabbított a Siófok

2019-04-06 18:03:50

A Siófok KC szerződést hosszabbított négy meghatározó játékosával: Andrea Kobetic, Silje Solberg, Simone Böhme és Camille Aoustin a következő idényben is a Balaton partján kézilabdázik, továbbá marad a szakmai stábban Tor Odvar Moen segítője, Bent Dahl – adta hírül szombaton a hivatalos honlapján az NB I-es női csapat.

Siófok kézilabda Siófok KC Simone Böhme Silje Solberg Camille Aoustin Andrea Kobetic

Nem csak ügyesek! Íme, az Eb legcsinosabb kézilabdázói – képek

2018-12-14 19:59:43

A végéhez közeledik a 2018-as női kézilabda Európa-bajnokság, így összeállították a franciaországi torna tíz legcsinosabb játékosát tartalmazó listát, amelyen a magyar válogatott két tagja is helyet kapott. Szubjektív listánk közel sem teljes, ezzel természetesen lehet vitatkozni. Ön szerint ki hiányzik a felsorolásból?

sportszelep női kézilabda Eb női kézi Eb Tess Wester Silje Solberg Schatzl Nadine

Női kézi Eb: Norvégia szerezte meg az ötödik helyet

2018-12-14 15:04:48

Az elődöntőről 2000 óta először lemaradó, címvédő Norvégia szerezte meg az ötödik helyet a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon, mivel a helyosztón kilenc góllal legyőzte Svédországot.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb Svédország

Női kézi: újabb két válogatott játékost igazolt a Siófok

2018-03-23 10:16:15

Hivatalosan is bejelentette a Siófok KC női kézilabdacsapata, hogy szerződtette a norvégok világ- és Európa-bajnok kapusát, Silje Solberget, illetve a lengyel válogatott beállót, Joanna Drabikot.

női kézilabda kézilabda átigazolás Siófok kézilabda Siófok Silje Solberg Joanna Drabik

Női kézi: világbajnok norvég kapust igazol a Siófok – sajtóhír

2018-03-20 14:43:59

A norvég Tv2 információja szerint Siófokon folytja pályafutását Silje Solberg, a norvégok egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok kapusa.

női kézilabda kézilabda Siófok kézilabda Siófok KC Siófok Silje Solberg

Női kézilabda-vb: cseréltek a norvégok a döntő előtt

2017-12-17 12:23:20

A norvég női kézilabda-válogatott változtatott az összeállításán a Franciaország elleni világbajnoki döntő (kezdés: 17.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) előtt: a vb-újonc Helene Fauske helyett Thorir Hergeirsson szövetségi kapitány egy harmadik kapust, Silje Solberget nevezte be.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Silje Solberg Norvégia kézilabda

Női kézi: jövőre már három norvég világbajnoka lesz az Issy Parisnak

2016-02-12 12:39:58

Belehúzott az átigazolások terén a francia Issy Paris Hand női kézilabdacsapata, miután egy plusz egy éves szerződést kötött Silje Solberggel.

női kézilabda Stine Oftedal Silje Solberg Issy Paris

Női kézi: Katrine Lunde kimaradt a norvég vb-keretből!

2015-11-10 11:58:10

Thórir Hergeirsson, az olimpiai és Európa-bajnok norvég női kézilabda-válogatott izlandi szövetségi kapitánya kijelölte utazó keretét a decemberi, dániai világbajnokságra. A keretben ott van a Győri Audi ETO KC három játékosa, Kari Aalvik Grimsbö, Heidi Löke és Linn Jörum Sulland is. Nem lesz ott a világbajnokságon a győriek korábbi kapusa, Katrine Lunde.

női kézilabda női kézi-vb Silje Solberg Linn Jörum Sulland Katrine Lunde Kari Aalvik Grimsbö

Kiss Évánál csak a „harmadik számú” norvég kapus jobb

2014-12-18 14:54:28

A női kézilabda Európa-bajnokság középdöntője után a Nemzeti Sport Online az EHF statisztikái alapján készített egy összeállítást, amely a legfontosabb egyéni mutatókat gyűjti csokorba. Ami magyar szemszögből leszűrhető: ezúttal játékosaink közül kevesen vannak, akik klasszis mutatókkal büszkélkedhetnek, Kiss Éva formája azonban az Eb egyik legkellemesebb meglepetése.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb 2014 női kézi Eb 2014 Silje Solberg Paula Ungureanu Nycke Groot