Találatok a Shane Tusup címkére

Találatok száma: 126

Úszás: véget ért Hosszú és Tusup egyik közös projektje

2018-01-19 13:39:43

Véget ért Hosszú Katinka és Shane Tusup egyik közös projektje, az Iron Lady Arcanum nevű képregénysorozat – áll az úszó és edzője közös közleményében. 

úszás  Shane Tusup  Hosszú Katinka 

MÚSZ: hivatalos találkozó nincs, de kommunikáció van Hosszúval

2018-01-17 10:41:21

Ellentétben a bulvármédiában megjelent hírekkel, e hét csütörtökjén nincs napirenden hivatalos egyeztetés Hosszú Katinka és Wladár Sándor között. A háromszoros olimpiai bajnoknő és a MÚSZ elnöke eddig is több ízben megtalálták a módját, hogy amennyiben szükséges, közvetlenül kommunikáljanak, és ez így történik a jövőben is – olvasható a MÚSZ Médiától szerdán érkezett hivatalos állásfoglalásban.

úszás  Wladár Sándor  Shane Tusup  MÚSZ  Hosszú Katinka 

Úszás: a KEP-ben egyelőre Tusup szerepel Hosszú edzőjeként

2018-01-15 18:31:03

Biztosan ott lesznek az augusztusi, glasgow-i úszó Európa-bajnokságon azok a magyar versenyzők, akik a tavalyi budapesti vizes világbajnokságon döntőbe jutottak.

úszás  Shane Tusup  Hosszú Katinka 

Úszás: Hosszú Katinka továbbra is Tusup nélkül edz

2018-01-15 09:03:59

A Bors úgy tudja, Hosszú Katinka továbbra sem edző-férjével, Shane Tusuppal készül, miután a pár kapcsolata nehéz időszakon megy keresztül az elmúlt hetekben.

úszás  Shane Tusup  Hosszú Katinka  Dudás Dániel 

Úszás: Dolgozunk a megoldáson – Hosszú a Tusup-ügyről

2018-01-12 14:17:24

Hosszú Katinka csütörtök este az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála után ejtett néhány szót az elmúlt hetekről. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő megnyugtatta az aggódókat, „dolgoznak a megoldáson” edző-férjével, Shane Tusuppal.

úszás  Év sportolója  Shane Tusup  Hosszú Katinka 

Év Sportolója Gála: Tusup magyarul mondott köszönőbeszédet – videó

2018-01-11 21:46:18

A Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán, az MSÚSZ szavazása alapján Shane Tusup vehette át a 2017 legjobb edzőjének járó díjat. Az amerikai szakember magyarul mondott beszédet, melyet a hivatalos Facebook-oldalára is feltöltött. Íme!

év sportolója  Shane Tusup 

Év sportolója: Shane Tusup lett az év edzője

2018-01-11 18:41:35

A Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán, az MSÚSZ szavazása alapján Shane Tusup vehette át a 2017 legjobb edzőjének járó díjat. Az amerikai szakember magyarul mondott beszédet. A második helyen Cseh Sándor, a harmadikon Ambros Martín végzett.

Év sportolója  Shane Tusup 

Év sportolója: Tusup az édesanyjával érkezett meg a gálára

2018-01-11 19:23:02

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán eldőlt, hogy a sportújságírók szavazatai alapján mely sportcsillagok vehették át kiemelkedő 2017-es teljesítményükért a díjakat. Az Év edzőjének megválasztott Shane Tusup az édesanyjával érkezett meg a Nemzeti Színházba. Bő fél órával később pedig az Év női sportolójának megválasztott Hosszú Katinka is befutott édesapjával.

Év sportolója  Shane Tusup  Hosszú Katinka 

Hosszú Katinka hatodszor, Baji Balázs először lett az Év sportolója

2018-01-11 16:03:16

Hosszú Katinka lett az év női, Baji Balázs az év férfi sportolója a sportújságírók szavazatai alapján az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán. Az év csapata a hagyományos csapatsportágakban a Győri Audi ETO KC női kézilabda-együttese, míg az egyéni sportágakban a tenisz Davis-kupa-válogatott lett. Az év edzője címet elnyerő Shane Tusup magyarul mondott beszédében kért nyilvánosan elnézést azoktól, akiket megbántott. Életműdíjat vehetett át Mészöly Kálmán és Balczó András, a magyar sportélet két legendás egyénisége.

év sportolója  Év Sportolója Gála  női kerekesszékes vívóválogatott  Szeles Mónika  Szabó Katalin  Shane Tusup 

Úszás: Hosszú és Tusup is megy az Év Sportolója Gálára

2018-01-11 13:45:25

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Hosszú Katinka és Shane Tusup is részt vesz csütörtök este az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán a Nemzeti Színházban.

Év sportolója  Shane Tusup  Hosszú Katinka 

Úszás: már az olasz sportnapilap is foglalkozik Hosszú és Tusup kapcsolatával

2018-01-09 14:23:56

Már a legnagyobb olasz sportnapilap, a La Gazetta dello Sport is foglalkozik Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatával. Illetve annak hullámvölgybe kerülésével.

úszás  Shane Tusup  Hosszú Katinka 

Kép: újra együtt mosolygott Hosszú Katinka és Shane Tusup

2018-01-08 16:52:05

Az elmúlt időszak nehézségei után újra együtt látták férjével a háromszoros olimpiai bajnok úszónkat, Hosszú Katinkát. A Ripost fotója a hétfői tréning után készült – Shane Tusuppal mosolyogva sétálnak ki a Duna Arénából. A lap információi szerint a pár két külön autóba szállva hagyta el a helyszínt.

úszás  kép  Shane Tusup  Hosszú Katinka  Duna Aréna 

Shane Tusup a negyedikre, Cseh Sándor és Ambros Martín az elsőre hajt

2018-01-07 11:29:43

Három éve már újra egy kategóriába tartoznak a klubedzők és a szövetségi kapitányok, és díjazzák a fogyatékos sportolókkal foglalkozó szakembereket is az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán.

Év sportolója  Shane Tusup  Győrfi Tamás  Feczer Viktor  Cseh Sándor  Csamangó Attila 

Úszás: nyugodt körülményekre vágyott, ezért hagyta ott Hosszú Katinkáékat az Eb-bronzérmes

2018-01-05 15:15:28

Mint azt korábbban megírtuk, Földházi Dávid elhagyja Hosszú Katinka és a Shane Tusup klubját, az Iron Aquaticsot. Távozása újabb érdekes fejezetét jelenti a Hosszú–Tusup konfliktusnak, amelyet információink szerint az államtitkárság és az úszószövetség is aggodalommal figyel.

úszás  Shane Tusup  Iron Aquatics  Hosszú Katinka  Földházi Dávid 

Úszás: Földházi Dávid otthagyja Hosszút és Tusupot

2018-01-05 11:56:08

Elhagyja Hosszú Katinka és Shane Tusup klubját, az Iron Aquaticsot az Európa-bajnoki bronzérmes Földházi Dávid – értesült róla a Bors.

úszás  Shane Tusup  Iron Aquatics  Hosszú Katinka  Földházi Dávid 

Úszás: „Kapcsolatunk nehéz időszaka” – Hosszúék reagáltak

2017-12-29 16:06:21

Nehéz időszakon megy át Hosszú Katinka és Shane Tusup magánéletbeli kapcsolata – ezt a pár az úszónő hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben erősítette meg. Közleményben reagáltak a találgatásokra.

Shane Tusup  Hosszú Katinka 

Úszás: mi lesz most Hosszú Katinkával és Shane Tusuppal?

2017-12-29 10:56:30

Napok óta ott virít a lapok címoldalain, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup szakított – tény, a karácsonyt külön töltötte a pár, sőt Hosszú jelenleg külföldön tartózkodik, míg Tusup csütörtökön is edzést tartott az Iron Aquatics úszóinak. 

Shane Tusup  Hosszú Katinka 

Úszás: Shane Tusup nem kommentálta a róla megjelent híreket

2017-12-29 06:51:32

Továbbra is találgatások övezik Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatát, miután a felek hallgatnak arról, miért nem mutatkoznak együtt egy ideje. A péntek reggeli edzés előtt próbáltuk megszólaltatni az edzőt, de nem kívánt nyilatkozni.

úszás  Shane Tusup  Iron Aquatics  Hosszú Katinka 

Úszás: válságban Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága?

2017-12-28 11:58:08

Elsőként a Ripost számolt be róla, miszerint válságba kerülhetett Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup házassága. Az elmúlt napokban egyre többet lehetett olvasni a felek közti problémáról, a kapcsolat sorsát pedig most egy ország találgatja.

úszás  házasság  Shane Tusup  Hosszú Katinka 

Úszás: Shane Tusup kihagyja a rövid pályás úszó Eb-t

2017-12-11 17:34:18

Elutazott Dániába a magyar csapat a szerdán kezdődő rövid pályás úszó Európa-bajnokságra, amelyen az Iron Aquatics klubot Hosszú Katinka, Földházi Dávid és Dudás Dániel képviseli. Shane Tusup azonban kihagyja a viadalt.

úszás  rövid pályás úszó Eb  Shane Tusup  Hosszú Katinka