Találatok a Shane Tusup címkére

Találatok száma: 165

Húsvét: Hosszú tojást keresett, Ribéry nyúlnak öltözött

2019-04-23 11:04:02

Szilágyi Áron kiadós edzéssel, de sportolóink többsége is munkával köszöntötte a húsvéti ünnepeket.

húsvét Szilágyi Áron Shane Tusup Kapás Boglárka Hosszú Katinka Franck Ribéry

Válogatott: Tusup ismét üzent, szövetségi kapitány lenne

2019-03-10 09:46:31

Shane Tusup az Instagram-oldalán tett közzé egy üzenetet, amelyben a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetőinek üzent: Hosszú Katinka korábbi edzője és férje ismét jelezte, szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

magyar válogatott Shane Tusup Magyarország MLSZ

Shane Tusup: Szeretném, ha Magyarország a jövőben is az életem része lenne

2019-03-07 14:45:03

Egy ideje érett bennünk a gondolat, hogy meginterjúvoljuk Shane Tusupot, hiszen függetlenül attól, ki mit gondol róla, háromszoros olimpiai bajnok edző, akivel Hosszú Katinka világrekordot is döntött, házasságban is élt, közös üzleti vállalkozásba is fogott. Amikor épp kezdtek beindulni a fogaskerekek, váratlanul megjelent Budapesten, és kisvártatva egy reggelizőasztalnál találtuk magunkat. Ám ennek sarkos feltételei voltak: amilyen együttműködőnek mutatkozott az időpont- és helyszínegyeztetéskor, olyan világosan kikötötte, miről nem hajlandó nyilatkozni – a múltról lényegében –, és abban is meg kellett egyeznünk, ezt miként jelezzük. Aztán következett többheti utómunka, miközben hivatalosan is kimondták a válást. Beszélgettünk új elfoglaltságáról, a golfról, értékekről és reményekről – aztán csak eljutottunk az úszáshoz is... Shane Tusup több mint egy éve nem adott interjút senkinek. Most a Nemzeti Sportnak igen.

úszás Shane Tusup Hosszú Katinka

Tusup: Szeretném, ha Magyarország a jövőben is az életem része lenne – EXKLUZÍV!

2019-03-07 16:45:36

Shane Tusup több mint egy éve nem adott interjút senkinek. Most a Nemzeti Sportnak igen. A háromszoros olimpiai bajnok edzővel – akivel Hosszú Katinka világrekordot is döntött, házasságban is élt, közös üzleti vállalkozásba is fogott – új elfoglaltságáról, a golfról, értékekről, reményekről, családról és sok minden másról is beszélgettünk. A Nemzeti Sport pénteki számában megjelenő, dupla oldalas exkluzív interjúból, az amerikai edző válaszaiból szemezgetünk.

úszás golf Shane Tusup Hosszú Katinka

Úszás: Ezt a meccset Shane nyerte – Hosszú Katinka

2019-03-06 12:58:18

Hosszú Katinka terjedelmes interjút adott a 24.hu-nak; a beszélgetésben szó esett a háromszoros olimpiai bajnok úszó válásáról, az új edzőjével, Petrov Árpáddal folytatott közös munkáról, valamint arról a nemzetközi versenysorozatról, amelyben Hosszú Katinka saját csapattal indul.

úszás Shane Tusup Petrov Árpád Hosszú Katinka

Úszás: Hosszú és Tusup békésen elváltak – lapértesülés

2019-03-01 13:55:50

Lezárult a szeptemberben kezdődött válási procedúra Hosszú Katinka és Shane Tusup között, a pár hivatalosan január végén az anyagi kérdésekben is megállapodott, értesült a HOT! magazin.

úszás válás Shane Tusup Hosszú Katinka

Úszás: Tusup hátat fordít az úszásnak, másban is világbajnok lenne

2019-01-16 10:56:02

Shane Tusup hosszú hallgatás után néhány bekezdéses helyzetjelentéssel rukkolt ki a hivatalos közösségi csatornáin január 16-án.

úszás golf Shane Tusup Hosszú Katinka

Úszás: elkezdődött Hosszú és Tusup válópere – sajtóhír

2018-09-28 13:53:50

Sajtóhírek szerint elkezdődött Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon. Az elosztásra kerülő közös vagyon becsült értéke kétmilliárd forint.

úszás Shane Tusup Iron Swim Hosszú Katinka

Hosszú Katinka: Magyar, külföldi vagy akár marslakó is lehet az edzőm

2018-06-08 16:06:17

Hosszú Katinka magánéleti gondjai szakmai kérdéseket is felvetnek, amelyek azonnali megoldás után kiáltanak. A MOL csapat oldalán megjelent interjúban a háromszoros olimpiai bajnoknő szűkítette a listát, hogy ki lehet az edzője. Vagy inkább bővítette.

Shane Tusup Hosszú Katinka

Úszás: Hosszú Katinka visszakapta a Facebook-oldalát

2018-06-05 11:28:16

Jól indult háromszoros olimpiai bajnok úszónk, Hosszú Katinkának a napja, hiszen ismét tudja szerkeszteni hivatalos Facebook-oldalát.

úszás Shane Tusup Hosszú Katinka

Úszás: Hosszú hivatalosan is megerősítette, már nem Tusup az edzője

2018-06-01 08:19:13

Továbbra is a Duna Arénában maradhat az Iron Aquatics, Hosszú Katinka viszont hivatalosan is megerősítette, hogy elköszönt eddigi edzőjétől, Shane Tusuptól.

úszás Shane Tusup Hosszú Katinka

Úszás: korábban már segített – ő lehet Hosszú új edzője

2018-05-25 18:53:16

A Nemzeti Sport információi szerint a Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktor lehet a Shane Tusuppal szakító, pénteken már Kaliforniában versenyző Hosszú Katinka új edzője.

Shane Tusup Hosszú Katinka Bodrogi Viktor

Úszás: Tusupot távozásra késztetheti a „nagy pár” válása

2018-05-25 15:36:47

Ha a válságból már tényleg nincs kiút, Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának felbomlása nem csak a háromszoros olimpiai bajnoknő sportolói pályafutására lehet kihatással, hanem közös klubjuk működésére, valamint az Iron Aquatics márkanév alatt futó úszóprogramjukra is – véli Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya.

úszás Sós Csaba Shane Tusup Hosszú Katinka

Úszás: Tusup továbbra is kaphat kiemelt fizetést, ha…

2018-05-25 09:17:08

Mint beszámoltunk róla, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup útjai különválnak, nem együtt folytatják a szakmai munkát. Kérdés, hogy az amerikai szakember továbbra is a Kiemelt Edzői Program (KEP) keretében kapja-e a fizetését.

úszás Shane Tusup Hosszú Katinka

Úszás: Nem én töröltem le a Facebook-oldalamat… – Hosszú

2018-05-25 07:10:14

Mint beszámoltunk róla, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup útjai különválnak, nem együtt folytatják a szakmai munkát. Azóta Shane Tusup a hivatalos Facebook-oldalán nyílt levelet jelentetett meg, amelyben leírta, Hosszú kétszer is megcsalta őt edzőpartnerével, Dudás Dániellel. Most a háromszoros olimpiai bajnok úszó posztolt az Instagramon, mivel a Facebook-oldala nem érhető el...

úszás Shane Tusup Hosszú Katinka Dudás Dániel

Úszás: Katinka elárult, megcsalt az edzőpartnerével! – Tusup

2018-05-24 22:37:34

Mint beszámoltunk róla, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup útjai különválnak, nem együtt folytatják a szakmai munkát. Most Shane Tusup a hivatalos Facebook-oldalán tálalt ki a rajongóknak írt levélben. Nem sokkal később Hosszú az Instagramon posztolt.

úszás Shane Tusup Hosszú Katinka Dudás Dániel

Úszás: Hosszú Katinka bejelentette, nem Tusuppal folytatja

2018-05-24 11:09:48

Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup útjai külön válnak, nem együtt folytatják a szakmai munkát – jelentette be a háromszoros olimpiai bajnok úszónő hivatalos Facebook-oldalán.

Shane Tusup Hosszú Katinka

Kép: Hosszú és Tusup együtt ünnepeltek a Fudzsinál

2018-04-23 09:30:55

Hosszú Katinka és Shane Tusup együtt ünnepelte az amerikai edző 30. születésnapját Japánban, a Fudzsi közelében. A háromszoros olimpiai bajnok úszó a minap Tokióban – a következő nyári olimpia helyszínén – életében először hegesztett.

Shane Tusup Hosszú Katinka

Kép: Hosszú Katinka ezúttal nem az úszást választotta

2018-04-13 09:18:38

Mint korábban beszámoltunk róla, Hosszú Katinka és Shane Tusup edzőtáborba vonult az Egyesült Államokban. Az úszás mellett a lovaglás is belefér a programba, a háromszoros olimpiai bajnok természetesen ezt is élvezi, ahogy arról a széles mosolya is tanúskodik.

Shane Tusup Hosszú Katinka

Úszás: edzőtáborba ment Hosszú Katinka és Shane Tusup

2018-04-12 11:03:02

Egy hónapos edzőtáborba vonult Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup – számolt be róla a Bors.

úszás Shane Tusup Hosszú Katinka