Találatok a Schuch Timuzsin címkére

Találatok száma: 60

Férfi kézi: „A Ferencvárosnál fiatal tehetségekben gondolkodunk”

2018-05-25 16:06:19

Öt új játékost már bemutatott a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, de további igazolások is várhatóak. Erről a csapat vezetőedzője, Horváth Attila beszélt az NSO Tv-nek, továbbá elmondta, milyen célokkal vág neki a klub a következő szezonnak. 

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Schuch Timuzsin Király Sándor FTC férfi kézilabda

Férfi kézilabda: Miért az FTC? Schuch Timuzsin elárulta

2018-05-25 15:08:27

Pénteken öt új igazolást jelentett be a Ferencváros férfi kézilabdacsapata. A Veszprémből érkező Schuch Timuzsin mellett a következő szezontól a zöld-fehéreket erősíti Debreczeni Dávid, Kovacsics Péter és Szakály Benedek, valamint a grúz Tejmuraz Orjonikidze is. A négy magyar játékos az NSO Tv-nek beszélt arról, miért döntöttek a Fradi mellett és milyen célokat tűztek ki maguk és a csapat elé az új idényre. 

férfi kézilabda Telekom Veszprém Szakály Benedek Schuch Timuzsin Kovacsics Péter Fradi

Férfi kézilabda: Schuch Timuzsin a Ferencvárosban folytatja

2018-05-25 11:11:05

Pénteken öt új játékos érkezését jelentette be a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, a legnagyobb névnek a Veszprémtől érkező Schuch Timuzsin számít.

kézilabda átigazolás Szakály Benedek Schuch Timuzsin Kovacsics Péter FTC férfi kézilabda FTC

Férfi kézi: Schuch elárulta, mikor derül ki, hol folytatja

2018-05-21 00:12:42

A férfi kézilabda-bajnokság döntője után négy játékos is búcsút intett a Veszprémnek. Közülük Schuch Timuzsin beszélt az NSO Tv-nek, üzent azoknak a szurkolóknak, akiknek leveleire eddig még nem tudott válaszolni. Továbbá elárulta, mikor derül ki, hol folytatja a pályafutását. Kilenc évet követően Renato Sulic ugyancsak könnyes búcsút vett a Veszprémtől.

férfi kézilabda-bajnokság Telekom Veszprém Schuch Timuzsin Renato Sulic

Férfi kézi: Schuch visszautasította a Veszprém ajánlatát

2018-05-17 12:29:03

Mint megírtuk, a bajnoki címének megvédéséért harcoló Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában vasárnap, a Szeged elleni hazai mérkőzésen utoljára szerepel Schuch Timuzsin, aki bár kapott ajánlatot a klubtól, elutasította azt.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Telekom Veszprém Schuch Timuzsin

Férfi kézilabda: Schuch nehéz szívvel távozik Veszprémből

2018-05-16 12:22:07

A bajnoki címének megvédéséért harcoló Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában vasárnap, a Szeged elleni hazai mérkőzésen utoljára szerepel Schuch Timuzsin, akit két alkalommal is a Bajnokok Ligája legjobb védőjátékosának választottak meg.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Schuch Timuzsin FTC kézilabda FTC

Férfi kézi BL: négy magyar az All Star-szavazás listáján

2018-04-20 14:56:40

Annak ellenére, hogy a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is elvérzett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, mindkét magyar csapat érdekelt a sorozat hivatalos honlapján elindított All Star-szavazáson – ráadásul mindkét veszprémi és az egy szegedi is magyar.

szavazás férfi kézi BL Telekom Veszprém Sterbik Árpád Schuch Timuzsin Mol-Pick Szeged

Férfi kézi Eb: Ezek a játékosaink vannak – Vranjes

2018-01-17 20:10:42

Mint ismert, a magyar válogatott a Csehországtól elszenvedett vereséggel (33–27) búcsúzott a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságtól. Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány, valamint Schuch Timuzsin, Bodó Richár, Mikler Roland és Juhász Ádám is csalódottan értékelt a találkozót követően.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda férfi kézi Eb Schuch Timuzsin Mikler Roland

Férfi kézi Eb: Bánhidi játéka kérdéses a spanyolok ellen

2018-01-14 12:20:32

Vállsérülése miatt kérdéses Bánhidi Bence játéka a magyar férfi kézilabda-válogatott hétfői, Spanyolország elleni csoportmérkőzésén a horvátországi Európa-bajnokságon.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2018 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda Schuch Timuzsin

Férfi kézi Eb: ezt várja Vranjes a magyar csapattól a rajt előtt

2018-01-13 10:14:11

A magyar válogatott az olimpiai bajnok Dánia ellen kezdi meg szereplését a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon (20.30, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány a rajt előtt elmondta, mit szeretne látni a mieinktől a varasdi mérkőzéseken. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Schuch Timuzsin Nikolaj Jacobsen

Kézilabda: Vranjes hiába kérte, Schuch nem fékezett – videó

2017-07-30 15:32:31

A tíznapos roglai edzőtábor során a munka mellett némi szórakozásra is jut idő a Veszprém kézilabdázóinak. A játékosok a szlovéniai felkészülés során kipróbálhatták a nyári bobozást, de a videó tanúsága szerint az új edző, Ljubomir Vranjes megemlegette, hogy Schuch Timuzsinnal együtt csúszott.

videó férfi kézilabda Telekom Veszprém Schuch Timuzsin Ljubomir Vranjes Andreas Nilsson

Férfi kézi BL: Schuchnak nem hiányoznak a német csapatok

2017-05-31 15:08:21

Csütörtökön elindul Kölnbe a Telekom Veszprém, hogy a hétvégén sorozatban negyedszer is részt vegyen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében. A magyar csapat védelmének egyik oszlopa, Schuch Timuzsin kimondottan élvezi a hasonló, nagy téttel bíró mérkőzéseket, és nem sajnálja, hogy idén először nem lesz német együttes a mezőnyben.

férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Schuch Timuzsin

Férfi kézi BL: magyarok is bekerülhetnek az álomcsapatba

2017-04-27 13:28:20

Nyolc mérkőzéssel a Bajnokok Ligája férfiszezonjának vége előtt az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta a 2016–2017-es évad ötvenes listáját, amely segítségével a szurkolók megválaszthatják az Év csapatát, legjobb védőjét, fiatal játékosát és edzőjét. A Veszprémet és a Szegedet is egyaránt hárman képviselik, de lehet voksolni a schaffhauseni Császár Gáborra is.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Schuch Timuzsin Momir Ilics

Férfi kézi BL: döntöttek Schuch franciaországi játékáról

2017-04-25 13:50:35

Az Európai Kézilabda-szövetség döntött Schuch Timuzsin sorsáról: a Telekom Veszprém játékosát nem tiltják el, így pályára léphet a Montpellier elleni BL-negyeddöntő visszavágóján.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Schuch Timuzsin

Férfi kézi BL: az év gólpassza Veszprémben; eltilthatják Schuchot

2017-04-23 10:31:16

Háromgólos (26–23) előnyt szerzett a Telekom Veszprém a Montpellier ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. A franciák átlövője, Baptiste Bonnefond valószerűtlen gólpasszal jelentkezett a találkozó elején, a jelenetet természetesen az EHF Tv is külön kiemelte a találkozóról.

férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Schuch Timuzsin Montpellier

Videó: Nagy Lászlóék is bevállalták, amit a szurkolók

2017-02-16 09:35:02

A szerdai THW Kiel–Telekom Veszprém férfi kézilabda Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen a magyar csapat 27–25-re legyőzte német ellenfelét. A meccs előtt néhány veszprémi szurkoló megfogadta, hogy ha sikerül nyernie a Sabaté-csapatnak, akkor megmártóznak a jéghideg kieli öbölben.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém THW Kiel Schuch Timuzsin Nagy László

Férfi kézi-vb: Schuch kiheverte már Mikler „pofonját”? – videó

2017-01-24 10:08:25

Mint arról beszámoltunk, Mikler Rolandot választották meg a dánok elleni nyolcaddöntő legjobbjának a férfi kézilabda-világbajnokságon. Azt talán kevesebben látták, hogy amikor a díj átvétele után a kiváló kapus megköszönte a társaknak is, Mikler véletlenül eltalálta Schuch Timuzsin arcát…

videó magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2017 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda férfi kézi-vb

Férfi kézi-vb: Nagy László hiánya nem lehet kifogás – Sabaté

2017-01-17 13:34:54

Xavier Sabaté, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, Szaúd-Arábia ellen is mi leszünk a favoritok, de szerdán sem számít könnyű mérkőzésre. A spanyol szakember örülne neki, ha a franciaországi világbajnokság későbbi szakaszában még számíthatnánk Nagy Lászlóra, de a kiváló jobbátlövő hiánya nem lehet kifogás.  

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2017 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda férfi kézi-vb Xavier Sabaté