Találatok a Roderick Duchatelet címkére

Találatok száma: 144

Vasas: Sokat tettem azért, hogy Újpesten maradhassak – Feczesin

2020-01-18 08:46:10

A váratlan klubváltás hátteréről beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjújában Feczesin Róbert, aki fél év múlva ismét az NB I-ben játszana.

Újpest interjú Vasas Roderick Duchatelet NB II Feczesin Róbert

Újpest: A klub mindenekfelett áll – interjú Duchatelet-vel

2020-01-11 14:17:23

A klub állítólagos eladásáról, a címer visszaállításáról, az edzőváltás lehetőségéről, az elégedetlenkedő hangokról és a költségvetésbeli különbségekről is beszélt lapunknak a lila-fehérek belga tulajdonosa. Roderick Duchatelet szerint nem normális állapot, hogy az Újpestnél kisebb magyar csapatokban a labdarúgók több pénzt kereshetnek, mint náluk.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

Újpest: cáfol a klub vásárlójaként emlegetett vállalat

2020-01-09 09:27:49

Roderick Duchatelet klubtulajdonos kedden az Újpest FC eladásáról szóló pletykákra reagálva közleményben tudatta, esze ágában sincs megválni a lila-fehérektől, és immár az adásvétellel hírbe hozott Tungsram Csoport is cáfolt.

Újpest Tungsram Roderick Duchatelet NB I

Újpest: ittas emberek, üres fecsegés – Duchatelet reagált

2020-01-07 16:28:17

Roderick Duchatelet, az Újpest FC tulajdonosa a klub hivatalos honlapján reagált az elmúlt napok eseményeire. Az alábbiakban az ujpestfc.hu-n kedd délután megjelent anyagból idézünk.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

Újpest: egyelőre csak Belgiumban veszik biztosra Duchatelet távozását

2020-01-07 09:26:03

„A Duchatelet-féle üzletpolitika nem működik" – a belga Le Soir című lap újságírója az M4 Sport átigazolási műsorában beszélt arról, már csak idő kérdése lehet, mikor adja el az Újpest belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet a fővárosi együttest. A klub későbbre ígért hivatalos állásfoglalást.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I labdarúgás Roland Duchatelet Roderick Duchatelet

Anglia: lezárult az adás-vétel, a Charlton már nem Duchatelet-klub

2020-01-02 16:49:17

A Charlton Athletic hivatalos oldalán jelentette be: lezárult az adás-vétel, Roland Duchatelet eladta a klubot az East Street Investmentsnek. A jelenleg az angol másodosztályban szereplő londoni klubnál az elmúlt években többször is tüntettek az újpesti klubtulaj, Roderick Duchatelet apja ellen, akinek a helyi drukkerek szerint egyáltalán nem számítottak a sportszakmai érvek, csupán a biztos profitot hajtotta a klubnál. Az idősebb Duchatelet távozását rendszeres tüntetésekkel követelték a szurkolók.

Újpest angol labdarúgás Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Charlton

Balajcza: Nincs a futballban nagyobb felelősség, mint gyerekeket edzeni

2019-10-09 15:01:06

Egy éve kezdett, ma pedig már az UTE Labdarúgó Akadémiájának vezető kapusedzője Balajcza Szabolcs. Az Újpesten Magyar Kupát és bajnoki ezüstérmet is nyerő futballistával utánpótlás-nevelési trendekről, a jelenkor kapusideáljáról, egykori posztriválisairól, köztük az azóta már a spanyol élvonalban bizonyító Marko Dmitrovicsról, a következő Gulácsi Péterről, no meg a megkerülhetetlen Újpest FC–UTE megosztottságról és címerkérdésről is beszélgettünk. S hogy mit hoz szerinte a hétvégi Ferencváros–Újpest derbi? Bár egykori csapata rendkívül kétarcú az idényben, most is valódi rangadóra számít.

Újpest kapussors edzőképzés címer Zámbó Sándor UTE Labdarúgó Akadémia

Újpest: újabb tárgyalások lesznek az előző címerről

2019-07-12 14:31:46

Péntek délelőtt 10 órától tárgyaltak az Újpest FC-t működtető Kft. és az Újpesti Torna Egylet képviselői az előző címer helyreállításáról. A találkozóról az UTE a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy rövid közleményt, melyből csak annyi derül ki, a futballcsapat vezetősége hétpontos feltételrendszert szabott, ennek elfogadása viszont olyan súlyú kérdéseket érint, amelyről az anyaegyesület vezetősége csak elnökségi ülésen és a közgyűlés felhatalmazásával hozhat döntést. Utóbbi értelmében újabb tárgyalásokra lesz szükség a felek között.

Újpest FC Újpest címervita UTE Roderick Duchatelet

Duchatelet: Az Újpest előző idénye katasztrófa volt

2019-06-03 07:49:07

A címerügyről, a katasztrofális idényről, a nehezen megszerezhető magyar játékosról, Novothny Soma távozásáról, valamint a csalódást keltő Lacina Traoréról is véleményt mondott Roderick Duchatelet, a lila-fehérek belga tulajdonosa a Nemzeti Sportnak adott interjúban.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

UTE: a szurkolókkal karöltve kezdeményeznek tárgyalást címerügyben

2019-06-02 21:23:26

Az UTE hivatalos Facebook-oldalán adott ki közleményt, mely szerint tárgyalást szeretnének kezdeményezni a címerügyben Roderick Duchatelet tulajdonossal, és erre várják a szurkolókat is.

Újpest FC címer UTE Roderick Duchatelet

Újpest: Nincs napirenden a klub eladása – Duchatelet

2019-04-09 07:26:27

Miközben értékesítették a Honvédot, futballberkekben arról hallani, a belga Roderick Duchatelet megválhat az Újpesttől. Az üzletember lapunknak (egyelőre) cáfolja az adásvételt. 

Újpest Roderick Duchatelet NB I

Anglia: „ingyen” is megválna a Charltontól az Újpest-tulaj apja

2019-02-27 18:22:47

Roland Duchatelet egy éve próbálja eladni a Charlton Atleticet – mindhiába. A belga üzletember viszonya a szurkolókkal jó ideje megromlott, rendszeresen tüntetnek ellene, sőt Belgiumba is utakat szerveznek, csak azért, hogy ott demonstráljanak. Duchatelet most különleges ajánlattal állt elő – amellyel akár a szurkolók is élhetnek. Ingyen adja a klubot egy angol befektetőnek, de csak akkor, ha a klubhoz tartozó létesítmények és birtokok árát ugyanúgy megfizeti. Szóval az az ingyen nincs is annyira ingyen.

Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Charlton Athletic

„Nem volt más választásom” – Duchatelet elárulta a címerváltás okait

2019-01-11 11:05:44

A címer megváltoztatásáról, az utóbbi évek megítéléséről, a múlt tiszteletéről, a labdarúgó kft. esetleges eladásáról, valamint a további tervekről is beszélt lapunknak az Újpest FC belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

Kézi: Duchatelet sárgát kapott, Pérez és Pásztor remekelt

2018-06-10 19:30:34

Az öt kategóriából háromban magyar csapat végzett az élen az Innsbruckban megrendezett masters kézilabda-Európa-bajnokságon.

masters Eb kézilabda Roderick Duchatelet Pásztor István Carlos Pérez

Újpest: Nem állunk készen az El-csoportkörre – Duchatelet

2018-06-06 12:26:45

Roderick Duchatelet, a labdarúgó NB I-ben bronzérmet szerző, Magyar Kupa-győztes Újpest FC belga tulajdonosa a klub honlapjának adott interjúban értékelte a mögöttünk hagyott szezont.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

Újpest: „Rengeteg a mocskos trükk; a Puskás vagy a Videoton sokkal korrektebb”

2018-03-31 11:56:23

Az Újpest FC a bajnokság előtt az európai kvalifikációt tűzte ki elérendő célként, ami még összejöhet a lila-fehéreknek, hiszen a nyári nagybevásárlás után összeállt a keret, és egyelőre remekelnek tavasszal. Roderick Duchatelet klubtulajdonos az átigazolási nehézségekről és a magyar piacról is elmondta a véleményét, de szót ejtett Enisz Bardi távozásáról is.

Újpest Videoton Roderick Duchatelet Puskás Akadémia NB I Enisz Bardi

Anglia: újabb klubja eladásáról állapodott meg Duchatelet

2018-03-02 11:33:13

Megkönnyebbülhetnek a londoni Charlton Athletic szurkolói, Roland Duchatelet ugyanis megegyezett a vevőkkel az angol harmadosztályú klub eladásáról.

Újpest Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Charlton Athletic

A DVTK szurkolói egy élménnyel szegényebbek lesznek

2018-02-22 00:07:55

A labdarúgó NB I tavaszi rajtját felvezető sorozatunk harmadik részében a hazaköltözésre még várni kénytelen DVTK-val, a sok mindenre régóta váró Újpesttel és a gyors döntéseket nem halogató, Supka Attilával rögtön mély vízbe ugró Honvéddal foglalkozunk. 

Újpest FC Újpest honvéd UTE Supka Attila Roderick Duchatelet

Galéria: a hó volt az úr Újpesten, Duchatelet Leekensszel csevegett

2018-02-20 19:40:49

A havazás miatt elhalasztották az Újpest–Paks Magyar Kupa-nyolcaddöntő első felvonását. A pályamunkások ugyan serényen dolgoztak, de a játékvezető mégis úgy döntött, hogy a mérkőzést nem játsszák le. Tekintsék meg Koncz György kollégánk helyszínen készült fotóit.

Újpest galéria Roderick Duchatelet Paks Magyar Kupa Georges Leekens

Cégbírósághoz fordultak az Újpest-szurkolók, törvénytelenségre hivatkoznak

2017-11-08 19:37:55

A lila-fehér drukkerek nem csupán partizánakcióval tiltakoznak az új újpesti címer ellen. A cégbíróságnak küldött beadványban és az UTE klubigazgatójához írt levélben jelezték, a címerváltozás törvénytelen.

Újpest szurkolók címer UTE Roderick Duchatelet