Találatok a Roderick Duchatelet címkére

Találatok száma: 132

„Nem volt más választásom” – Duchatelet elárulta a címerváltás okait

2019-01-11 11:05:44

A címer megváltoztatásáról, az utóbbi évek megítéléséről, a múlt tiszteletéről, a labdarúgó kft. esetleges eladásáról, valamint a további tervekről is beszélt lapunknak az Újpest FC belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

Kézi: Duchatelet sárgát kapott, Pérez és Pásztor remekelt

2018-06-10 19:30:34

Az öt kategóriából háromban magyar csapat végzett az élen az Innsbruckban megrendezett masters kézilabda-Európa-bajnokságon.

masters Eb kézilabda Roderick Duchatelet Pásztor István Carlos Pérez

Újpest: Nem állunk készen az El-csoportkörre – Duchatelet

2018-06-06 12:26:45

Roderick Duchatelet, a labdarúgó NB I-ben bronzérmet szerző, Magyar Kupa-győztes Újpest FC belga tulajdonosa a klub honlapjának adott interjúban értékelte a mögöttünk hagyott szezont.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

Újpest: „Rengeteg a mocskos trükk; a Puskás vagy a Videoton sokkal korrektebb”

2018-03-31 11:56:23

Az Újpest FC a bajnokság előtt az európai kvalifikációt tűzte ki elérendő célként, ami még összejöhet a lila-fehéreknek, hiszen a nyári nagybevásárlás után összeállt a keret, és egyelőre remekelnek tavasszal. Roderick Duchatelet klubtulajdonos az átigazolási nehézségekről és a magyar piacról is elmondta a véleményét, de szót ejtett Enisz Bardi távozásáról is.

Újpest Videoton Roderick Duchatelet Puskás Akadémia NB I Enisz Bardi

Anglia: újabb klubja eladásáról állapodott meg Duchatelet

2018-03-02 11:33:13

Megkönnyebbülhetnek a londoni Charlton Athletic szurkolói, Roland Duchatelet ugyanis megegyezett a vevőkkel az angol harmadosztályú klub eladásáról.

Újpest Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Charlton Athletic

A DVTK szurkolói egy élménnyel szegényebbek lesznek

2018-02-22 00:07:55

A labdarúgó NB I tavaszi rajtját felvezető sorozatunk harmadik részében a hazaköltözésre még várni kénytelen DVTK-val, a sok mindenre régóta váró Újpesttel és a gyors döntéseket nem halogató, Supka Attilával rögtön mély vízbe ugró Honvéddal foglalkozunk. 

Újpest FC Újpest honvéd UTE Supka Attila Roderick Duchatelet

Galéria: a hó volt az úr Újpesten, Duchatelet Leekensszel csevegett

2018-02-20 19:40:49

A havazás miatt elhalasztották az Újpest–Paks Magyar Kupa-nyolcaddöntő első felvonását. A pályamunkások ugyan serényen dolgoztak, de a játékvezető mégis úgy döntött, hogy a mérkőzést nem játsszák le. Tekintsék meg Koncz György kollégánk helyszínen készült fotóit.

Újpest galéria Roderick Duchatelet Paks Magyar Kupa Georges Leekens

Cégbírósághoz fordultak az Újpest-szurkolók, törvénytelenségre hivatkoznak

2017-11-08 19:37:55

A lila-fehér drukkerek nem csupán partizánakcióval tiltakoznak az új újpesti címer ellen. A cégbíróságnak küldött beadványban és az UTE klubigazgatójához írt levélben jelezték, a címerváltozás törvénytelen.

Újpest szurkolók címer UTE Roderick Duchatelet

Újpest: „Ha már címert cseréltünk, legalább menne a csapatnak...”

2017-08-20 00:48:50

Mint beszámoltunk róla, az Újpest zárt kapus mérkőzésen 1–1-es döntetlenre végzett a Diósgyőrrel a Szusza Ferenc Stadionban az NB I 6. fordulójában. Az NSO Tv stábja még a találkozó előtt beszélgetett azokkal a lila-fehér szurkolókkal, akik a stadion előtt, kivetítőn nézték a meccset. A téma természetesen a büntetés és a címer volt.

Újpest labdarúgó NB I Roderick Duchatelet

Újpest: dán élvonalbeli csapat vinné a légióst, de...

2017-08-11 10:54:38

Souleymane Diarra, a 22 esztendős mali középpályás a nyári felkészülést az Újpesttel kezdte, majd a Duchatelet család érdekeltségébe tartozó belga Sint-Truiden edzőtáborába utazott – a Nemzeti Sport információi szerint a játékos akarata ellenére, tulajdonosi nyomásra.

Újpest Souleymane Diarra Sint-Truiden Roderick Duchatelet NB I

Újpest: „A játékosoktól ezt a mezt nem fogjuk elkérni”

2017-07-23 23:05:43

Mint ismert, az Újpest és a Ferencváros 2–2-es döntetlenre végzett egymással a derbin a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A találkozó előtt az NSO Tv munkatársa a lila-fehér szurkolókat faggatta az új címerről. Nem találkoztunk olyannal, aki ne követelné vissza a régit. A legtöbben a jogi útban bíznak, és olyan mezt nem vennének, melyen az új címer szerepel (ilyet egyébként nem is árultak a derbi előtt a hivatalos Újpest Shopban).

Újpest labdarúgó NB I Roderick Duchatelet

Újpest: „Urbán Flórián?” – Duchatelet nevetésben tört ki

2017-07-20 16:18:28

Roderick Duchatelet, az Újpest FC elnöke az NSO Tv stábjának nyilatkozott a csütörtökön, a Szusza Ferenc Stadionban tartott sajtóreggelin. A belga üzletember elmondta, miért volt szükség a futballklub címerének megváltoztatására, mit gondol arról, hogy az UTE pert fontolgat, és miért nem beszél az ügyről a címer megváltoztatása ellen tüntető szurkolókkal. Szóba került a Paks elleni mérkőzés után kiszabott MLSZ-büntetés, amelyet csekély mértékűnek tart, valamint elmondta, milyen szankciókra számíthatnak azok a szimpatizánsok, akik a lelátón kívánnak háborúzni. A Ferencváros elleni derbi előtt üzent a szurkolóknak. 

Újpest FC címer UTE Roderick Duchatelet

Újpest: Duchatelet kiállt a címer mellett, közben a távozását követelték

2017-07-20 08:22:59

Az Újpest FC vezetősége csütörtök délelőttre sajtóbeszélgetésre invitálta az újságírókat, melyen Roderick Duchatelet klubtulajdonos és Gyarmati Eszter ügyvezető válaszolt a klubbal kapcsolatos aktuális kérdésekre, a játékosok közül pedig Litauszki Róbert és Simon Krisztián beszélt a hétvégi, Ferencváros elleni derbiről.

Újpest Roderick Duchatelet NB I MLSZ Gyarmati Eszter

Újpest: Nem lehet egy címert önkényesen megváltoztatni − Urbán

2017-07-08 20:20:36

Urbán Flórián is kiállt az Újpest címeréért a Szusza Ferenc Stadionnál szombaton rendezett szurkolói tüntetésen. Az NSO TV stábjának elmondta, biztosan valami simlisség áll a címer megváltoztatásának hátterében, amiről a szurkolók nem tudhatnak. Úgy véli, Roderick Duchatelet tulajdonosnak minél előbb le kell ülnie az újpesti drukkerekkel megbeszélni a fennálló problémákat. Bár a tömeg azt skandálta, a tiltás ellenére menjenek be a lilák Vác elleni, zárt kapus edzőmérkőzésére, a klub korábbi játékosa jó döntésnek tartja, hogy ez nem történt meg. 

Újpest lilák címer Urbán Flórián UTE Roderick Duchatelet

Újpest: az UTE nem járul hozzá a címer megváltoztatásához

2017-06-27 18:58:29

Az Újpesti Torna Egylet közleményben jelezte, hogy nem járul hozzá az Újpest FC címerének megváltoztatásához, s azt is kijelentette, hogy a futballklub az engedélye nélkül ezt jogszerűen nem is teheti meg.

Újpest címer UTE Roderick Duchatelet Gyarmati Eszter

Újpest: megegyeztek a stadion bérléséről 25 évre

2017-06-26 08:25:46

Megszületett a megállapodás az UTE-val, az Újpest a következő 25 évben is használhatja a Szusza Ferenc Stadiont – jelentette be hétfőn hivatalos honlapján a lila-fehér labdarúgócsapat.

Újpest stadion magyar átigazolás UTE Roderick Duchatelet NB I