Találatok a Reinier címkére

Találatok száma: 5

Real: megérkezett, alá is írt a 18 éves brazil – kép, videó

2020-02-18 14:20:57

Megérkezett a Real Madridhoz Reinier, a királyi gárda legújabb szerzeménye. A brazil csodagyerek már alá is írta szerződését a spanyol klubnál.

spanyol átigazolás spanyol labdarúgás nemzetközi átigazolás Reinier Real Madrid La Liga

Real Madrid: megjött az „új Kaká”, találtak neki egy kiskaput

2020-01-21 12:10:07

Újra kinyílott a világ második legkedveltebb ablaka, a labdarúgás nevű sportág téli átigazolási ablaka, így jelentkezünk szokásos topligás transzfer-összefoglalónkkal. Mint rendesen, a Premier League-é volt a kezdés joga, majd a Serie A legértékesebb csapatával foglalkoztunk, aztán a Bundesligába látogatunk el hasonló okokból, hogy megérkezzünk Monacóba, majd Spanyolországban zárjunk.

téli transzfersorozat spanyol átigazolás olasz átigazolás brazil átigazolás angol átigazolás Reinier

Real Madrid: szerződtették a 18 éves brazil csodagyereket – hivatalos

2020-01-20 17:44:17

A Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Flamengo 18 éves brazil tehetségét, Reiniert. A közlemény szerint a támadó középpályás 2026 júniusáig szóló megállapodást írt alá, és az U23-as válogatottbeli kötelezettségei után, februárban a Real Madrid Castillához, azaz a királyi gárda spanyol harmadosztályban szereplő tartalékcsapatához csatlakozik majd.

spanyol labdarúgás nemzetközi átigazolás Reinier Real Madrid Castilla Real Madrid Flamengo

Játékossors: edzője megerősítette, Európába igazol az egyik legnagyobb brazil ígéret

2020-01-02 20:26:41

Európában folytatja pályafutását az egyik legnagyobb brazil ígéretként számon tartott Reinier – mindezt a Flamengo vezetőedzője, Jorge Jesus erősítette meg egy helyi rádióinterjúban.

brazil átigazolás Reinier Real Madrid Jorge Jesus Flamengo Arsenal

Everton: hanyatt estek a csodagyerek ára láttán

2019-09-23 17:38:48

Most derült csak ki, hogy tartogatott még egy nagy dobást az Everton a nyáron, ugyanis 30+10 millió eurót kínált a Flamengo csodagyerekéért, Reinierért, aki akkor még pályára sem lépett a felnőttek között. Az összeg eleve döbbenetes, a Flamengo válasza még inkább...

brazil átigazolás angol átigazolás Reinier Flamengo Everton