Találatok a PR címkére

Találatok száma: 6

Több ezer sportolót vontak be a projektbe

2020-04-06 17:30:31

A három évet átölelő, Sporttal kapcsolatos mozgásszervi elváltozások prevenciója, klinikai kezelése és rehabilitációja, a parasport orvos orvosklinikai aspektusai című GINOP projekt megvalósítása hamarosan lezárul. A projekt fő célkitűzéseiről, mérföldköveiről és eredményeiről Prof. Dr. Than Péterrel, a PTE KK Ortopédiai Klinika igazgatójával beszélgettünk. (x)

pr

Videó: rajzfilmhős lett Puskás Ferencből, a leghíresebb magyarból

2020-03-31 23:57:52

Puskás Ferenc születésnapján, április 1-jén az M1 tévécsatornán és a Nemzeti Sport Online oldalán is látható a Puskás Ferenc gyermekkori kalandjait megidéző Puskás Öcsi és barátai című rajzfilm, Gellár Csaba rendezésében (az animációs film legelső vetítése egyébként vasárnap este volt az M2 tévécsatornán). A 7 perc hosszúságú, 2D-s animációs technikával közel egy évig készült filmet az alkotók animációs sorozatuk első, bemutató – úgynevezett pilot – epizódjának szánják.

rajzfilm pr Puskás Ferenc videó

Nehezen nyerő, de hatásos klubok az NFL elitjében

2012-11-29 13:59:26

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2012-es szezonja során is heti rendszerességgel jelentkezünk szubjektív erősorrendünkkel. Az első helyen továbbra is a nehéz meccseit is sorra behúzó Houston Texans áll, mögötte a szintén nyögvenyelős mérkőzéseket sikerrel vevő Atlanta Falcons és a Baltimore Ravens áll. S egyre inkább úgy fest, semmi sem mentheti meg a Kansas Cityt attól, hogy a tavaszi drafton behúzzon egy ígéretes irányítót, aki megoldaná problémái javát.

erősorrend Power ranking PR NFL Kansas City Chiefs Houston Texans