Találatok a Pomper Tibor címkére

Találatok száma: 4

Dzsudzsák és a római kaland; Polski Fiat után börtön a magyar ásznak

2020-06-26 08:50:36

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. LASSAN-LASSAN A VÉGÉRE ÉRŐ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

majdnem-transzferek Vác Tottenham Sir Alex Ferguson Sevilla Sallai Sándor

Pomper: A pályafutásom fele kölcsönkéregetéssel telt el

2014-01-08 23:41:45

A fogadási csalással gyanúsított Pomper Tibor nagyon rossz véleménnyel van a magyar labdarúgást körülvevő miliőről, szerinte ez az elsődleges oka annak, hogy annyi játékos eltévedt, ahogy ő fogalmaz. A 36 éves korábbi játékos a Sport Klubnak nyilatkozott.

fogadási csalás bundabotrány Pomper Tibor NB I

NB II: Pomper Tibor Szigetszentmiklóson folytatja

2010-07-08 19:34:04

NB I-es rutinnal rendelkező labdarúgót szerződtetett csütörtökön az SZTK-Erima. A klub tájékoztatása szerint Pomper Tibor a másodosztályú csapatban folytatja pályafutását.

SZTK-Erima Pomper Tibor NB II

REAC: Pomper Tibor Rákospalotán kötött ki

2008-10-02 04:00:26

Nagy élvonalbeli tapasztalattal rendelkező labdarúgóval erősített a REAC, a rákospalotaiak szerződtették Pomper Tibort. Ezt a klub hivatalos oldala adta hírül.

Pomper Tibor