Találatok a Petry Zsolt címkére

Találatok száma: 53

Hertha: Dárdai dicsér, Petry tanácsát megfogadták

2018-09-05 14:32:07

Két forduló után egyedül a Hertha BSC nem kapott gólt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga), ami abból a szempontból feltétlenül meglepő, hogy Rune Jarstein kapus a felkészülés során korántsem volt magabiztos – emlékeztet a BZ Berlin.

Rune Jarstein Petry Zsolt Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: Sok hazai edző előre akar lépni, de félretolják – Petry

2018-03-14 10:02:51

A Bundesligában szereplő Hertha BSC kapusedzője, Petry Zsolt a delmagyar.hu-nak adott nyilatkozatában beszélt Dárdai Pál vezetőedzőről, a saját elképzeléseiről, a válogatottról, és arról is, hogy hogyan látja a hazai futballt.

magyar labdarúgó-válogatott Petry Zsolt Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: Nem ennyire súlyos a helyzet – Dárdai megvédte játékosát

2018-03-09 09:36:48

Dárdai Pál, a Bundesligában szereplő Hertha labdarúgócsapatának vezetőedzője megvédte az elmúlt napokban kritizált játékosát, Jonathan Klinsmannt.

német foci Petry Zsolt Jürgen Klinsmann Jonathan Klinsmann Hertha Hertha

Hertha: Túlságosan amerikai – Petry kiosztotta játékosát

2018-03-08 10:15:24

Petry Zsolt, a Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának kapusedzője alaposan kiosztotta a gárda tehetségét, Jonathan Klinsmannt.

német foci Petry Zsolt Jürgen Klinsmann Jonathan Klinsmann Hertha Hertha

Hertha: „Nem dolgoznék itthon, mert a vezetők nem vevők az újításra”

2018-02-26 12:58:32

Bravúros eredményt ért el hétvégén a Dárdai Pál irányította Hertha BSC, amely gól nélküli döntetlent játszott Münchenben a Bayern ellen. A berliniek kapusedzője, Petry Zsolt a Borsnak adott nyilatkozatában beszélt a magyar futball problémáiról.

Petry Zsolt Hertha Dárdai Pál

Hertha: Petryt lenyűgözte kapusa játékintelligenciája

2018-01-30 11:06:58

Az új Kraft veszélyt jelent Jarsteinre, írta a Bild utalva arra, hogy a Hertha labdarúgócsapatának kapujában a legutóbbi két bajnokin már Thomas Kraft állt, és nagyszerűen teljesített.

német foci Thomas Kraft Rune Jarstein Petry Zsolt Hertha Hertha

Petry Zsolt: A magyar futball dívácskákat nevel

2018-01-05 09:09:00

A fiatalok arra az akadémiára mennek, amelynél több pénzt kapnak, nem az a mérvadó, hogy hol lehet jobban fejlődni – vélekedik a Hertha kapusedzője, Petry Zsolt.

Petry Zsolt Jürgen Klinsmann Jonathan Klinsmann Hertha Hertha Dárdai Pál

Hertha: Dárdaiék szerződtették Klinsmannt – hivatalos

2017-07-11 11:23:34

A Hertha BSC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött a húszéves Jonathan Klinsmann-nal. A fiatal kapus már hetek óta a csapattal készült, s jó benyomást tett a szakmai stábra és a vezetőségre is.

német foci Petry Zsolt Jonathan Klinsmann Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: Petry Zsolt jobban megismerné Klinsmann fiát

2017-06-21 09:28:27

Tíz napig a Hertha BSC labdarúgócsapatával edz Jonathan Klinsmann, a California Golden Bears amerikai utánpótlás-válogatott kapusa, a legendás német csatár, Jürgen Klinsmann fia.

német foci Petry Zsolt Jürgen Klinsmann Jonathan Klinsmann Hertha Hertha

Bundesliga: Dárdai vs. Szalai – német rangadó magyar szereplőkkel

2017-03-31 12:25:29

Öt pont hátránnyal követi a Hertha a Hoffenheimet a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) – amelyik csapat versenyben akar maradni a dobogóért zajló küzdelemben, annak nyernie kell a pénteki rangadón. Dárdai Páléknál sok a sérült, de otthon remek a mérlegük, ám ha szóhoz jut, Szalai Ádám is tehet azért, hogy megtörjön a jó sorozat.

német bajnokság Szalai Ádám Petry Zsolt Hoffenheim Hertha Dárdai Pál

Berlin felett kék csak az ég: ismét kikapott idegenben a Hertha

2017-03-05 16:01:42

Dárdai Pál Herthája továbbra sem remekel Berlintől távol, ezúttal Hamburgban kapott ki egy góllal a csapat a Bundesliga 23. fordulójának záró mérkőzésén.

onlive! közvetítés Petry Zsolt Hertha Hamburg Dárdai Pál

Hertha: marad a stáb, a magyar szakember is hosszabbított

2017-03-03 09:26:33

Amit korábban jeleztünk, azt a Hertha BSC a honlapján hivatalosan is megerősítette: meghosszabbította szerződését a berlini csapattal a magyar kapusedző, Petry Zsolt, illetve Rainer Widmayer másodedző is.

német labdarúgás Rainer Widmayer Petry Zsolt Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: hosszabbítanak a magyar szakemberrel – sajtóhír

2017-01-26 17:35:50

A Bild szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetői megegyeztek a hosszabbításról Dárdai Pál két segítőjével, Petry Zsolttal és Rainer Widmayerrel. 

szerződéshosszabbítás Petry Zsolt Hertha Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: így döntenek az edzői stáb összetételéről

2017-01-04 18:18:47

A Hertha BSC január 7-én kezdődő egyhetes mallorcai edzőtáborában nemcsak a tavaszi idényre való felkészülés kerül napirendre a berlini klubnál, hanem az edzői stáb tagjaival is leül a klub vezetősége, hogy a szerződésekről tárgyaljon.

Dárdai Pál Hertha Hertha Petry Zsolt edzőtábor

Németország: Lángosozni akartunk hétfőn a berlini vásáron – Petry

2016-12-20 09:05:10

Az egész világot megrázta a hétfő esti berlini merénylet, amikor a hírek szerint egy pakisztáni származású terrorista a tömegbe hajtott egy népszerű, forgalmas karácsonyi vásáron. A legfrissebb hírek 12 halottról és 48 sebesültről számolnak be. Kedden reggel Petry Zsoltot hívtuk, aki Dárdai Pállal együtt a legnagyobb berlini klub, a Bundesliga negyedik helyén álló Hertha BSC alkalmazásában áll. A kapusedző éppen keddi edzésre tartott, amikor a Nemzeti Sportnak elmondta: feleségével rendszeresen jártak arra a karácsonyi vásárra, amit a terrorcselekmény után most kiürítettek és a felszámoltak.

német foci merénylet Petry Zsolt Németország Hertha Bundesliga

Bundesliga: nem cukkolják egymást a magyar rangadó előtt

2016-12-17 11:50:26

Szombaton 15.30-kor összecsap egymással a Bundesliga két meglepetéscsapata, az RB Leipzig és a Hertha BSC. A tabella második helyén álló újonc kapujában Gulácsi Péter áll majd, míg a Harthát Dárdai Pál irányítja a kispadról. Kettejük munkáját segíti a háttérben Lőw Zsolt, a lipcseiek másodedzője és Petry Zsolt, a berliniek kapusedzője. Az Eurosport2 képernyőjére kerülő összecsapás előtt mindkét szakember azt mondta, a múlt heti kisiklás ellenére felkészültek a rangadóra.

RB Leipzig Petry Zsolt Lőw Zsolt Hertha Hertha Gulácsi Péter

Petry: A magyar futball sztárocskákat nevel ki

2016-12-01 20:27:58

A Bundesligában harmadik helyen álló Hertha BSC-nek magyar vezetőedzője (Dárdai Pál) és magyar kapusedzője (Petry Zsolt) van. Utóbbi az Origónak adott interjújában arról is beszélt, hogy miért nem futballozik honfitársunk a berlini csapatban.

magyar válogatott magyar foci Petry Zsolt Hertha Hertha Dárdai Pál

Kis János kérése: Hallgassanak meg minket Dárdaival!

2016-10-07 23:47:26

Amint arról a héten több alkalommal is beszámoltunk, Kis János futsaledző Dárdai Pál meghívására szerda és csütörtök délelőtt is edzést tartott a Hertha BSC labdarúgócsapatának. A berlini kaland zárásaként a rutinos szakember interjút adott a Nemzeti Sport Online-nak.

futsal Petry Zsolt Krizán Sándor Kis János Hertha Hertha

Dárdai játékosai élvezték a magyar futsaledzést – videó

2016-10-06 08:10:31

A Dárdai Pál által Berlinbe hívott futsaledző, Kis János tegnap megtartotta első tréningjét a Herthának. A játékosok élvezték a gyakorlatokat, lelkesen vetették bele magukat az edzésfeladatokba. Kis ma délelőtt újabb edzést tart a berlinieknek.

futsal Petry Zsolt Kis János Hertha Hertha Dárdai Pál

Megtisztelő felkérés! Magyar edzőt hívott segítségül Dárdai Pál

2016-10-05 00:09:05

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) második helyen álló Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál tovább keresi annak a lehetőségét, hogyan tudná fejleszteni csapatát. Ennek érdekében Berlinbe hívott egy futsalszakembert, Kis Jánost, aki a szerda és a csütörtök délelőtti edzést tartja meg az együttesnek.

futsal Petry Zsolt Kis János Hertha Hertha Dárdai Pál