Találatok a Petry Zsolt címkére

Találatok száma: 47

Petry Zsolt: A magyar futball dívácskákat nevel

2018-01-05 09:09:00

A fiatalok arra az akadémiára mennek, amelynél több pénzt kapnak, nem az a mérvadó, hogy hol lehet jobban fejlődni – vélekedik a Hertha kapusedzője, Petry Zsolt.

Petry Zsolt  Jürgen Klinsmann  Jonathan Klinsmann  Hertha BSC  Hertha  Dárdai Pál 

Hertha: Dárdaiék szerződtették Klinsmannt – hivatalos

2017-07-11 11:23:34

A Hertha BSC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött a húszéves Jonathan Klinsmann-nal. A fiatal kapus már hetek óta a csapattal készült, s jó benyomást tett a szakmai stábra és a vezetőségre is.

német foci  Petry Zsolt  Jonathan Klinsmann  Hertha BSC  Dárdai Pál  Bundesliga 

Hertha: Petry Zsolt jobban megismerné Klinsmann fiát

2017-06-21 09:28:27

Tíz napig a Hertha BSC labdarúgócsapatával edz Jonathan Klinsmann, a California Golden Bears amerikai utánpótlás-válogatott kapusa, a legendás német csatár, Jürgen Klinsmann fia.

német foci  Petry Zsolt  Jürgen Klinsmann  Jonathan Klinsmann  Hertha BSC  Hertha 

Bundesliga: Dárdai vs. Szalai – német rangadó magyar szereplőkkel

2017-03-31 12:25:29

Öt pont hátránnyal követi a Hertha a Hoffenheimet a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) – amelyik csapat versenyben akar maradni a dobogóért zajló küzdelemben, annak nyernie kell a pénteki rangadón. Dárdai Páléknál sok a sérült, de otthon remek a mérlegük, ám ha szóhoz jut, Szalai Ádám is tehet azért, hogy megtörjön a jó sorozat.

német bajnokság  Szalai Ádám  Petry Zsolt  Hoffenheim  Hertha BSC  Dárdai Pál 

Berlin felett kék csak az ég: ismét kikapott idegenben a Hertha

2017-03-05 16:01:42

Dárdai Pál Herthája továbbra sem remekel Berlintől távol, ezúttal Hamburgban kapott ki egy góllal a csapat a Bundesliga 23. fordulójának záró mérkőzésén.

onlive!  közvetítés  Petry Zsolt  Hertha BSC  Hamburg  Dárdai Pál 

Hertha: marad a stáb, a magyar szakember is hosszabbított

2017-03-03 09:26:33

Amit korábban jeleztünk, azt a Hertha BSC a honlapján hivatalosan is megerősítette: meghosszabbította szerződését a berlini csapattal a magyar kapusedző, Petry Zsolt, illetve Rainer Widmayer másodedző is.

német labdarúgás  Rainer Widmayer  Petry Zsolt  Hertha BSC  Dárdai Pál  Bundesliga 

Hertha: hosszabbítanak a magyar szakemberrel – sajtóhír

2017-01-26 17:35:50

A Bild szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetői megegyeztek a hosszabbításról Dárdai Pál két segítőjével, Petry Zsolttal és Rainer Widmayerrel. 

szerződéshosszabbítás  Petry Zsolt  Hertha BSC  Hertha  Dárdai Pál  Bundesliga 

Hertha: így döntenek az edzői stáb összetételéről

2017-01-04 18:18:47

A Hertha BSC január 7-én kezdődő egyhetes mallorcai edzőtáborában nemcsak a tavaszi idényre való felkészülés kerül napirendre a berlini klubnál, hanem az edzői stáb tagjaival is leül a klub vezetősége, hogy a szerződésekről tárgyaljon.

Dárdai Pál  Hertha  Hertha BSC  Petry Zsolt  edzőtábor 

Németország: Lángosozni akartunk hétfőn a berlini vásáron – Petry

2016-12-20 09:05:10

Az egész világot megrázta a hétfő esti berlini merénylet, amikor a hírek szerint egy pakisztáni származású terrorista a tömegbe hajtott egy népszerű, forgalmas karácsonyi vásáron. A legfrissebb hírek 12 halottról és 48 sebesültről számolnak be. Kedden reggel Petry Zsoltot hívtuk, aki Dárdai Pállal együtt a legnagyobb berlini klub, a Bundesliga negyedik helyén álló Hertha BSC alkalmazásában áll. A kapusedző éppen keddi edzésre tartott, amikor a Nemzeti Sportnak elmondta: feleségével rendszeresen jártak arra a karácsonyi vásárra, amit a terrorcselekmény után most kiürítettek és a felszámoltak.

német foci  merénylet  Petry Zsolt  Németország  Hertha  Bundesliga 

Bundesliga: nem cukkolják egymást a magyar rangadó előtt

2016-12-17 11:50:26

Szombaton 15.30-kor összecsap egymással a Bundesliga két meglepetéscsapata, az RB Leipzig és a Hertha BSC. A tabella második helyén álló újonc kapujában Gulácsi Péter áll majd, míg a Harthát Dárdai Pál irányítja a kispadról. Kettejük munkáját segíti a háttérben Lőw Zsolt, a lipcseiek másodedzője és Petry Zsolt, a berliniek kapusedzője. Az Eurosport2 képernyőjére kerülő összecsapás előtt mindkét szakember azt mondta, a múlt heti kisiklás ellenére felkészültek a rangadóra.

RB Leipzig  Petry Zsolt  Lőw Zsolt  Hertha BSC  Hertha  Gulácsi Péter 

Petry: A magyar futball sztárocskákat nevel ki

2016-12-01 20:27:58

A Bundesligában harmadik helyen álló Hertha BSC-nek magyar vezetőedzője (Dárdai Pál) és magyar kapusedzője (Petry Zsolt) van. Utóbbi az Origónak adott interjújában arról is beszélt, hogy miért nem futballozik honfitársunk a berlini csapatban.

magyar válogatott  magyar foci  Petry Zsolt  Hertha BSC  Hertha  Dárdai Pál 

Kis János kérése: Hallgassanak meg minket Dárdaival!

2016-10-07 23:47:26

Amint arról a héten több alkalommal is beszámoltunk, Kis János futsaledző Dárdai Pál meghívására szerda és csütörtök délelőtt is edzést tartott a Hertha BSC labdarúgócsapatának. A berlini kaland zárásaként a rutinos szakember interjút adott a Nemzeti Sport Online-nak.

futsal  Petry Zsolt  Krizán Sándor  Kis János  Hertha BSC  Hertha 

Dárdai játékosai élvezték a magyar futsaledzést – videó

2016-10-06 08:10:31

A Dárdai Pál által Berlinbe hívott futsaledző, Kis János tegnap megtartotta első tréningjét a Herthának. A játékosok élvezték a gyakorlatokat, lelkesen vetették bele magukat az edzésfeladatokba. Kis ma délelőtt újabb edzést tart a berlinieknek.

futsal  Petry Zsolt  Kis János  Hertha BSC  Hertha  Dárdai Pál 

Megtisztelő felkérés! Magyar edzőt hívott segítségül Dárdai Pál

2016-10-05 00:09:05

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) második helyen álló Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál tovább keresi annak a lehetőségét, hogyan tudná fejleszteni csapatát. Ennek érdekében Berlinbe hívott egy futsalszakembert, Kis Jánost, aki a szerda és a csütörtök délelőtti edzést tartja meg az együttesnek.

futsal  Petry Zsolt  Kis János  Hertha BSC  Hertha  Dárdai Pál 

Petry: Ezek a srácok nagyon rendesek, segítenek az anyukának

2016-10-01 07:53:59

Petry Zsolt, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusa szeptember 23-án töltötte be az ötvenedik életévét. A Hertha kapusedzőjeként ma is a futball tölti ki a hétköznapjait, amit óriási ajándéknak tart.

légiósok  Petry Zsolt  Hertha  Bundesliga 

NS: Elek Ákos már nem is emlékszik; Djuricint csak az zavarja – szombat

2016-09-30 23:29:46

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

vb 2018  foci vb 2018  U17-es magyar válogatott  Petry Zsolt  NS-ajánló  Marco Djuricin 

Petry Zsolt: Mióta itt vagyok, nem láttam még ilyet Dárdai Palitól

2016-08-01 13:08:47

Petry Zsolt, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC kapusedzője még egyszer sem látott olyat Dárdai Páltól, mint amit Thomas Krafttal tett a csapat pénteki edzésén. Petry emellett beszélt a Bröndby elleni Európa-liga-mérkőzésről, a válogatott és Király Gábor teljesítményéről, valamint arról, hogy kapusiskolát tervez indítani Magyarországon.

Petry Zsolt  Hertha BSC  Hertha  Európa-liga  Dárdai Pál  Bundesliga 

Eb 2016: nem a bravúr a lényeg; Gulácsi gondolkodó kapusként kiemelkedik

2016-06-13 18:59:15

A proaktív gondolkodás fontosabb, mint a bravúrok – Petry Zsolt volt a vendége a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának, amelyben kifejezetten tartalmas beszélgetést folytatott az ideális kapusról. A Hertha BSC kapusedzője beszélt a magyar Eb-keret kapusairól, hogy Király Gábor a mai napig törekszik a tanulásra, hogy Gulácsi Péter gondolkodó kapusként kiemelkedik, Dibusz Dénes pedig szenzációsan reagál. Szó esik az Eb eddigi tanulságairól is.

videó  Petry Zsolt  Király Gábor  Gulácsi Péter  Euro 2016  Eb 2016 

Így alakíthatja Dárdai a Herthát – de képben van-e még Dibusz?

2016-04-28 11:44:21

Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője a nyáron gyors játékosokkal szeretné megerősíteni csapatát, ám távozók is lesznek. Petry Zsolt kapusedzőtől megtudtuk, ezen a nyáron kevés az esély arra, hogy Dibusz Dénes Berlinbe költözzön.

német átigazolás  német légióskörút  magyar átigazolás  Valentin Stocker  Sascha Burchert  Roy Beerens 

Hertha: „Dárdainak vigyáznia kell a Hoffenheim edzőjével”

2016-04-15 11:27:38

A német élvonalbeli Hertha kapusedzője, Petry Zsolt szerint Dárdai Pál csapatának nem lesz könnyű dolga hétvégén a Hoffenheim vendégeként, mivel az ellenfelet kiváló szakember irányítja.

Petry Zsolt  Hoffenheim  Hertha  Dárdai Pál