Találatok a Paal Golberg címkére

Találatok száma: 7

Alpesisí-vk: Brignone győzelmével átvette a vezetést összetettben

2020-02-24 18:25:09

A svájci Crams-Montanában női kombináció futamot rendeztek alpesisí világkupában. A győzelmet az olasz Federica Brignone szerezte meg, s az összetett pontversenyben is átvette a vezetést az édesapja halála miatt a legutóbbi versenyektől visszalépő amerikai Mikaela Shiffrintől.

északi összetett sífutó-vk sífutás alpesisí-vk alpesi sí Therese Johaug

Sílövő vb: négy tizedmásodperc döntött az üldözéses versenyen

2020-02-17 00:13:33

Az olaszországi Antholzban a férfi és női üldözéses versennyel folyatódott a sílövő világbajnokság. Előbbieknél a győzelmet a francia Emilien Jacquelin, utóbbiaknál pedig az olasz Dorothea Wierer szerezte meg.

sílövő-vb sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug Paal Golberg

Síugró-vk: Leyhe révén hazai öröm Willingenben

2020-02-08 21:50:53

A németországi Willingenben folytatódott a férfi síugrók világkupa-sorozata. A versenyt a német Stephan Leyhe nyerte meg, míg a faluni sífutó-sprintverseny a norvég Paal Golberg és a svéd Linn Svahn győzelmét hozta.

síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás Stephan Leyhe Paal Golberg

Síugró-vk: Severin Freund javított Rukában

2016-11-26 20:52:07

A finnországi Rukában folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati versenyt a pénteki ezüstérmes, német Severin Freund nyerte meg. Ugyanitt a sífutók sprintversenyében a férfiaknál a norvég Paal Golberg, a nőknél a svéd Stina Nilsson, északi összetettben pedig a német Johannes Rydzek diadalmaskodott.

északi összetett síugró-vk sífutó-vk Stina Nilsson Severin Freund Paal Golberg

Sífutás: hatból öt norvég érem a lillehammeri sprinten

2014-12-05 15:10:44

A norvégiai Lillehammerben férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupája. Előbbieknél a norvég Paal Golberg, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Marit Björgen győzött.

sífutó-vk sífutás Paal Golberg Marit Björgen

Sífutás: két olimpiai bajnok is esett a lahti döntőben

2014-03-01 14:44:44

A finnországi Lahtiban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet az előbbieknél a norvég Paal Golberg, utóbbiaknál pedig az amerikai Kikkan Randall szerezte meg.

sífutó-vk Paal Golberg Kikkan Randall

Sífutás: Kovalczyk és Golberg győzött Lillehammerben

2013-12-07 15:52:49

A norvégiai Lillehammerben a férfiak és a nők klasszikus stílusú 15 illetve 10 km-es versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet előbbieknél a norvég Paal Golberg, utóbbiaknál pedig a lengyel Justyna Kowalczyk szerezte meg.

Justyna Kowalczyk Paal Golberg sífutás sífutó-vk