Találatok a NSO Tv címkére

Találatok száma: 5527

Videó: hatalmas füst és görögtűz – látványos szurkolói búcsú a Bozsik-stadiontól

2018-09-22 22:26:05

A Budapest Honvéd gálamérkőzésen köszönt el a Bozsik-stadiontól. A szurkolók is készültek az utolsó találkozóra, hatalmas füsttel és görögtűzzel, így igen látványosra sikerült a búcsújuk. Nézze meg az NSO Tv videójában, mennyire!

videó labdarúgó NB I NSO Tv Budapest Honvéd Bozsik-stadion

Videó: lengyel, magyar két jó barát – varsói fanatikusok a Vidi El-meccsén

2018-09-21 17:19:49

A Vidi FC 2–0-ra kikapott a BATE Boriszovtól az Európa-liga csoportkörének nyitányán. Az NSO Tv stábja a mérkőzés előtt beszélgetett a szurkolókkal. Szóba került Danko Lazovics és Dzsudzsák Balázs is. Varsói fanatikusokba is belebotlottunk, akik Nikolics Nemanját is emlegették, illetve összefutottunk az Újpest FC vezetőedzőjével, Nebojsa Vignjeviccsel is.

videó Nikolics Nemanja Nebojsa Vignjevics NSO Tv Mol Vidi Legia Warszawa

Férfi kosár: „Vojvoda Euroliga-szinten van, de a fiatalok is közel járnak már hozzá”

2018-09-17 20:59:10

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában. A meccs legjobbja, Vojvoda Dávid, valamint Ivkovics Sztojan is értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

videó férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda vb-selejtező Vojvoda Dávid NSO Tv

Férfi kosár: „Az a térdes nagyon betalált, de magas a fájdalomküszöböm, kibírom”

2018-09-17 20:26:02

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában. A találkozón sérülten játszó Eilingsfeld János és Golomán György értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

videó férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda vb-selejtező NSO Tv Golomán György Eilingsfeld János

Válogatott: A lehetőségek alapján akár nyerhettünk volna – Gulácsi

2018-09-08 21:46:53

A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Finnországtól a Nemzetek Ligájában. A találkozó után Stieber Zoltán és Gulácsi Péter is értékelt Tamperében az NSO Tv kamerája előtt.

videó magyar labdarúgó-válogatott finn-magyar Stieber Zoltán Nemzetek Ligája NSO Tv

Válogatott: A kapott gól az én hibám volt – Kovács István

2018-09-08 21:14:42

A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Finnországtól a Nemzetek Ligájában. A találkozó után a kapott gól előtt hibázó Kovács István és Fiola Attila értékelt Tamperében az NSO Tv kamerája előtt.

videó magyar labdarúgó-válogatott finn-magyar Nemzetek Ligája NSO Tv Kovács István

Válogatott: ezért hívják Finnország Manchesterének a szombati meccs helyszínét

2018-09-08 11:15:55

Finnország Manchestere – így is becézik Tamperét, vagyis azt a várost, ahol a magyar labdarúgó-válogatott a finnek ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában. És hogy miért az összehasonlítás? A vörös téglás gyárépületek miatt, melyek a belvárosban találhatóak. Videónk és fotógalériánk segítségével ismerkedjen meg a finnek harmadik legnépesebb városával!

videó magyar-finn magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv

Videó: hogyan tölti a meccs előtti délelőttjét Finnországban a válogatott?

2018-09-08 10:39:45

A magyar labdarúgó-válogatott szombat délután Finnországban vívja első Nemzetek Ligája-mérkőzését. A találkozó napján rövid időt az NSO Tv stábja is eltölthetett a gárdával, így videónkból kiderül, hogyan telik a délelőtt a csapat háza táján.

videó magyar-finn magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám Stieber Krisztián

Válogatott: Nem vagyok fáradt, csak a lámpa a szemembe világít – Lovrencsics

2018-09-07 18:40:17

A magyar labdarúgó-válogatott játékosa, Lovrencsics Gergő elárulta: Marco Rossi nagyon felkészült szövetségi kapitány, akitől megkapták a finnek elleni nyerő taktika receptjét. A Nemzetek Ligája szombati találkozójára  készülő gárda tagja egy kis viccelődést is megengedett magának a Tamperében tartott sajtótájékoztatón, amikor a fáradtságáról kérdezték. Nézze meg az NSO Tv videójában!

videó magyar-finn magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv Magyarország-Finnország

Válogatott: Tampere főterén már pénteken felhangzott az „Érik a szőlő” – videó

2018-09-07 18:46:56

Nemcsak a magyar labdarúgó-válogatott érkezett meg pénteken a finnországi Tamperébe a Nemzetek Ligája-mérkőzés helyszínére. Szurkolókkal is találkoztunk, akik gyorsan meg is mutatták a helyieknek, hogyan énekel a magyar. Ráadásul összefutottak az MLSZ elnökével, Csányi Sándorral, akivel rögvest össze is álltak egy közös fotóra. Nézze meg a jeleneteket az NSO Tv videójában!

videó magyar-finn magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv Magyarország-Finnország