Találatok a NSO Tv címkére

Találatok száma: 5618

Válogatott: „Legutóbb Dárdai volt ilyen jó edző”

2018-11-16 02:43:52

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában. Az NSO Tv stábja még a mérkőzés előtt beszélgetett szurkolókkal Dzsudzsák Balázs visszatéréséről és Marco Rossi munkásságáról.

Észtország válogatott videó magyar válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv

Válogatott: Végre azt tudom mondani, hogy... – Szalai

2018-11-16 03:14:28

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában. A mérkőzés után Szalai Ádám, Korhut Mihály és Dibusz Dénes nyilatkozott az NSO Tv kamerája előtt.

Észtország válogatott videó magyar válogatott Szalai Ádám Nemzetek Ligája

Válogatott: így fogadták a szurkolók a pályára lépő Dzsudzsákot

2018-11-16 01:39:30

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában. A találkozó 65. percében Dzsudzsák Balázs is pályára lépett, mi pedig felvettük, hogyan fogadták őt a szurkolók.

Észtország válogatott videó magyar válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv

Válogatott: Megkönnyeztem a szurkolókkal közös himnuszt – Dzsudzsák

2018-11-16 01:04:34

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában. A találkozó után Dzsudzsák Balázs nyilatkozott arról, milyen érzés volt visszatérni a nemzeti csapatba.

Észtország válogatott videó magyar válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv

Kosár: kész a gyár, a talentumokat keresik – videón a lenyűgöző Nemzeti Akadémia

2018-11-11 16:37:08

2018. október 11-én adták át Pécsett a Nemzeti Kosárlabda Akadémiát. A magyar kosárlabdázás alappillérének szánt létesítményébe az NSO Tv is ellátogatott és keresve sem találhatott volna magának autentikusabb idegenvezetőt az akadémia szakmai és stratégiai igazgatójánál, Rátgéber Lászlónál. Nézze meg videónkban kívülről-belülről az európai színvonalú akadémiát!

videó Rátgéber László Nemzeti Kosárlabda Akadémia NSO Tv

Pécs: régen pörkölt mellett fröccsöztek, ma már méltó módon ünneplik a futballt

2018-11-11 00:35:04

A dicsőséges pécsi futballpercekre, pillanatokra emlékeztek ismét a helyi labdarúgás jeles személyiségei, korábbi játékosok, edzők, vezetők az immár harmadik alkalommal megrendezett Pécsi Labdarúgás Napján. A közel ötven éve elért csodálatos siker (a Pécsi Dózsa 1970. november 4-én 2–0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet az Európai Városok Kupájában) apropóján életre hívott kezdeményezés telitalálat: minden ilyen estén megelevenedik a múlt, a megjelentek leporolják a régi sztorikat, s rengeteget megtudhatunk a sikerek hátteréről.

videó Páva Zsolt PMFC NSO Tv Mészáros Ferenc

Vidi: ezért lehet most nagyobb esély a továbbjutásra, mint a Sousa-korszak alatt

2018-11-09 00:10:05

A Mol Vidi 1–0-ra legyőzte Budapesten a PAOK-ot az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában. Az NSO Tv stábja a találkozó után Loic Negóval és Kovács Istvánnal is beszélgett. Utóbbi már hat évvel ezelőtt is szerepelt a Vidiben az Európa-liga főtábláján, s elmondta, miért lehet most nagyobb esélyük a továbbjutásra.

videó Videoton PAOK NSO Tv Mol Vidi FC Loic Nego

El: Nem fáztam, mert elég sokan voltak a stadionban – Kovácsik

2018-11-08 22:39:01

A Mol Vidi 1–0-ra legyőzte Budapesten a PAOK-ot az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában. Az NSO Tv stábja a találkozó után Juhász Rolanddal és Kovácsik Ádám kapussal beszélgetett, utóbbinak egyetlen kapura tartó lövést sem kellett hárítania.

videó Videoton PAOK NSO Tv Mol Vidi FC Kovácsik Ádám

Kézi: Még néhány évig játszom – Görbicz készül a civil életre is

2018-11-08 17:58:47

Rendkívüli küldöttgyűlést tartott a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ). Az eseményen a küldöttek elfogadták a szövetség új alapszabályát, valamint elnökségi taggá választották Görbicz Anitát, Kirsner Erikát és Nagy Lászlót. Az NSO Tv videóján megmutatjuk, hogyan folyt le a szavazás, illetve beszélgettünk Kocsis Máté mellett Kirsner Erikával és Görbicz Anitával is – a Győr játékosának a jövője is szóba került.

videó NSO Tv MKSZ Kocsis Máté Kirsner Erika Görbicz Anita

Kézi: 20 ezres aréna épül Budapesten az Eb-re, a legnagyobb lehet Európában

2018-11-08 15:20:35

A Magyar Kézilabda-szövetség rendkívüli küldöttgyűlésén Kocsis Máté elnök beszélt a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságról, és bejelentette: Budapesten épülhet meg a tornára Európa legnagyobb kézilabdacsarnoka.

videó kézilabda férfi kézilabda Európa-bajnokság NSO Tv Kocsis Máté