Találatok a NSO Tv címkére

Találatok száma: 5523

Férfi kosár: „Vojvoda Euroliga-szinten van, de a fiatalok is közel járnak már hozzá”

2018-09-17 20:59:10

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában. A meccs legjobbja, Vojvoda Dávid, valamint Ivkovics Sztojan is értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

videó férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda vb-selejtező Vojvoda Dávid NSO Tv

Férfi kosár: „Az a térdes nagyon betalált, de magas a fájdalomküszöböm, kibírom”

2018-09-17 20:26:02

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában. A találkozón sérülten játszó Eilingsfeld János és Golomán György értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

videó férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda vb-selejtező NSO Tv Golomán György Eilingsfeld János

Válogatott: A lehetőségek alapján akár nyerhettünk volna – Gulácsi

2018-09-08 21:46:53

A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Finnországtól a Nemzetek Ligájában. A találkozó után Stieber Zoltán és Gulácsi Péter is értékelt Tamperében az NSO Tv kamerája előtt.

videó magyar labdarúgó-válogatott finn-magyar Stieber Zoltán Nemzetek Ligája NSO Tv

Válogatott: A kapott gól az én hibám volt – Kovács István

2018-09-08 21:14:42

A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Finnországtól a Nemzetek Ligájában. A találkozó után a kapott gól előtt hibázó Kovács István és Fiola Attila értékelt Tamperében az NSO Tv kamerája előtt.

videó magyar labdarúgó-válogatott finn-magyar Nemzetek Ligája NSO Tv Kovács István

Válogatott: ezért hívják Finnország Manchesterének a szombati meccs helyszínét

2018-09-08 11:15:55

Finnország Manchestere – így is becézik Tamperét, vagyis azt a várost, ahol a magyar labdarúgó-válogatott a finnek ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában. És hogy miért az összehasonlítás? A vörös téglás gyárépületek miatt, melyek a belvárosban találhatóak. Videónk és fotógalériánk segítségével ismerkedjen meg a finnek harmadik legnépesebb városával!

videó magyar-finn magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv

Videó: hogyan tölti a meccs előtti délelőttjét Finnországban a válogatott?

2018-09-08 10:39:45

A magyar labdarúgó-válogatott szombat délután Finnországban vívja első Nemzetek Ligája-mérkőzését. A találkozó napján rövid időt az NSO Tv stábja is eltölthetett a gárdával, így videónkból kiderül, hogyan telik a délelőtt a csapat háza táján.

videó magyar-finn magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám Stieber Krisztián

Válogatott: Nem vagyok fáradt, csak a lámpa a szemembe világít – Lovrencsics

2018-09-07 18:40:17

A magyar labdarúgó-válogatott játékosa, Lovrencsics Gergő elárulta: Marco Rossi nagyon felkészült szövetségi kapitány, akitől megkapták a finnek elleni nyerő taktika receptjét. A Nemzetek Ligája szombati találkozójára  készülő gárda tagja egy kis viccelődést is megengedett magának a Tamperében tartott sajtótájékoztatón, amikor a fáradtságáról kérdezték. Nézze meg az NSO Tv videójában!

videó magyar-finn magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv Magyarország-Finnország

Válogatott: Tampere főterén már pénteken felhangzott az „Érik a szőlő” – videó

2018-09-07 18:46:56

Nemcsak a magyar labdarúgó-válogatott érkezett meg pénteken a finnországi Tamperébe a Nemzetek Ligája-mérkőzés helyszínére. Szurkolókkal is találkoztunk, akik gyorsan meg is mutatták a helyieknek, hogyan énekel a magyar. Ráadásul összefutottak az MLSZ elnökével, Csányi Sándorral, akivel rögvest össze is álltak egy közös fotóra. Nézze meg a jeleneteket az NSO Tv videójában!

videó magyar-finn magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv Magyarország-Finnország

Válogatott: külön edzések, új étrend – két év után újra meghívó

2018-09-05 10:20:51

A magyar válogatott Marco Rossi szövetségi kapitány irányításával már gőzerővel készül Telkiben a finnek és a görögök elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Az NSO Tv stábja a csaknem kétéves kihagyás után ismét kerettag Kalmár Zsolttal beszélgetett arról, hogyan küzdötte vissza magát a nemzeti csapatba. Elmondta, hogy szerinte mi a titka Rossi sikereinek, illetve azt is meg tudtuk tőle, pontosan mit is csinál Gera Zoltán a szakmai stábban. A 23 játékos fogadkozik: a finnek és a görögök ellen is a három pont megszerzése a cél.

videó magyar válogatott Vida Kristopher Nemzetek Ligája NSO Tv Marco Rossi

Válogatott: Marco Rossi és Gera Zoltán első edzése – videó

2018-09-03 18:45:47

Marco Rossi szövetségi kapitány megtartotta első edzését a Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő magyar válogatottnak. A szakmai stábban ott volt Gera Zoltán is. Az átmozgató tréning első negyedórájába az NSO Tv stábja is betekintést nyerhetett, nézze meg az erről készült video-összeállítást!

videó magyar válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv Marco Rossi Gera Zoltán