Találatok a Neofutball címkére

Találatok száma: 4

A gyorsaságot hirdeti a futballunk, de miért lesz belőle eszetlen rohanás?

2020-03-24 11:29:23

Manapság nagy hangsúlyt kap a labdarúgáson belül a gyorsaság, sőt olykor már a legfontosabb tényezőnek tekintik. Azt azonban sokszor elfelejtik, hogy nemcsak fizikai síkon nyerhetünk időt és teret a futballban, hanem ésszel is. Bemutatjuk Rózant Janó, a kiscsoportos és poszttechnikai képzést nyújtó Neofutball vezetőedzőjének gondolatait arról, hogyan lehetne elkerülni, hogy a játék gyorsításából eszetlen rohanás legyen. Cikkünket vitaindítónak szánjuk, kíváncsiak vagyunk az önök véleményére is.

neofutball edzés Rózant Janó

Egy magyar gyerek is cselezhet úgy, mint Cristiano Ronaldo!

2019-03-08 09:45:42

Manapság egyre többet halljuk, hogy labdarúgásunk hosszú távú fejlesztése szempontjából kulcsfontosságú az a munka, amelyet 6–12 éves korban végeznek a gyerekek, amikor elsajátítják a futball alapjait. Csakhogy a nyilvánosság előtt az ezekkel a korosztályokkal dolgozó edzőkről esik a legkevesebb szó. Ezért most őket, a gyereket futballozni tanító és egyénileg képző szakembereket kerestük meg Szemléletváltás néven futó sorozatunkban, melyben olyan, a labdarúgáshoz (is) köthető, itthon újdonságnak számító vagy kevésbé ismert módszerekkel, megközelítési módokkal foglalkozunk, amelyek hosszú távon a magyar futballban is egyfajta szemléletváltást eredményezhetnek.

egyéni képzés Tisza Tibor Tisza Talent Management Szemléletváltás Skills4EVA Rózant Janó

Videó: így fejlesztheted a C. Ronaldo-, Zidane- és Robinho-cseledet!

2019-03-05 18:03:17

A Nemzeti Sport néhány munkatársa  a napokban részt vett a Neofutball egyéni képzőműhely bemutató edzésén. A műhely vezetője, Rózant Janó tartotta a tréninget, melyen három világhírű mozdulatot: Cristiano Ronaldo, Zidane és Robinho cselét tanította kollégáinknak. Azt nem mernénk állítani, hogy például a Zidane-csel már úgy megy, mint Dusan Tadicsnak a Real ellen, de lássuk, mire jutottak, íme az NSO Tv videója a tréningen készült felvételekkel.

videó utánpótlás rabona Neofutball NSO Tv