Találatok a napi program címkére

Találatok száma: 866

Heti program: Copa América; Afrika-kupa; Formula–1; Európai Játékok

2019-06-16 21:31:52

Jóval a klubszezon után sem maradunk labdarúgás nélkül: zajlik a Copa América, az Arany-kupa, az U21-es Európa-bajnokság és a női világbajnokság, illetve megkezdődik az Afrikai Nemzetek Kupája is. Férfi vízilabda-válogatottunk a világliga belgrádi szuperdöntőjén viaskodik. A Formula–1 pilótái Franciaországban mérik össze tudásukat, a WTCR-sorozat a Nürburgringre látogat. Folytatódik a Körmend–Falco finálé a férfi kosárlabda NB I-ben, női nemzeti csapatunk Eb-re készül. Minszkben rendezik a második Európai Játékokat. Lássuk, milyen sporteseményeken izgulhatunk a héten!

program napi program heti program

Hétfői sportműsor: Arany-kupa, Copa América, női vb, U21-es Eb

2019-06-16 21:25:58

Hétfőn a labdarúgás szerelmesei igazán kiélhetik magukat, hiszen folyatódik az Arany-kupa, a Copa América, a női világbajnokság és az U21-es Európa-bajnokság is – de azért egy kis tenisz is akad majd.

tv-műsor sportműsor program napi sportműsor napi program hétfői sportműsor

Vasárnapi sportműsor: pályán férfi kéziseink; zárul a Tour de Hongrie

2019-06-10 21:36:22

A magyar férfi kézilabda-válogatott Olaszország ellen zárja az Európa-bajnoki selejtezőt. Folytatódik a labdarúgó Copa América, a CONCACAF Arany-kupa és a női világbajnokság, első meccseit játsszák az U21-es Európa-bajnokságnak. Befejeződik a Le Mans-i 24 órás autóverseny, a MotoGP-sorozat versenyzői a Katalán Nagydíjon mérik össze tudásukat. Befutójához ért a Tour de Hongrie kerékpárversenynek. Az elődöntőbe jutás a tét az amerikai futball hazai élvonalában.

vasárnapi sportműsor tv-műsor program napi sportműsor napi program

Szombati sportműsor: pályán az FTC, eldől, ki jut az NB III-ba

2019-06-10 21:37:03

Lejátsszák a labdarúgó NB III-ba jutásért zajló párharcok visszavágóját, döntőznek az U20-as világbajnokságon, folytatódik a Copa América és a női vb, vasárnap hajnalban a CONCACAF Arany-kupa is megkezdődik. A női és a férfi röplabda-válogatottunk is befejezi az Európa-liga csoportkörét. Első meccsét játsszák a férfi kosárlabda NB I fináléjának. Hazánk szinkronúszásban és nyílt vízi úszásban is rangos versenyt rendez. Újabb szakaszához érkezik a Tour de Hongrie kerékpárverseny. Az elődöntőbe jutás a tét az amerikai foci hazai élvonalában. Elrajtol a Le Mans-i 24 órás. A szombati programban még: MotoGP, lovassport, tenisz és vívás.

tv-műsor szombati sportműsor program napi sportműsor napi program

Pénteki sportműsor: kezdődik a Copa América, Fucsovics–Raonic

2019-06-10 21:37:34

Az U20-as labdarúgó-világbajnokságon a harmadik hely a tét, folytatódik a női vb, szombat hajnalban a házigazda Brazília meccsével megkezdődik a Copa América. A MotoGP-sorozat versenyzői a Katalán Nagydíjra készülnek. Újabb szakaszához érkezik a Tour de Hongrie kerékpárverseny. A szinkronúszók világkupájának szuperdöntőjét a budapesti Duna Arénában rendezik. Fucsovics Márton Stuttgartban Milos Raoniccsal csap össze. Íme, a pénteki sportműsor!

tv-műsor pénteki sportműsor program napi sportműsor napi program

Csütörtöki sportműsor: ausztrál–brazil a női vb-n; eldől futsalban a bajnoki cím

2019-06-10 21:38:06

Folytatódik a női labdarúgó-világbajnokság és a Tour de Hongrie kerékpárverseny. A csütörtöki programban még: atlétika, autósport, íjászat, tenisz és vívás. 

tv-műsor program napi sportműsor napi program csütörtöki sportműsor

Szerdai sportműsor: szlovák–magyar Eb-selejtező

2019-06-10 21:38:51

A magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovákiában játszik Európa-bajnoki selejtezőt. Pályán a női és a férfi röplabda-válogatottunk is. Kialakul a férfi kosárlabda NB I fináléjának párosítása. Folytatódik a női labdarúgó-vb és a Tour de Hongrie. Csütörtök hajnalban bajnokot avatnak az NHL-ben. 

tv-műsor szerdai sportműsor program napi program

Keddi sportműsor: a mieink Wales ellen az Eb-selejtezőben

2019-06-10 21:39:40

A labdarúgó-válogatottunk hazai pályán, Wales ellen folytatja az Európa-bajnoki selejtezőt. Folytatódik a női világbajnokság, az U20-as vb-n a fináléba jutás a tét. Megkezdődik a Tour de Hongrie kerékpárverseny. A keddi programban még: atlétika, íjászat és tenisz.

tv-műsor program napi sportműsor napi program keddi sportműsor

Heti program: megkezdődik a Copa América és a CONCACAF Arany-kupa

2019-06-09 14:04:42

A legtöbb sportágban már a válogatott eseményeké a főszerep. A labdarúgó Európa-bajnoki selejtező negyedik körében Walest fogadja a válogatottunk, emellett zajlik a női világbajnokság, az U20-as vb, és megkezdődik a Copa América, a CONCACAF Arany-kupa, valamint az U21-es Eb is. Férfi kézilabdázóink is Eb-selejtezős meccseken méretik meg magukat, míg a női és férfi röplabda nemzeti csapatunk az Európa-ligában játszik két-két meccset. Kosárlabdában még tart a férfi NB I, a héten kialakul a döntő párosítása, a futsal hazai élvonalában, valamint az NBA-ben és az NHL-ben is bajnokot avatnak. Megrendezik az idei Tour de Hongrie kerékpárversenyt. A MotoGP-sorozat versenyzői a Katalán Nagydíjon mérik össze tudásukat. Lássuk, milyen sporteseményeken izgulhatunk ezen a héten!

program napi program heti program

Hétfői sportműsor: rangadó vár a spanyolokra az Eb-selejtezőn

2019-06-09 21:52:21

Hétfőn már a helyosztókat rendezik a felcsúti a Puskás-Suzuki-kupán, ahol a hazaiak a brazil Flamengóval találkoznak. Folytatódnak a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők, bejuthat a döntőbe a Körmend férfi kosárlabdacsapata.

tv-műsor sportműsor program napi sportműsor napi program hétfői sportműsor

Vasárnapi sportműsor: Babosék Garros-döntője, NL-finálé, F1

2019-06-03 18:05:57

Megrendezik az első alkalommal kiírt labdarúgó Nemzetek Ligája fináléját. Befejeződik a női vízilabda-világliga hazai rendezésű szuperdöntője. Véget ér a Roland Garros idei kiírása. A Formula–1 pilótái a Kanadai Nagydíjon versenyeznek. Döntőznek a dartsosok csapat-világbajnokságán.

vasárnapi sportműsor tv-műsor program napi sportműsor napi program

Szombati sportműsor: Azerbajdzsán–Magyarország; BL-döntőben az FTC

2019-06-03 18:06:34

Válogatottunk Azerbajdzsánban lép pályára a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének harmadik fordulójában. Az U20-as világbajnokságon kialakul a legjobb négy mezőnye, folytatódik a női vb. Utolsó előtti napjához ért a női vízilabda-világliga hazai rendezésű szuperdöntője, zárul a férfi Bajnokok Ligája nyolcas fináléja, azt FTC döntőt játszik. Röplabdában női válogatottunk Horvátországot, a férfiegyüttesünk Görögországot fogadja az Európa-ligában. A Roland Garroson női egyesben és férfi párosban döntőznek. A Formula–1 pilótái a Kanadai Nagydíj legjobb rajthelyeire hajtanak. 

tv-műsor szombati sportműsor program napi sportműsor napi program

Pénteki sportműsor: BL-döntőért küzd a Fradi, RG-fináléért Babosék

2019-06-03 18:07:06

Megkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének harmadik fordulója, az U20-as vb a negyeddöntőjénél tart, elstartol a női világbajnokság. A magyar női vízilabda-válogatott a négy közé jutásért küzd a világliga hazai rendezésű szuperdöntőjén, a Ferencváros férfi együttese a Bajnokok Ligája nyolcas fináléján szerepel. Folytatódik a férfi kosárlabda NB I elődöntője, a darts csapat-vb és a Roland Garros. A Formula–1 pilótái a Kanadai Nagydíjra készülnek.

tv-műsor pénteki sportműsor program napi sportműsor napi program

Csütörtöki sportműsor: kialakul a Nemzetek Ligája-döntő párosítása

2019-06-03 18:07:42

A magyar női vízilabda-válogatott a világliga hazai rendezésű szuperdöntőjének harmadik napján Kanadával találkozik, a Ferencváros férfi együttese a Jug Dubrovnikon át verekedné be magát a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé. Kialakul a labdarúgó Nemzetek Ligája fináléjának párosítása. Kezdődik a dartsosok csapat-világbajnoksága és a Puskás-Suzuki-kupa. A Roland Garroson a szerdán eső miatt elmaradt negyeddöntőket pótolják.

tv-műsor sportműsor program napi sportműsor napi program csütörtöki sportműsor

Szerdai sportműsor: kézilabda-vb-selejtező az osztrákokkal

2019-06-03 18:08:26

A magyar női vízilabda-válogatott a világliga hazai rendezésű szuperdöntőjének második napján Oroszországgal találkozik, a női kézilabda nemzeti csapatunk remek helyzetből várja az Ausztria elleni vb-selejtező visszavágóját. A Portugália–Svájc összecsapással megkezdődik a labdarúgó Nemzetek Ligája történetének első négyes döntője. Folytatódik a Roland Garros.

tv-műsor szerdai sportműsor program napi sportműsor napi program

Keddi sportműsor: elődöntő a férfi kosár NB I-ben; Roland Garros

2019-06-03 18:09:38

A magyar női vízilabda-válogatott a világliga hazai rendezésű szuperdöntőjének első napján az Egyesült Államokkal találkozik. A férfi kosárlabda NB I elődöntőjének második mérkőzéseit rendezik. Folytatódik az U20-as labdarúgó-világbajnokság és a Roland Garros.

tv-műsor program napi sportműsor napi program keddi sportműsor

Heti program: Azerbajdzsánban a válogatott; Nemzetek Ligája-döntő

2019-06-02 17:33:15

A klubfutball szezonjának vége, a válogatott labdarúgók azonban még nem pihennek: újabb fordulókat rendeznek az Európa-bajnokság selejtezőjében – a mieink a héten Azerbajdzsánban lépnek pályára –, megrendezik a Nemzetek Ligája történetének első négyes döntőjét. Folytatódik az U20-as világbajnokság. A női vízilabda-válogatott hazai medencében küzd a világliga szuperdöntőjében, a férfi Bajnokok Ligája hannoveri nyolcas döntőjében érdekelt a Ferencváros. A női kézilabda-válogatott remek helyzetből várja az Ausztria elleni vb-selejtező visszavágóját. Véget ér a Roland Garros idei kiírása. Folytatódik az NHL és az NBA fináléja. A Formula–1 pilótái a Kanadai Nagydíjon versenyeznek. Lássuk, milyen sporteseményeken izgulhatunk a héten!

program napi program heti program

Hétfői sportműsor: folytatódik a futsaldöntő és a Roland Garros

2019-06-02 20:16:49

A hazai sportélet legfontosabb eseményét a futsal NB I döntőjének második mérkőzése jelenti, amelyen a Haladás a Berettyóújfalut fogadja. A nyolcaddöntőkkel folytatódik a Roland Garros, de itt tartanak az U20-as futballvébé csapatai is.

tv-műsor program napi sportműsor napi program hétfői sportműsor

Vasárnapi sportműsor: a Veszprémre BL-döntő, női kéziseinkre vb-selejtező vár

2019-05-27 20:55:07

A vasárnapi sportműsor csúcspontjaként a Veszprém döntőt játszik a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában – ellenfele a Vardar Szkopje –, míg a magyar női kézilabda-válogatott Ausztriában lép pályára világbajnoki selejtezőn. Megrendezik a labdarúgó NB III 2018–2019-es idényének utolsó fordulóját, a Keleti csoportban most dől el, hogy a Szolnok vagy a Jászberény lesz a bajnok. A női NB I-ben is bajnokot avathatnak, az U20-as világbajnokság a nyolcaddöntős szakaszával folytatódik, felkészülési meccset vív a világbajnok Franciaország. Pályán férfi röplabda-válogatottunk. Véget ér az idei Giro d'Italia, nyolcadik napja jön a Roland Garrosnak, ahol Babos Tímea és Fucsovics Márton is ütőt ragad. A MotoGP-sorozat versenyzői az Olasz Nagydíjon mérik össze a tudásukat. 

vasárnapi sportműsor tv-műsor program napi sportműsor napi program

Szombati sportműsor: BL-döntő fociban, kézi BL a Veszprémmel

2019-05-27 20:56:41

Szombat este Tottenham–Liverpool döntővel zárul a labdarúgó Bajnokok Ligája 2018–2019-es kiírása. A Veszprém ismét nekifut Kölnben a BL-trófea megszerzésének, a final four első meccsén a Kielcét kell legyőznie. Megkezdődik a férfi kosárlabda NB I elődöntője. A magyar női röplabda-válogatott Franciaországban lép pályára az Arany Európa-liga harmadik fordulójában. Folytatódik a Giro d'Italia és a Roland Garros, utóbbin Babos Tímea is ütőt ragad női párosban.

tv-műsor szombati sportműsor program napi sportműsor napi program