Találatok a napi program címkére

Találatok száma: 498

Csütörtöki sportműsor: El-visszavágót vív az FTC és az Újpest

2018-07-16 20:56:04

A Ferencváros és az Újpest is nehéz, de nem lehetetlen helyzetből várja az Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóját. A magyar női vízilabda-válogatott az oroszokkal játszik létfontosságú meccset az Európa-bajnokságon. Folytatódik a székesfehérvári öttusa Eb, a budapesti junior műúszó-vb, a bukaresti tenisztorna és a Tour de France, míg Kínában a vívók világbajnoksága kezdődik. Íme a csütörtöki sportműsor!

tv-műsor sportműsor program napi sportműsor napi program csütörtöki sportműsor

Szerdai sportműsor: férfi pólósaink az olaszokkal játszanak

2018-07-16 20:56:43

A magyar férfi vízilabda-válogatott az olaszokkal játszik rangadót a barcelonai Európa-bajnokságon. Folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezője, szerdán magyar csapatok részvétele nélkül. Székesfehérváron az öttusázók Eb-jét, a budapesti Duna Arénában a műúszók világbajnokságát rendezik. Folytatódik a Tour de France és a bukaresti tenisztorna. Íme a szerdai sportműsor!

tv-műsor szerdai sportműsor program napi sportműsor napi program

Keddi sportműsor: a Vidi és a Honvéd a továbbjutásért küzd

2018-07-16 20:57:31

A továbbjutásért küzd a Mol Vidi FC és a Budapest Honvéd a nemzetközi kupaporondon. A magyar női vízilabda-válogatott a szerbek ellen ugrik medencébe a barcelonai Európa-bajnokságon. Székesfehérváron az öttusázók kontinensviadalát rendezik. Folytatódik a Tour de France és a bukaresti tenisztorna. Íme a keddi sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program keddi sportműsor

Pénteki sportműsor (07.20.)

2018-07-16 20:55:23

A magyar férfi vízilabda-válogatott a németek ellen zárja az Európa-bajnokság csoportkörét. Folytatódik a székesfehérvári öttusa Eb, a budapesti műúszó-vb, a vívó-világbajnokság és a Tour de France. A Formula–1 mezőnye készül a hétvégi Német Nagydíjra. Íme, a pénteki sportműsor!

tv-műsor sportműsor pénteki sportműsor program napi sportműsor napi program

Szombati sportműsor (07.21.)

2018-07-16 20:54:44

Négy mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó NB I 2018–2019-es szezonja. A magyar női vízilabda-válogatott a németek ellen zárja az Európa-bajnokság csoportkörét. A Formula–1 pilótái a rajthelyekért küzdenek Hockenheimben. Kezdődik a darts World Matchplay. Folytatódik a székesfehérvári öttusa Eb, a budapesti műúszó-vb, a vívó-világbajnokság és a Tour d France. Íme, a szombati sportműsor!

tv-műsor szombati sportműsor sportműsor program napi sportműsor napi program

Vasárnapi sportműsor (07.22.)

2018-07-16 20:54:03

Két mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I 1. fordulója. A Formula–1 pilótái a Német Nagydíjon versenyeznek. Folytatódik a Tour de France és darts World Matchplay. Döntőznek a bukaresti és a bastadi tenisztornán. Negyeddöntőjéhez érkezett a vízilabda Európa-bajnokság férfitornája. Befejeződik a székesfehérvári öttusa Eb, a budapesti junior műúszó-vb. Íme, a vasárnapi sportműsor! 

vasárnapi sportműsor tv-műsor sportműsor program napi sportműsor napi program

Hétfői sportműsor: férfi pólósaink is megkezdik az Eb-t

2018-07-15 21:22:46

A férfiak is megkezdik szereplésüket a barcelonai vízilabda Európa-bajnokságon, a mieink az első meccsen Grúziával csapnak össze. Íme, a hétfői sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program hétfői sportműsor

Vasárnapi sportműsor: francia–horvát a futballvilág trónjáért

2018-07-09 20:01:49

Befejeződik az év legnagyobb sporteseménye, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság, méghozzá a Franciaország–Horvátország döntővel. A magyar női válogatott Törökországgal játszik a vízilabda Európa-bajnokságon. Döntőznek a férfiak Wimbledonban. Továbbhalad a Tour de France mezőnye. A WTCR pilótái Szlovákiában versenyeznek, a MotoGP-sorozatban Németországban mérik össze tudásukat a legjobbak. Íme, a vasárnapi sportműsor! Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

vasárnapi sportműsor tv-műsor program napi sportműsor napi program

Szombati sportműsor: foci-vb; junior kéziseink a vb-aranyért

2018-07-09 20:03:01

Belgium és Anglia válogatottja a harmadik helyért lép pályára szombaton a labdarúgó-világbajnokságon. Megkezdődik a vízilabda Európa-bajnokság, a magyar női válogatott a házigazda Spanyolországgal mérkőzik meg. Magyar–norvég döntővel fejeződik be a debreceni női junior kézilabda-vb. NB I-es futballcsapataink többsége felkészülési meccset játszik, döntőznek a hazai amerikaifutball-bajnokság élvonalában. Folytatódik a Tour de France, Wimbledonban véget ér a női torna. A szombati programban még: WTCR, kajak-kenu, golf és lovassport.

tv-műsor szombati sportműsor program napi sportműsor napi program

Pénteki sportműsor: Djokovics–Nadal a döntőért

2018-07-09 20:04:23

Kialakul a döntő mezőnye a hazai rendezésű női junior kézilabda-világbajnokságon, a mieink Dél-Koreával találkoznak az elődöntőben. A MotoGP-sorozat és a WTCR mezőnye is a hétvégi versenyre hangol. Folytatódik a Tour de France és a wimbledoni tenisztorna, utóbbi többek között egy Djokovics–Nadal klasszikussal. Íme, a pénteki sportműsor!

tv-műsor pénteki sportműsor program napi sportműsor napi program Tippmixpro program

Csütörtöki sportműsor: pályán az FTC és az Újpest az El-ben

2018-07-09 20:05:25

A Ferencváros és az Újpest is megkezdi szereplését a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében: előbbi az izraeli Maccabi Tel-Avivot fogadja, utóbbi az azeri Neftci vendége lesz. Folytatódik a Tour de France és a wimbledoni tenisztorna is. Íme, a csütörtöki sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program csütörtöki sportműsor

Szerdai sportműsor: Anglia vagy Horvátország vb-döntős lesz

2018-07-09 20:06:16

A labdarúgó-világbajnokság döntőjébe kedden bejutó francia válogatotthoz Horvátország vagy Anglia csatlakozik. A Honvéd megkezdi az Európa-liga-szereplését, a kispestiek a selejtező első körében macedón ellenféllel küzdenek meg. Negyeddöntőjével folytatódik a hazai rendezésű női junior kézilabda-világbajnokság, a mieink Romániával csapnak össze. Újabb nap a Tour de France-on és Wimbledonban. Íme, a szerdai sportműsor!

tv-műsor szerdai sportműsor program napi sportműsor napi program Tippmixpro program

Keddi sportműsor: vb-elődöntő Franciaország és Belgium között

2018-07-09 20:07:04

A Franciaország–Belgium elődöntővel folytatódik a labdarúgó-világbajnokság, míg a Mol Vidi FC megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Női junior kézilabda-válogatottunk számára a negyeddöntő a tét a hazai vb-n, míg Wimbledonban a női negyeddöntő mérkőzései következnek. Íme, a keddi sportműsor.

tv-műsor program napi sportműsor napi program keddi sportműsor Tippmixpro program

Vasárnapi sportműsor: F1-es futam Silverstone-ban

2018-07-02 22:47:37

Junior női kézilabda-válogatottunk Norvégiával játszik a hazai rendezésű világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. A Formula–1 pilótái a Brit Nagydíjon mérik össze tudásukat, és a Hungaroringen is sűrű a program. A legjobb országúti kerékpározók a Tour de France második szakaszán tekernek. A futball-vb és a wimbledoni teniszbajnokság szünnapján is bő tehát választék. Íme, a vasárnapi sportműsor.

vasárnapi sportműsor tv-műsor program napi sportműsor napi program

Szombati sportműsor: foci-vb, NB I-es felkészülés, Formula–1

2018-07-02 22:56:04

Szombaton az utolsó negyeddöntős meccseken kialakul a legjobb négy mezőnye a labdarúgó-világbajnokságon. Számos NB I-es klub felkészülési mérkőzést játszik. A Formula–1 pilótái a Brit Nagydíjon küzdenek a minél jobb rajtpozíciókért, a Hungaroringen is szórakozhatnak az autósport szerelmesei. Megkezdődik a Tour de France, folytatódik a wimbledoni tenisztorna. A női junior kézilabda-válogatott Montenegróval játszik a hazai rendezésű világbajnokságon. A magyar férfi vízilabda nemzeti csapat Ausztrália ellen zárja a Benu-kupát. Íme, a szombati sportprogram!

tv-műsor szombati sportműsor program napi sportműsor napi program Tippmixpro program

Pénteki sportműsor: foci-vb, Formula–1, vízilabda Benu-kupa

2018-07-02 22:57:51

Pénteken megkezdődik a labdarúgó-világbajnokság negyeddöntős szakasza: Uruguay–Franciaország és Brazília–Belgium mérkőzést rendeznek. A magyar férfi vízilabda-válogatott az Egyesült Államokkal játszik a hazai rendezésű felkészülési tornán, a nők Rotterdamban szállnak vízbe az olaszok ellen. Folytatódik a wimbledoni tenisztorna. Íme, a pénteki sportműsor!

tv-műsor pénteki sportműsor program napi sportműsor napi program Tippmixpro program

Csütörtöki sportműsor: pályán a Puskás Akadémia; El-előselejtezők

2018-07-02 23:04:25

Lejátsszák a labdarúgó Európa-liga előselejtezőjének visszavágóit. A magyar férfi vízilabda-válogatott Romániával csap össze a hazai rendezésű felkészülési tornán. Folytatódik a wimbledoni tenisztorna. Íme, a csütörtöki sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program csütörtöki sportműsor

Szerdai sportműsor: jön a második szünnap a futball-vb-n

2018-07-02 23:07:16

Hat NB I-es labdarúgócsapat játszik felkészülési mérkőzést. A magyar női junior kézilabda-válogatott Portugáliával találkozik a hazai rendezésű világbajnokságon. Folytatódik a wimbledoni tenisztorna. A futball-vb-n szünnap lesz. Íme, a szerdai sportműsor!

tv-műsor szerdai sportműsor program napi sportműsor napi program

Keddi sportműsor: zárul a nyolcaddöntő a foci-vb-n

2018-07-02 22:37:19

Kedden kialakul a labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének mezőnye: Svédország Svájccal játszik, Kolumbia Angliával küzd meg a legjobb nyolcba jutásért. A wimbledoni tenisztorna második napján Fucsovics Márton is megkezdi szereplését, ellenfele a rutinos francia játékos, Julien Benneteau lesz.

tv-műsor program napi sportműsor napi program keddi sportműsor Tippmixpro program

Hétfői sportműsor: pályán a brazilok, kezdődik Wimbledon

2018-07-01 17:18:41

Brazília–Mexikó és Belgium–Japán nyolcaddöntős mérkőzéssel folytatódik az oroszországi labdarúgó-világbajnokság. Világhírű atléták versenyeznek a székesfehérvári Gyulai Memorial Magyar Nagydíjon. Megkezdődik a wimbledoni tenisztorna.

tv-műsor program napi sportműsor napi program hétfői sportműsor Tippmixpro program