Találatok a Nagy Viktor címkére

Találatok száma: 107

Vízi Eb: Szóltam a spanyoloknak, kiszállok a vízből, mert Soma kivédi – Nagy V.

2020-01-26 21:34:38

Nagy Viktor az utolsó ötméteres előtt kiült a spanyol kispadhoz, és azt mondta az ellenfélnek, hogy kiszáll, mert Vogel Soma úgyis véd. Mindig így legyen igaza, hiszen azzal a védéssel megnyerte az Európa-bajnokságot a magyar férfi vízilabda-válogatott Budapesten.

vízilabda Eb vízilabda magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Eb Vogel Soma Spanyolország

Vízi Eb: Nehéz mit mondani, régóta vártam erre a pillanatra – Erdélyi

2020-01-26 21:36:02

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidő után ötméteresekkel legyőzte Spanyolországot az Európa-bajnokság döntőjében Budapesten. Így értékeltek a magyar játékosok a győztes finálé után!

magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Eb férfi vízi Eb Vámos Márton Vogel Soma Nagy Viktor

Férfi vízi Eb: Eb-t akarunk nyerni, az olimpiai kvóta ajándék! – Nagy Viktor

2020-01-24 20:56:31

Olimpiai kvótát ért a magyar férfi vízilabda-válogatott döntőbe jutása a budapesti Európa-bajnokságon! A Montenegró ellen 10–8-ra megnyert pénteki elődöntő után a kiemelkedően védő Nagy Viktor mellett Pohl Zoltán és Erdélyi Balázs is értékelt az NSO Tv-nek, valamint Märcz Tamás szövetségi kapitány is megosztotta velünk a gondolatait. 

vízilabda Eb vízilabda férfi vízilabda Eb Pohl Zoltán Nagy Viktor Märcz Tamás

Férfi vízi Eb: Nagyon akartuk ezt a győzelmet – Märcz Tamás

2020-01-24 20:35:25

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda-válogatott 10–8-ra legyőzte Montenegrót a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság elődöntőjében. A mérkőzés után Märcz Tamás szövetségi kapitány, Nagy Viktor kapus és Varga Dénes csapatkapitány értékelt az M4 Sport stábjának.

magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Eb Varga Dénes Nagy Viktor Märcz Tamás Montenegró

Ez mestermunka volt: Montenegró legyőzésével Eb-döntő és tokiói kvóta!

2020-01-24 16:22:06

Magyarország 10–8-ra legyőzte Montenegrót a budapesti Duna Arénában zajló férfi vízilabda Európa-bajnokság péntek esti elődöntőjében, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, amelyben Spanyolország lesz az ellenfele. A pénteki győzelemmel biztossá vált a mieink tokiói olimpiai részvétele is.

vízilabda Eb vízilabda férfi vízilabda Eb Nagy Viktor Montenegró Magyarország

Maradt tartalék: támadásban, védekezésben és bennem is – Nagy Viktor

2020-01-24 08:05:54

Az oroszok elleni játékkal senki sem volt elégedett, de a montenegróiak elleni elődöntőben mindent ki akarnak adni magukból a mieink.

vízilabda Eb vízilabda férfi vízilabda Eb Nagy Viktor Montenegró Magyarország

Férfi vízi Eb: Nem volt még olyan meccsem, amit nullára hoztam volna – Nagy Viktor

2020-01-18 20:57:00

Hússzal is elég lett volna nyerni, de huszonhat góllal győzte le a magyar férfi vízilabda-válogatott Máltát a budapesti Európa-bajnokság csoportkörében, ráadásul úgy, hogy az ellenfél egyetlenegyszer sem talált a kapunkba. Nagy Viktor nem emlékszik, hogy valaha nullára hozott volna le egy mérkőzést, Zalánki Gergő pedig arról beszélt az NSO Tv-nek, hogy bár valaki felvetette a kispadon, hogy engedjenek nekik egyet lőni, az ötletet azonnal el is vetették. Märcz Tamás szövetségi kapitány reagált Felipe Perrone korábbi kijelentésére, mely szerint nem lesz elég a spanyoloknak a tizenkilenc gólos különbség. 

vízilabda magyar vízilabda-válogatott magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Európa-bajnokság férfi vízilabda Eb

Vízilabda: „Két év után mertem megszólalni a Fradi öltözőjében”

2019-11-20 21:23:03

Vogel Soma még csak 22 éves, de már több aranyérmet akasztottak a nyakába, mint amennyiről néhány rutinosabb vízilabdázó csak álmodhat. De vajon ez elég ahhoz, hogy az FTC-Telekom Waterpolo BL-címvédő pólócsapatának benjáminjaként ne ő vigye a labdákat?    

kapus Vogel Soma Sportkrém Nagy Viktor Fradi Ferencváros vízilabda

Vizes vb: Valószínűleg ez volt az utolsó vébém – Nagy Viktor

2019-07-27 12:08:51

Nagy Viktor az elveszített világbajnoki bronzmérkőzés után úgy fogalmazott, belül nagyon fáj a vereség, neki különösen azért, mert valószínűleg ez volt az utolsó világbajnoksága.

vízilabda vizes vb 2019 vizes vb magyar férfi vízilabda-válogatott Nagy Viktor Magyarország

Vizes vb: „Nem szabad lebecsülni az ausztrálokat”

2019-07-22 06:13:35

Ahogyan arról beszámoltunk, Ausztrália lesz a magyar férfi vízilabda-válogatott ellenfele a kvangdzsui világbajnokság negyeddöntőjében. Csokorba gyűjtöttünk néhány magyar reakciót.

vizes vb 2019 vizes vb magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda-vb Pohl Zoltán

Vizes vb: Nagyon jó helyre várom magunkat – Nagy Viktor

2019-07-15 08:25:35

A nem hagyományos, azaz kvótaszerző világbajnokságon a döntővel előre kiegyezne Nagy Viktor, a magyar férfi vízilabda-válogatott kapusa, aki szerint a tavalyihoz képest jóval komplettebb a csapat. A mieink hétfőn, azaz ma délelőtt 10.50-kor kezdenek, az ellenfél Új-Zéland.

vízilabda vizes vb 2019 vizes vb magyar férfi vízilabda-válogatott Nagy Viktor

Férfi vízi Ek: Fontos diadal volt, de a helyén kell kezelni – Manhercz

2019-04-08 15:57:32

Három nagy riválisát, sorrendben Montenegrót, Olaszországot és a döntőben a házigazda Horvátországot legyőzve nyerte meg a magyar férfi vízilabda-válogatott az Európa-kupát. A csapat hétfő kora délután érkezett haza, az NSO Tv-nek Nagy Viktor és Manhercz Krisztián beszélt a sikerről.

férfi vízilabda-válogatott Varga Dénes Nagy Viktor Manhercz Krisztián Hárai Balázs Európa-kupa

Férfi vízi Ek: „A meccs előtt vesztettem kártyában, és ettől felszívtam magam...”

2019-04-08 10:07:02

A magyar férfi vízilabda-válogatott nyerte meg a férfi vízilabda Európa-kupát, mivel a zágrábi döntőben a házigazda horvátok ellen 10–8-ra nyert Märcz Tamás együttese. Lássuk, hogyan értékelték a finálét és a tornát a főszereplők!

vízilabda magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Európa-kupa Vári Attila Varga Dénes Nagy Viktor

Férfi vízi: A víz maradt, minden mást kicseréltek – Nagy Viktor

2019-04-04 16:08:20

A magyar férfi vízilabda-válogatott kapusa, Nagy Viktor nagyon várja, hogy lövések garmadájával bombázzák az Európa-kupa-meccseken, és törlesztene Montenegrónak a közelmúlt vereségeiért.

vízilabda magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Európa-kupa férfi vízi Európa-kupa Nagy Viktor

Férfi vízilabda Ek: Nagy Viktor szerint erős válogatottunk van

2019-04-03 20:32:34

Nagy Viktor szerint erős a magyar vízilabda-válogatott, amely péntektől Zágrábban szerepel az Európa Kupa nyolcas döntőjében.

magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda férfi vízi Ek Nagy Viktor

Férfi vízi: lerobbant a Dubrovnikból hazafelé tartó Szolnok busza – fotók

2018-11-22 12:32:57

Nem elég, hogy a Szolnoki Dózsa szerdán egygólos vereséget szenvedett a Jug Dubrovnik vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, a hazaúton meghibásodott a csapatot szállító autóbusz – erről Nagy Viktor, a Dózsa válogatott kapusa számolt be a közösségi oldalán.

vízilabda férfi vízilabda BL férfi vízi Szolnoki Dózsa Nagy Viktor Jug Dubrovnik

Férfi vízi Eb: Nem szeretném átélni többször! – Nagy Viktor

2018-07-29 12:20:59

A jelenlegi keret nyolcvan-száz százaléka a következő években is tagja lesz a csapatnak, a játékosok nem lettek hirtelen annyira rosszak, de a barcelonai Európa-bajnokságon valami nem stimmelt, nyilatkozta Nagy Viktor, a csapat világbajnok kapusa.

vízilabda magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Európa-bajnokság férfi vízilabda Eb férfi vízilabda férfi vízi Eb

Férfi vízi Eb: Kicsit olyan, mintha döntő lenne – Nagy Viktor

2018-07-23 13:44:19

A csapakapitány Nagy Viktor szerint úgy kell koncentrálni a Szerbia elleni negyeddöntőben, mintha az utolsó mérkőzés következne a barcelonai vízilabda Európa-bajnokságon. Vámos Márton még tanulja a vezérszerepet.

vízilabda magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Európa-bajnokság férfi vízilabda Eb férfi vízilabda Nagy Viktor