A Mol-Pick Szeged 1961-ben alapított szegedi kézilabdaklub.

Találatok a Mol-Pick Szeged címkére

Találatok száma: 1836

Férfi kézi BL: a Veszprém és a Szeged is francia csapat ellen kezd

2020-07-04 14:53:35

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szerdán elkészítette a női és a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es kiírásának csoportbeosztását. A női menetrend után már a férfiaké is megvan, a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is francia csapat ellen rajtol: a bakonyiak a Nantes otthonában, a Tisza-partiak a PSG ellen hazai környezetben kezdenek.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged

Béla és Bélus – a két Katzirz valenciai spanyolverésről, esseni gólkirályságról

2020-07-03 18:57:56

Az egykori válogatott futballkapussal, Katzirz Bélával és fiával, a most visszavonuló válogatott kézilabdás átlövővel, Dáviddal beszélgettünk pályafutásukról, boncolgatva, mi volt az oka, hogy az apa és a fiú is ilyen magas szintre jutott saját sportágában.

magyar labdarúgó-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott Pécsi MFC NS Hosszabbítás Mol-Pick Szeged Katzirz Dávid

Férfi kézi BL: Bodó szerint a Szeged képes elcsípni az első két hely valamelyikét

2020-07-01 20:11:31

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után Máthé Dominik, David Davis, Székely Márton és Bodó Richárd értékelt a Nemzeti Sportnak. Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője elmondta, az első vagy a második helyen szeretnének végezni.

kézilabda férfi kézi BL férfi kézi Telekom Veszprém Székely Márton Máthé Dominik

Férfi kézi BL: a Veszprém a Barcával, a Szeged a címvédővel egy csoportban

2020-07-01 18:15:29

Az Európai Kézilabda-szövetség elkészítette a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének csoportbeosztását. A két magyar együttes közül a Mol-Pick Szeged többek között a címvédő Vardarral és a Paris Saint-Germainnel együtt az A jelű nyolcasba került, míg a Telekom Veszprém a B-csoportban a Barcelonával és a Kiellel is megküzd majd.

kézilabda férfi kézi BL férfi kézi Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged EHF

Halálcsoportban az FTC, a Veszprém megkapta a Kielt és a Barcát

2020-07-01 14:02:19

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában elkészítették a női és a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének csoportbeosztását. A férfiaknál a Telekom Veszprém többek között a Barca és a Kiel társaságában a B-csoportba került, míg a Mol-Pick Szeged a Vardarhoz és a PSG-hez is csatlakozva az A jelű nyolcasban szerepel majd. A nőknél a címvédő Győri Audi ETO KC kedvező sorsolást kapott, az FTC-Rail Cargo Hungaria ellenben halálcsoportba került.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL

Kézilabda: a Szeged elnöke regionális ligában gondolkodik

2020-06-26 13:53:24

„Szerintem a koronavírus-járvány okozta kihagyás miatt, biztosan gyengülni fog a magyar bajnokság színvonala” – mondta el Szűcs Ernő Péter, a Mol-Pick Szeged elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A klubvezető beszélt a játékosok vírushelyzet alatti fizetéscsökkentéséről és arról is, hogy szerinte érdemes lenne létrehozni egy regionális ligát a környező országokkal, továbbá a menedzserekről is szót ejtett.

kézilabda férfi kézilabda Szűcs Ernő Péter Mol-Pick Szeged

Kézi BL: íme, a kalapbeosztás a csoportkör sorsolása előtt

2020-06-22 21:25:12

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a sorozat hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportkörének július 1-jén esedékes sorsolásához szükséges kalapbeosztásokat. A férfiaknál a Veszprém az 1., a Szeged pedig a 3., a nőknél a Győr az 1., az FTC pedig a 3. kalapba került.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL

Kézilabda BL: a Fradi és a Szeged is megkapta a szabadkártyát – hivatalos

2020-06-19 11:31:40

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) meghozta döntését a Bajnokok Ligája szabadkártya-kérelmekről, ennek értelmében a biztos induló Győri Audi ETO és Telekom Veszprém mellett az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Mol-Pick Szeged is ott lehet a sorozat ősszel induló 16 csapatos főtábláján.

női kézilabda BL női kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda Mol-Pick Szeged FTC-Rail Cargo Hungaria

Kézilabda: Joan Canellas kisebb térdműtéten esett át

2020-06-18 14:17:32

A Mol-Pick Szeged világbajnok és Európa-bajnok spanyol átlövője, Joan Canellas a Facebook-oldalára posztolt kép tanúsága szerint műtéten esett át nemrég. A képhez csatolt szöveg szerint a 33 éves kiválóság térdét artroszkópos eljárással takarították ki, amiért köszönetet mondott a beavatkozásért, hiszen – mint írja –: „így továbbra is a legjobb teljesítményt nyújthatom a pályán.” A felépülése két-három hónapot vesz igénybe.

kézilabda Mol-Pick Szeged Joan Canellas

Férfi kézi BL: megkapja a szabadkártyát a Szeged – sajtóhír

2020-06-18 12:01:59

A lengyel przegladsportowy.pl információi szerint a Mol-Pick Szeged megkapja a szabadkártyát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényére.

Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged EHF férfi kézi BL férfi kézilabda

Férfi kézi: Stepancicot váratlanul érte az újabb szegedi szerződés

2020-06-16 10:12:39

A szegedi Luka Stepancicot váratlanul érte az újabb szerződés, habár a horvát jobbátlövő tisztában van vele, Jorge Maqueda távozásával nagyobb felelősség hárul rá.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Luka Stepancic Jorge Maqueda

Férfi kézi: július végén kezdi meg a felkészülést a Szeged

2020-06-15 17:54:14

Július 27-én kezdi meg a közös felkészülést a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata – közölte a klub a honlapján.

férfi kézi NB I Mol-Pick Szeged

Férfi kézi: Stepancic hosszabbított Szegeden – hivatalos

2020-06-12 17:37:48

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, szerződést hosszabbított a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával Lula Stepancic – olvasható a klub hivatalos honlapján.

férfi kézi NB I Mol-Pick Szeged Luka Stepancic

Férfi kézi BL: Bánhidi Bence és három veszprémi az álomcsapatban

2020-06-12 11:48:30

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a férfi Bajnokok Ligája 2019–2020-as álomcsapatát, amelyben Bánhidi Bence (Mol-Pick Szeged), valamint a Telekom Veszprémből Manuel Strlek, Blaz Blagotinsek és David Davis vezetőedző is helyet kapott.

kézilabda férfi kézi BL férfi kézi Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Manuel Strlek

Kézi BL: az MKSZ az FTC-nek és a Siófoknak is kért szabadkártyát, de csak az FTC-ét fogadták be

2020-06-10 12:35:30

A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján bejelentette, három magyar csapatnak, a férfiaknál a Mol-Pick Szegednek, míg a nőknél az FTC-Rail Cargo Hungariának és a Siófoknak kért szabadkártyát a Bajnokok Ligájára, ám az európai szövetség (EHF) utóbbiét nem fogadta el. A Győri Audi ETO és a Telekom Veszprém biztosan főtáblás.

női kézi BL női kézi kézilabda Bajnokok Ligája kézilabda férfi kézi BL férfi kézi

Férfi kézi: Nincs szándékomban más országban játszani – Bodó

2020-06-09 08:42:36

Bodó Richárd sérülése már a múlté, az önbizalma helyreállt, Bánhidi Bencével továbbra is különleges a kapcsolata, a Szegedet pedig csak akkor hagyná el, ha Juan Carlos Pastor mással képzeli el a jövőt.

férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Bánhidi Bence Bodó Richárd

Férfi kézilabda: a Szeged is július közepén kezd

2020-06-08 16:40:39

Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn elmondta, hogy jelenleg egyéni edzéseket végeznek a játékosok, július közepén találkoznak ismét, majd a hónap második felében a szlovéniai Roglára utaznak magaslati edzőtáborba.

kézilabda férfi kézilabda Mol-Pick Szeged

Férfi kézi: Romániában folytatja a Szegedről távozó védekezőspecialista

2020-06-05 14:57:58

A HC Dobrogea Sud Constanta együtteséhez igazolt a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának horvát játékosa, Alen Blazevic. 

Mol-Pick Szeged Kézilabda HC Dobrogea Sud Constanta Alen Blazevic

Kézi NB I: nem nevezett a Vác, a Felsőörs indul a férfiaknál

2020-06-04 13:09:53

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a beérkezett nevezések alapján véglegesítette a férfi és a női NB I mezőnyét a 2020–2021-es idényre.

női kézi NB I férfi kézi NB I Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged MKSZ Győri Audi ETO KC

Férfi kézi: Blazevic visszatérne, hogy elbúcsúzhasson a szegedi közönségtől

2020-05-30 20:09:38

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát nyolc év után elhagyó Alen Blazevic sajnálja, hogy a koronavírus-járvány miatt nem tudott elbúcsúzni a szurkolóktól, azonban megígérte, ha lehetősége nyílik rá, visszatér egy meccsre, hogy elköszönjön a közönségtől.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Alen Blazevic