Találatok a Mikler Roland címkére

Találatok száma: 291

Mikler Roland: Ez volt az elmúlt időszak legjobb döntése

2020-09-30 18:18:03

Szeptember 20-án töltötte be a 36. életévét Mikler Roland, aki tizenegy világversenyen, több mint kétszáz mérkőzésen állt a magyar férfi kézilabda-válogatott kapujában. A Mol-Pick Szeged kapusával az idei Európa-bajnokságról, az olimpiáról, a válogatottról, a két magyar élcsapatról és a családjáról beszélgettünk.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Mikler Roland

Hősiesen helytállt a Kielce otthonában a Mol-Pick Szeged

2020-09-23 18:07:22

A kilenc alapemberét nélkülöző Mol-Pick Szeged ugyan három góllal kikapott a Kielce vendégeként a Bajnokok Ligája 2. fordulójában, ám megmutatta, remekül tud alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

online! közvetítés kézilabda koronavírus férfi kézi BL Mol-Pick Szeged

Férfi kézi BL: hat veszprémit és négy szegedit jelöltek az álomcsapatba

2020-05-25 18:03:15

Annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt félbeszakított 2019–2020-as idény négyes döntőjét csak idén decemberben rendezik meg, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján közzétette a férfi Bajnokok Ligája álomcsapatának bő keretét, amelyből kikerül majd a végső együttes. A nyilvános szavazás május 26-án, kedden veszi kezdetét.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Szita Zoltán

NSO-tanóra: Mikler Roland ezúttal a DJ-pultnál oktatott

2020-05-12 16:17:54

A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját. Ezúttal Mikler Rolandon volt a sor, aki nemcsak a kapuban, de a DJ-pult mögött is otthonosan érzi magát.

ének-zene kézilabda NSO-tanóra Mol-Pick Szeged Mikler Roland

Férfi kézi: Az első napokban rettentően forrt bennem az indulat – Mikler Roland

2020-04-29 22:30:43

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) múlt hét pénteken döntött arról, hogy a férfi Bajnokok Ligája folytatásában csak a final fourt rendezi meg december 28-án és 29-én, méghozzá az A- és a B-csoport első két helyezettjének részvételével. A döntés természetesen rosszul érintette a csoportjában harmadik helyen végző Mol-Pick Szeged játékosait, köztük Mikler Rolandot, akivel az NSO Tv beszélgetett hosszabban a kialakult helyzetről. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL Mol-Pick Szeged Mikler Roland

Kézi BL: A színvonal olyan lenne, mint az edzőmeccseken – Mikler

2020-04-16 11:42:39

Mikler Roland, a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának magyar válogatott kapusa a szegedma.hu portálnak elmondta, nem látja reális esélyét annak, hogy folytatódjon a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírása. A magyar válogatott kapus még azelőtt nyilatkozott erről a regionális honlapnak, hogy az európai szövetség decemberre halasztotta volna a sorozat négyes döntőjét.

koronavírus férfi kézi BL Mol-Pick Szeged Mikler Roland

Férfi kézi BL: Canellas és Mikler a legjobbak között

2020-02-17 10:44:47

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ezúttal is elkészítette az aktuális Bajnokok Ligája-forduló legjobbjait kiemelő összeállításait. A Paris Saint-Germaint legyőző Mol-Pick Szeged játékosai közül ketten is bekerültek a toplistákba.

férfi kézi BL PSG Mol-Pick Szeged Mikler Roland Joan Canellas

Férfi kézi: Jókor vagyok jó helyen – Juan Carlos Pastor

2020-01-31 08:07:37

Hetedik évét tölti a Szeged kézilabdacsapatának élén a világbajnok spanyol edző, Juan Carlos Pastor, aki második hazájaként tekint Magyarországra. A Veszprém elleni rangadók hangulata lenyűgözi, egy jó halászlének pedig ő sem tud ellenállni.

interjú férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Mikler Roland Juan Carlos Pastor Bodó Richárd

Férfi kézi Eb: Mikler és Bánhidi volt a legjobb magyar – értékelés

2020-01-23 11:14:48

A világon semmit nem mond el a válogatott Európa-bajnoki szerepléséről, ha csak azt nézzük, hogy kilencedik helyen végzett, ami egyébként jobb az elmúlt két kontinensviadalon elért eredménynél. Fiatal csapatunk nagyon jól kezdett, bravúrgyőzelmeket aratott, papíron erősebb ellenfeleket legyőzve jutott tovább a középdöntőbe, amit senki sem várt tőle.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 férfi kézi Eb 2020 férfi kézi Eb Szita Zoltán Sipos Adrián

Férfi kézi Eb: négy magyar kerülhet be a torna álomcsapatába – szavazzon!

2020-01-23 12:49:54

A szurkolók is szavazhatnak arról, kik alkothatják az osztrák, norvég, svéd közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatát. A magyar válogatottból Mikler Roland, Ligetvári Patrik, Bánhidi Bence és Balogh Zsolt jelölt.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 férfi kézilabda férfi kézi Eb Mikler Roland

Férfi kézi Eb: A hibák elnyomták az akarásunkat – Mikler

2020-01-21 22:52:08

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott 24–18-ra kikapott a társházigazda Svédországtól az Európa-bajnokság középdöntőjének 3. fordulójában. A mérkőzés után Gulyás István szövetségi kapitány mellett Mikler Roland, Sipos Adrián, Győri Mátyás és Szita Zoltán értékelt a Sport Televíziónak.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda

Férfi kézi Eb: Nem tudom, mi történik velünk a szünet után – Bánhidi

2020-01-19 18:05:12

A magyar férfi kézilabda-válogatott 29–28-ra legyőzte Szlovéniát az Európa-bajnokság középdöntőjében. Íme, így összegeztek az újabb bravúr után a főszereplők.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 férfi kézi Eb Nagy Bence Mikler Roland Ligetvári Patrik Gulyás István

Jonas Källmanon csak a magyar nyelv és a halászlé fogott ki

2020-01-14 19:56:37

Nem vándormadár típus a szegedi férfi kézilabdázók svéd csapatkapitánya, aki még 38 évesen sem gondol a visszavonulásra, nem irigyeli a mai fiatalokat, és dühíti, hogy a magyar nyelv kifogott rajta – Jonas Källmannal beszélgettünk.

NS Hosszabbítás Mol-Pick Szeged Mirko Alilovic Mikler Roland Juan Carlos Pastor Jonas Källman

Férfi kézi Eb: hangolódjon Mikler bravúrjaival a norvégok elleni meccsre!

2020-01-17 14:39:32

Mikler Roland, a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusa eddig remekül véd az Európa-bajnokságon. A magyar csapat hamarosan ismét pályára lép, a magyar szurkolók pedig abban bíznak, hogy tovább folytatódik a mieink mesés szereplése. Nézze meg a Sport Tv videóját és hangolódjon a Norvégia elleni középdöntős találkozóra! Kezdés: 18.15!

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 Mikler Roland

Szenzáció! Izlandot is legyőztük, csoportelső a magyar válogatott!

2020-01-15 15:43:45

A magyar férfi kézilabda-válogatott 24–18-ra legyőzte Izlandot az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság csoportkörének 3. (záró) fordulójában. Mikler Rolandék ezzel veretlenül megnyerték az E-csoportot, kiejtették az olimpiai és világbajnoki címvédő Dániát, és két pontot visznek magukkal a középdöntőbe.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda izlandi férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb 2016

Férfi kézi Eb: Végre egyszer velünk volt a szerencse az utolsó pillanatokban is – Mikler

2020-01-11 19:40:15

Mikler Roland, a magyar válogatott kapusa és csapatkapitánya az oroszok elleni 26–25-ös Eb-sikert követően lapunknak arról beszélt, hogy végre velünk volt a szerencse is a végjátékban. Gulyás István szövetségi kapitány úgy véli, az ilyen egygólos sikerek a legszebbek.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Mikler Roland

Videó: mit védett Mikler? Így verték meg a mieink az oroszokat

2020-01-11 18:03:06

Mint arról beszámoltunk, a magyar kézilabda-válogatott 26–25-re legyőzte Oroszországot az Európa-bajnokságon. A meccs egyik legjobbja Mikler Roland volt, aki a hajrában bemutatott egy hatalmas védést, ami tulajdonképpen azt jelentette, megnyerték a meccset a mieink!

videó magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi: „A sérülések okozta fizikai és mentális sebeket mindig hordozni fogom”

2020-01-09 17:59:51

Győri Mátyásnak akár a harmadik világversenye is lehetne a 2020-as férfi kézilabda Európa-bajnokság, a 22 éves irányító azonban csak most készül a debütálásra. Ráadásul, nem kisebb kihívással találta magát szemben, minthogy posztján mindjárt a sor elejére került Lékai Máté és Juhász Ádám sérülés miatti kiesésével. 

férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság Mikler Roland Győri Mátyás Gulyás István Bánhidi Bence