Találatok a Mikler Roland címkére

Találatok száma: 221

Férfi kézi BL: egy-egy szegedi és veszprémi az álomcsapatban

2018-11-26 08:46:04

A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is győzött a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában: előbb a Rhein-Neckar Löwent, utóbbi a PSG-t verte meg. Mindkét magyar csapatból egy-egy játékos bekerült a forduló válogatottjába az európai szövetségnél (EHF).

férfi kézilabda BL férfi kézi BL Telekom Veszprém Stefan Sigurmannsson Mol-Pick Szeged Mikler Roland

Kézilabda: valódi világszám Mikler Roland 22 védése

2018-11-23 09:21:42

Szerdán a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém 29–25-re diadalmaskodott a Rhein-Neckar Löwen otthonában, s a bakonyiaknál a győzelem letéteményese a világklasszis teljesítményt, 22 védést bemutató Mikler Roland volt. A magyar válogatott kapus a sikert követően elárulta: a győzelemben a csapat védelmének is nagy része volt.

Telekom Veszprém Mikler Roland

Kézi BL: Mikleré a forduló védése; Kovacsics a legjobbak közt

2018-11-05 10:48:06

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata legyőzte a Bietigheimet a Bajnokok Ligájában, férficsapataink viszont nem tudtak nyerni a legrangosabb európai kupasorozatban. A Telekom Veszprém a Rhein-Neckar Löwentől, a Mol-Pick Szeged a PSG-től kapott ki. Ennek ellenére mindkét csapatból bekerült egy-egy játékos a hétvége legjobbjai közé.

női kézilabda BL férfi kézilabda BL Mikler Roland Mario Sostaric Kovacsics Anikó Bíró Blanka

Kézi BL: Nilsson és Kovacsics a forduló legjobbjai között

2018-10-15 09:16:44

Sikeres hétvégét zártak a magyar csapatok a kézilabda Bajnokok Ligájában: a nőknél az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC is győzött, a férfiaknál a Mol-Pick Szeged és a Telekom Veszprém szintén. Nem csoda, hogy szinte mindegyik magyar klubtól bekerült egy-egy játékos a forduló legjobbjai közé az európai szövetségnél (EHF).

női kézi BL férfi kézi BL Telekom Veszprém Mikler Roland Kovacsics Anikó Győri Audi ETO KC

Férfi kézi BL: A mostani produkcióm még nem volt top tízes – Mikler

2018-10-14 09:37:24

Egy hét leforgása alatt kétszer bizonyította be Mikler Roland, a Telekom Veszprém kapusa, hogy végsőkig kiélezett helyzetekben sem száll inába a bátorsága. Éppen ellenkezőleg: a breszti utolsó másodperces bravúr után szombat este Montpellier-ben is az ő elképesztően hidegvérű hárításai kellettek az idegenben kiharcolt BL-győzelemhez, előbb tehát a feljövő fehérorosz bajnok, másodszorra pedig a hanyatló címvédő padlóra küldéséhez.

kézilabda férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Montpellier kézilabda Montpellier

Férfi kézi: Mikler Roland visszatér a Szegedhez – sajtóhír

2018-10-10 13:29:10

Külföldi sajtóértesülés szerint a 2018–2019-es kézilabdaidény végén Mikler Roland, a Telekom Veszprém válogatott kapusa visszaigazol a Mol-Pick Szegedhez.

kézilabda férfi kézi Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Mikler Roland

Kézi BL: Mikleré a forduló védése; Pena a legjobbak közt

2018-10-08 10:01:11

A kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi fordulójában a négy magyar csapat közül három is győzni tudott, a hazai kluboktól három játékos is bekerült az európai szövetség (EHF) szokásos összeállításába.

női kézi BL férfi kézi BL Telekom Veszprém Nerea Pena Mikler Roland FTC-Rail Cargo Hungaria

Férfi kézi: A BL-csatákra olykor a holtak is feltámadnak – Mikler

2018-09-13 09:38:45

A bajnokság könnyedebb „edzőmeccsei” után igazi BL-rangadó vár szombaton a veszprémiekre – állítja a Vranjes-gárda válogatott kapusa és egyik legjobbja, Mikler Roland.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Sterbik Árpád Mikler Roland

Kézilabda: Amszterdam, Miami, Toszkána – így nyaralnak válogatottjaink

2018-07-03 10:12:26

A magyar női kézilabda-válogatott tagjai az Eb, a férfiak a vb-részvétellel a zsebben kezdhették meg a hosszú szezon után a pihenőjüket. Megnéztük, ki hogyan töltődik fel a következő, eseményekkel teli szezonra.

magyar kézilabda-válogatott kézilabda Székely Márton Nagy László Mikler Roland Lékai Máté

Férfi kézi: Mindjárt elsírom magam, annyira jó, hogy... – Székely Márton

2018-06-14 00:53:48

Székely Márton cserekapusból főszereplővé lépett elő a magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovénia ellen sikerrel megvívott vb-selejtezőjén. A 28 éves kapus csaknem elsírta magát az NSO Tv kamerája előtt, amikor a karrierjében igen fontos párharcról kérdeztük. A veszprémi visszavágó után mindenkinek volt hozzá egy-két dicsérő szava, bár az egyik B-közepes szurkoló némi kritikával is illette.

világbajnokság vb-selejtező magyar férfi kézilabda-válogatott kapus Székely Márton Szlovénia

Aranyosak és céltudatosak – a debreceni junior női kézilabda-vb előtt

2018-06-10 13:46:17

Július 1. és 14. között Debrecenben rendezik a junior női kézilabda-világbajnokságot, amelyen Magyarország dobogóra is esélyes. A lányok lelkesen és elszántan készülnek Siófokon Golovin Vlagyimir szövetségi edző irányításával, hogy elérjék azt a célt, amit maguktól is elvárnak. A mieink Brazília, Portugália, Elefántcsontpart, Montenegró és Norvégia csapatával küzdenek meg a továbbjutásért az A-csoportban.

női kézilabda női junior kézilabda-vb Mikler Roland Görbicz Anita

Férfi kézi BL: Nem csodálkoznék, ha a Skjern vérszemet kapott volna – Mikler

2018-03-25 11:06:50

A Telekom Veszprém a Skjernnel szemben vívhatja ki a nyolc közé jutást a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A párharc első, idegenbeli találkozója (kezdés: 16.50, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) előtt Mikler Roland, a magyar csapat válogatott kapusa arról beszélt, hogy vigyázni kell a dánokkal, akik az elmúlt hetek sikerei után vérszemet kaphattak.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda Telekom Veszprém Skjern Mikler Roland

Videó: Mikler Roland megcsillogtatta tánctudását

2018-03-16 13:40:10

A Telekom Veszprém kapusa, Mikler Roland csapata edzésen megcsillogtatta tánctudását. A kézilabdázó „bemutatóját” a bakonyi klub tette közzé a Facebook-oldalán.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Mikler Roland

Kézi BL: a Szeged és a Veszprém kapta a legszebb gólokat – videó

2018-02-26 11:41:07

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ezúttal is megválasztotta a Bajnokok Ligája aktuális fordulójának legszebb góljait, legnagyobb védéseit és legjobb játékosait – magyar érdekeltségnek most sem voltunk híján.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda

Kézilabda BL: a Szeged szélsője lőtte a forduló gólját – videó

2018-02-12 11:21:50

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a Szeged játékosának, Mario Sostaricnak a gólját választották meg a hét legszebb találatának a férfi Bajnokok Ligájában.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda

Férfi kézi: „Ha mindig kapitányt cserélünk, sohasem jutunk egyről a kettőre”

2018-01-18 22:12:30

Három vereség és egy autóbusznyi csalódott játékos érkezett haza Horvátországból, a férfi kézilabda Európa-bajnokság helyszínéről. A válogatott tagjai útközben is a korai Eb-búcsú okait keresték. A Digi Sport híradójának nyilatkozó Ljubomir Vranjes az első két mérkőzésen látott pozitívumokat, míg Balogh Zsolt szerint óriási hiba lenne rögtön megvonni a bizalmat a szövetségi kapitánytól.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2018 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda Mikler Roland

Férfi kézi Eb: Mint kés a vajon, úgy jöttek át rajtunk – Mikler

2018-01-17 20:26:31

Mint ismert, a magyar válogatott a Csehországtól elszenvedett vereséggel (33–27) búcsúzott a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságtól. Bodó Richárd és Mikler Roland is csalódottan értékelt a találkozót követően.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézi Eb Mikler Roland Magyarország Csehország Bodó Richárd

Férfi kézi Eb: Ezek a játékosaink vannak – Vranjes

2018-01-17 20:10:42

Mint ismert, a magyar válogatott a Csehországtól elszenvedett vereséggel (33–27) búcsúzott a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságtól. Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány, valamint Schuch Timuzsin, Bodó Richár, Mikler Roland és Juhász Ádám is csalódottan értékelt a találkozót követően.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda férfi kézi Eb Schuch Timuzsin Mikler Roland

Férfi kézi: „A svédországi meccsek alapján nagyon biztatóak a jelek”

2018-01-12 14:45:33

Mikler Roland, a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusa szerint szombaton, a horvátországi Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában hasznos lesz számukra, hogy tavaly háromszor is találkoztak aktuális ellenfelükkel, az olimpiai címvédő Dániával.

férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság Mikler Roland Bodó Richárd Ancsin Gábor