Találatok a Mikler Roland címkére

Találatok száma: 214

Férfi kézi: A BL-csatákra olykor a holtak is feltámadnak – Mikler

2018-09-13 09:38:45

A bajnokság könnyedebb „edzőmeccsei” után igazi BL-rangadó vár szombaton a veszprémiekre – állítja a Vranjes-gárda válogatott kapusa és egyik legjobbja, Mikler Roland.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Sterbik Árpád Mikler Roland

Kézilabda: Amszterdam, Miami, Toszkána – így nyaralnak válogatottjaink

2018-07-03 10:12:26

A magyar női kézilabda-válogatott tagjai az Eb, a férfiak a vb-részvétellel a zsebben kezdhették meg a hosszú szezon után a pihenőjüket. Megnéztük, ki hogyan töltődik fel a következő, eseményekkel teli szezonra.

magyar kézilabda-válogatott kézilabda Székely Márton Nagy László Mikler Roland Lékai Máté

Férfi kézi: Mindjárt elsírom magam, annyira jó, hogy... – Székely Márton

2018-06-14 00:53:48

Székely Márton cserekapusból főszereplővé lépett elő a magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovénia ellen sikerrel megvívott vb-selejtezőjén. A 28 éves kapus csaknem elsírta magát az NSO Tv kamerája előtt, amikor a karrierjében igen fontos párharcról kérdeztük. A veszprémi visszavágó után mindenkinek volt hozzá egy-két dicsérő szava, bár az egyik B-közepes szurkoló némi kritikával is illette.

világbajnokság vb-selejtező magyar férfi kézilabda-válogatott kapus Székely Márton Szlovénia

Aranyosak és céltudatosak – a debreceni junior női kézilabda-vb előtt

2018-06-10 13:46:17

Július 1. és 14. között Debrecenben rendezik a junior női kézilabda-világbajnokságot, amelyen Magyarország dobogóra is esélyes. A lányok lelkesen és elszántan készülnek Siófokon Golovin Vlagyimir szövetségi edző irányításával, hogy elérjék azt a célt, amit maguktól is elvárnak. A mieink Brazília, Portugália, Elefántcsontpart, Montenegró és Norvégia csapatával küzdenek meg a továbbjutásért az A-csoportban.

női kézilabda női junior kézilabda-vb Mikler Roland Görbicz Anita

Férfi kézi BL: Nem csodálkoznék, ha a Skjern vérszemet kapott volna – Mikler

2018-03-25 11:06:50

A Telekom Veszprém a Skjernnel szemben vívhatja ki a nyolc közé jutást a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A párharc első, idegenbeli találkozója (kezdés: 16.50, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) előtt Mikler Roland, a magyar csapat válogatott kapusa arról beszélt, hogy vigyázni kell a dánokkal, akik az elmúlt hetek sikerei után vérszemet kaphattak.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda Telekom Veszprém Skjern Mikler Roland

Videó: Mikler Roland megcsillogtatta tánctudását

2018-03-16 13:40:10

A Telekom Veszprém kapusa, Mikler Roland csapata edzésen megcsillogtatta tánctudását. A kézilabdázó „bemutatóját” a bakonyi klub tette közzé a Facebook-oldalán.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Mikler Roland

Kézi BL: a Szeged és a Veszprém kapta a legszebb gólokat – videó

2018-02-26 11:41:07

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ezúttal is megválasztotta a Bajnokok Ligája aktuális fordulójának legszebb góljait, legnagyobb védéseit és legjobb játékosait – magyar érdekeltségnek most sem voltunk híján.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda

Kézilabda BL: a Szeged szélsője lőtte a forduló gólját – videó

2018-02-12 11:21:50

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a Szeged játékosának, Mario Sostaricnak a gólját választották meg a hét legszebb találatának a férfi Bajnokok Ligájában.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda

Férfi kézi: „Ha mindig kapitányt cserélünk, sohasem jutunk egyről a kettőre”

2018-01-18 22:12:30

Három vereség és egy autóbusznyi csalódott játékos érkezett haza Horvátországból, a férfi kézilabda Európa-bajnokság helyszínéről. A válogatott tagjai útközben is a korai Eb-búcsú okait keresték. A Digi Sport híradójának nyilatkozó Ljubomir Vranjes az első két mérkőzésen látott pozitívumokat, míg Balogh Zsolt szerint óriási hiba lenne rögtön megvonni a bizalmat a szövetségi kapitánytól.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2018 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda Mikler Roland

Férfi kézi Eb: Mint kés a vajon, úgy jöttek át rajtunk – Mikler

2018-01-17 20:26:31

Mint ismert, a magyar válogatott a Csehországtól elszenvedett vereséggel (33–27) búcsúzott a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságtól. Bodó Richárd és Mikler Roland is csalódottan értékelt a találkozót követően.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézi Eb Mikler Roland Magyarország Csehország Bodó Richárd

Férfi kézi Eb: Ezek a játékosaink vannak – Vranjes

2018-01-17 20:10:42

Mint ismert, a magyar válogatott a Csehországtól elszenvedett vereséggel (33–27) búcsúzott a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságtól. Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány, valamint Schuch Timuzsin, Bodó Richár, Mikler Roland és Juhász Ádám is csalódottan értékelt a találkozót követően.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda férfi kézi Eb Schuch Timuzsin Mikler Roland

Férfi kézi: „A svédországi meccsek alapján nagyon biztatóak a jelek”

2018-01-12 14:45:33

Mikler Roland, a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusa szerint szombaton, a horvátországi Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában hasznos lesz számukra, hogy tavaly háromszor is találkoztak aktuális ellenfelükkel, az olimpiai címvédő Dániával.

férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság Mikler Roland Bodó Richárd Ancsin Gábor

Kézilabda: Mikler az év kapusa, Mörk a legjobb női légiós

2018-01-10 15:40:09

Mint arról beszámoltunk, a férfiaknál Lékai Mátét, a nőknél Görbicz Anitát választották meg a 2017-es év legjobb kézilabdázójának. A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta az összes díjazott nevét.

kézilabda Nora Mörk Nagy László Mikler Roland Lékai Máté Háfra Noémi

Kézi: A magyar fiataloknak még idő kell, hogy úgy játszanak, mint Kempf – Vranjes

2017-11-19 01:47:22

Hiába kellett a PSG-nek már a 10. percben időt kérnie 7–2-es veszprémi vezetésnél, a magyar csapat egy héten belül másodszor is kikapott a franciáktól a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Csakúgy, mint a párizsi mérkőzésen, a 19 éves jobbszélső, Edouard Kempf hat gólig jutott. A találkozó után az NSO Tv-nek elmondta, örül, hogy mind a két meccsen jó teljesítményt nyújtott, s beszélt arról is, miért érzi különlegesebbnek a Veszprémben aratott 29–24-es győzelmet. Ljubomir Vranjes, a Telekom Veszprém vezetőedzője válaszolt arra a kérdésre, hogy a magyar fiataloktól mikor láthatunk hasonló teljesítményt a BL-ben. Valamint Mikler Rolanddal és Nagy Lászlóval együtt az újabb vereség okairól is beszélt. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL Telekom Veszprém PSG Nagy László Mikler Roland

Videó: Lékainak fontosabb a Veszprém sikere az egyéni elismeréseknél

2017-10-08 22:08:14

Egyáltalán nem számítottak könnyebb meccsre a Telekom Veszprém játékosai a THW Kiel ellen, mint amilyen lett. A meccs legjobbjának választott Mikler Roland szerint az utolsó tizenöt percre kell és lehet is építkezni, mert akkor nagyon összeállt a védekezés, az ellenfél lövésig is alig jutott. Lékai Máté irányítóként támadásban végig a pályán volt, az NSO TV-nek elmondta, fel van erre készülve, és nem tart attól, hogy mentálisan nem bírna el a feladattal. Azzal egyáltalán nem foglalkozik, hogy róla szólnak a hírek, miután zsinórban háromszor is bekerült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája álomcsapatába.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém THW Kiel Mikler Roland Lékai Máté

Férfi kézi: Ha már ott vagyunk, merjünk nagyot álmodni – Mikler

2017-09-07 12:27:31

Nagyon felgyorsult a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játéka, arra törekszenek, hogy minél több gólt lőjenek – számolt be a tapasztalatokról Mikler Roland.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Mikler Roland Ljubomir Vranjes

Mikler: A harmadik helyért is küzdeni kell az Eb-n

2017-06-24 22:55:34

A januári férfi kézilabda Európa-bajnokság sorsolásán a magyar válogatott a D-csoportba került, „mindössze" a legutóbbi három Eb-n egyaránt a négy közé jutó spanyolok, az aktuális olimpiai bajnok dánok és a sosem lebecsülhető csehek mellé, akik közül legalább egyet meg kellene előznie a legjobb 12 közé kerüléshez... Nem csoda, hogy Mikler Roland, a válogatott első számú kapusa sem volt elragadtatva, amikor hírét vette a sorsolás eredményének.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb férfi kézi Eb Mikler Roland