Találatok a Mikler Roland címkére

Találatok száma: 257

Férfi kézi: BL-győzelem? Talán majd a Szegeddel – Mikler

2019-06-08 10:07:39

Mikler Roland a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának régi-új kapusa a szegedma.hu-nak adott interjújában beszélt az elvesztett BL-döntőről, Veszprémből való átigazolásáról, valamint arról, milyen motivációi vannak a következő idényben.

férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Mikler Roland

Férfi kézi BL: Egyesek fel sem fogják, hogy talán soha többet nem jutnak el idáig – Sterbik

2019-06-02 20:43:23

David Davis, a Veszprém kézilabdaedzője szerint az első félidőben a Vardar, a másodikban a magyar csapat játszott jobban, de úgy érzi, az ellenfél egész meccsen jobban akarta a győzelmet, így megérdemelten nyerte meg a Bajnokok Ligája döntőjét (27–24-re). Sterbik Árpád még kritikusabban fogalmazott, szerinte egyes játékosok fel sem fogják, mekkora esélyt szalasztottak el. A nyáron távozó Mikler Roland sajnálja, hogy öt év alatt nem sikerült feltenni a pontot az i-re.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Vardar Szkopje

Férfi kézi: „Nagy Lacit én mindig Grandénak hívom, Ilics már kora reggel mérgezett egérként mozog”

2019-06-01 17:56:34

Két világklasszis kézilabdázóval kevesebb lesz a pályán a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntője után. Nagy László és Momir Ilics befejezi karrierjét – azt még nem tudjuk, hogy kétszeres vagy háromszoros BL-győztesként-e. Mindenesetre az NSO Tv-nek még a keddi médiatalálkozón róluk beszélő csapattársak és David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője is mindent megtesz azért, hogy a lehető legédesebb legyen számukra a búcsú. 

visszavonulás férfi kézilabda Telekom Veszprém Sterbik Árpád Petar Nenadics Nagy László

Férfi kézi BL: Hallottam egy reccsenést – Nagy L.; Egy lépésre vagyunk – Lékai

2019-06-01 17:20:38

A Veszprém története során negyedszer jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, miután a kölni négyes döntő első elődöntőjén 33–30-ra legyőzte a Kielcét. A mérkőzést követően Nagy László elmondta, egy reccsenést hallott a vállában, míg Lékai Máté csak annyit jegyzett meg, még egy siker kell az álmaik megvalósításához. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Petar Nenadics Nagy László

Kézi: „Nagy Laci nélkül ez már nem az a Veszprém” – így búcsúznak a szurkolók

2019-05-24 00:39:17

A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet, így nagyon közel került története 26. bajnoki címéhez. Az NSO Tv stábja még a mérkőzés előtt beszélgetett a szurkolókkal a Veszprém Arénában utoljára pályára lépő Nagy Lászlóról és Momir Ilicsről, illetve azt is megmutatjuk, a találkozó után hogyan búcsúztatták el őket.

videó férfi kézilabda NB I férfi kézi NB I Telekom Veszprém Nagy László NSO Tv

Férfi kézi NB I: Megpróbáljuk, de sok esélyt nem adok magunknak… – Bánhidi

2019-05-23 23:45:35

A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet, így nagyon közel került története 26. bajnoki címéhez. A találkozó után az NSO Tv stábja Bánhidi Bencével beszélgetett, aki érthetően nagyon elkeseredetten értékelt.

videó férfi kézilabda NB I férfi kézi NB I Telekom Veszprém NSO Tv Mol-Pick Szeged

Férfi kézi NB I: A könnyeimmel küszködtem, de ilyen az élet – Mikler

2019-05-23 21:22:49

A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet, így nagyon közel került története 26. bajnoki címéhez. A találkozó után az NSO Tv stábja a parádézó kapussal, Mikler Rolanddal beszélgetett, akinek ez volt az utolsó meccse veszprémi mezben az arénában – a következő szezontól ugyanis szegedi lesz.

videó férfi kézilabda NB I férfi kézi NB I Telekom Veszprém NSO Tv Mol-Pick Szeged

Férfi kézi NB I: öröm, könnyek – így búcsúztak Nagy Lászlóék

2019-05-23 21:11:56

Mint beszámoltunk róla, a férfi kézilabda NB I döntőjének első felvonásán a Telekom Veszprém otthon 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet. Ezen a mérkőzésen búcsúzott a veszprémi szurkolóktól Mikler Roland, Nagy László és Momir Ilics is. Tekintse meg a meccsről készült képgalériánkat!

férfi kézilabda férfi kézi NB I Telekom Veszprém Nagy László Momir Ilics Mol-Pick Szeged

Kézi BL: Nagyon mélyen voltunk, jobban értékeljük ezt a final fourt – Lékai

2019-05-05 00:32:28

Összesítésben tíz góllal bizonyult jobbnak a Telekom Veszprém a Flensburgnál a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így ott lesz a kölni négyes döntőben. Bár a második mérkőzés nem kezdődött jól, minden jó, ha jó a vége: a veszprémi szurkolók a diadal után még vissza is tapsolták a már az öltözőben lévő csapatot, hogy folytassák a közös ünneplést. A mindkét találkozón parádézó Mikler Roland az NSO Tv-nek elmondta, ez nagyon kellett a lelkeknek, sőt ez ennél sokkal több volt. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Mikler Roland Lékai Máté Köln Flensburg

Férfi kézi BL: Mikler Roland lett a forduló legjobbja

2019-05-01 12:32:11

A szurkolók Mikler Rolandot, a Telekom Veszprém magyar válogatott kapusát választották meg a forduló legjobbjának a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzései után.

férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Mikler Roland

Férfi kézi BL: Mikler Roland a forduló válogatottjában

2019-04-29 09:28:25

A Flensburg elleni idegenbeli sikerhez remek védésekkel hozzájáruló Mikler Roland (Telekom Veszprém) bekerült a forduló válogatottjába az Európai Kézilabda-szövetségnél (EHF). 

Stefán Sigurmansson Mol-Pick Szeged Mirko Alilovic Mikler Roland Manuel Strlek Flensburg

Férfi kézi BL: Nem bízhatjuk el magunkat – Mikler Roland

2019-04-26 08:34:17

Egyértelmű: bravúros kapusteljesítmény nélkül a Telekom Veszprém nem nyerhetett volna hattal Flensburgban a világ egyik legjobb csapata ellen.

férfi kézilabda BL Telekom Veszprém Mikler Roland

A szünet után állva hagyta a Flensburgot, és hattal nyert a Veszprém

2019-04-24 17:56:14

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén a Veszprém meggyőző második félidei játékával és a szünet után beszálló Mikler Roland elképesztő kapusteljesítményével 28–22-es győzelmet aratott a német Flensburg otthonában, így jelentős előnyre tett szert a jövő heti visszavágó előtt.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Mikler Roland Flensburg férfi kézilabda BL

Mikler parádézott, a kéziválogatott óriási lépést tett a csoportelsőség felé

2019-04-11 14:56:57

A magyar férfi kézilabda-válogatott remek játékkal 25–19-re nyert Oroszország vendégeként Asztrahánban az Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik fordulójában, így nagy lépést tett a csoportelsőség megszerzése felé.

orosz férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Mikler Roland