Találatok a Michael Preetz címkére

Találatok száma: 62

Hertha: Klinsmann beleszállt a klubba, jogi válaszlépések is jöhetnek

2020-02-27 18:31:10

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek Jürgen Klinsmann és a Hertha BSC körül. A korábbi vezetőedző éles kritikával illette Michael Preetz menedzsert is, aki később elmondta, az sincs kizárva, hogy jogi útra terelik az ügyet.

német foci Michael Preetz Jürgen Klinsmann Hertha Bundesliga

Preetz ablakon kidobott milliói kontra lipcsei filozófia

2020-02-18 11:49:58

A téli átigazolási időszakban a játékosmegfigyelők és sportigazgatók munkája ismét reflektorfénybe került a nemzetközi labdarúgópiacon, ebben a szakaszban volt lehetőség az idény megmentésére, a nyári hibák kijavítására, a keretek finomhangolására. A német sportvilág legfontosabb üzleti rendezvényén, a SPOBIS konferencián első kézből tudhattunk meg információkat két tapasztalt szaktekintélytől, Markus Kröschétől és Jonas Boldttól, az RB Leipzig és a Hamburger SV sportigazgatójától a csapatépítési folyamatról és az igazolások hátteréről.

SPOBIS Red Bull Salzburg RB Leipzig Michael Preetz Markus Krösche Jonas Boldt

Hertha: a felügyelőbizottságból is távozik Klinsmann – sajtóhír

2020-02-13 09:28:14

Miután Jürgen Klinsmann kedden lemondott a Hertha BSC vezetőedzői pozíciójáról, a továbbiakban a klub felügyelőbizottságában sem vállal szerepet – ezt csütörtökön hivatalosan is bejelenthetik, írja a Kicker.

német foci Michael Preetz Jürgen Klinsmann Hertha Bundesliga

Hertha: edzőkérdés és belső viszályok – nagyon mély a gödör

2020-02-12 12:09:51

Nincs könnyű helyzetben a Hertha BSC labdarúgócsapata: kedden némileg váratlanul lemondott Jürgen Klinsmann vezetőedző, az irányítást átmenetileg Alexander Nouri másodedző vette át. A berliniek 21 forduló után a 14. helyen állnak a Bundesligában, hat pontra vannak a kiesőzónától. Pedig a téli átigazolási időszakban 78 millió eurót (!) költöttek el a keret megerősítésére, mégis a legsúlyosabb válságban vannak a 2011-es élvonalbeli visszatérésük óta.

német foci Michael Preetz Lars Windhorst Jürgen Klinsmann Hertha BSC Hertha

Bundesliga: Klinsmann tíz hét után lemondott a Herthánál

2020-02-11 10:51:58

Lemondott posztjáról Jürgen Klinsmann, a német élvonalbeli Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője – döntéséről a korábbi német szövetségi kapitány a Facebook-oldalán tájékoztatta követőit. Klinsmann távozását a berlini klub a hivatalos honlapján megerősítette.

Michael Preetz Jürgen Klinsmann Hertha Bundesliga

Hertha: „A csapat fejlődik” – a klubigazgató nyugalomra int

2019-09-16 16:11:33

Nyugalomra int mindenkit Michael Preetz, a Hertha BSC klubigazgatója azt követően, hogy a csapat rendkívül gyengén kezdte a német labdarúgó-bajnokságot a Dárdai Pált váltó Ante Covic irányításával.

német foci Michael Preetz Hertha Bundesliga Ante Covic

Szombathely: a Hertha delegációja látogatott a Király Sportlétesítménybe

2019-07-30 11:08:50

A Hertha labdarúgócsapatának delegációja, Michael Preetz sportigazgató, Nello Di Martino segédedző, valamint Petry Zsolt kapusedző meglátogatta a szombathelyi Király Sportlétesítményt.

Petry Zsolt Michael Preetz Király Sportlétesítmny Király Gábor Hertha

Hertha: „Megpróbálunk aktívabb, támadóbb futballt játszani”

2019-07-10 10:31:06

Michael Preetz, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC menedzsere terjedelmes interjút adott a Kickernek, amelyben többek között szót ejt Dárdai Pál utódjáról, illetve Dárdai Palkóról is.

német foci Michael Preetz Hertha Dárdai Pál Dárdai Palkó Bundesliga

Hertha: a berliniek kölcsön akarják adni Dárdai Palkót

2019-06-11 11:40:50

A Hertha BSC labdarúgócsapata a több játéklehetőség miatt kölcsönadná ifjabb Dárdai Pált, Dárdai Pál volt vezetőedző fiát.

német átigazolás nemzetközi átigazolás Michael Preetz Hertha Dárdai Palkó Bundesliga

Hertha: Preetz nem forgatja fel a keretet Dárdai távozása után

2019-05-06 09:06:29

Michael Preetz, a Hertha BSC menedzsere szerint Dárdai Pál távozása után nem lesz kiárusítás a labdarúgócsapatnál, és az új edzőnek az utánpótlásra is kell támaszkodnia.

Michael Preetz Hertha Dárdai Pál

Hertha: Dárdai elárulta, mi volt a különleges kívánsága

2019-04-18 15:30:47

A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról az idény végén távozó Dárdai Pál azt mondta, elfáradt és pihenni szeretne, ezért most egy kis szünetet tart.

német foci Michael Preetz Hertha BSC Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: Négy és fél év hosszú idő a labdarúgásban; együtt döntöttünk – Preetz

2019-04-17 13:10:05

Michael Preetz klubmenedzser szerint új impulzusra van szüksége a berlini csapatnak, ezért határozott úgy a Hertha vezetősége, hogy nyártól már nem Dárdai Pál irányítja az együttest. 

Michael Preetz Hertha Dárdai Pál

Hertha: „Nincs még egy edző, aki a klubért élne” – szurkolói reakciók

2019-04-16 12:36:58

Mint beszámoltunk róla, Dárdai Pál a nyáron befejezi a munkát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC felnőttcsapatánál. Megnéztük, mi a véleményük a szurkolóknak a szakítással kapcsolatban. A legtöbb drukker szerint hibás döntést hoztak a Herthánál, Michael Preetz klubmenedzsert sokan kritizálják.

német foci Michael Preetz Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: hat meccs, kilenc pont – ez a cél maradt Dárdaiék számára

2019-04-12 20:37:10

A Herthát sújtó sérüléshullám ellenére is a pontszerzést tűzte ki céljául Dárdai Pál a Hoffenheim elleni bajnokira a német labdarúgó-élvonalban. A sportigazgató, Michael Preetz is megfogalmazott egy célt, a szakember reményei szerint az utolsó hat fordulóban legalább kilenc pontot tud majd gyűjteni a berlini alakulat.

Hertha Dárdai Pál Bundesliga Michael Preetz

Hertha: Néha úgy érzem, a kárörömből éltek – Dárdai

2019-04-08 11:07:54

Sorozatban negyedszer is kikapott a Hertha a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga), és visszacsúszott a 11. helyre. A Düsseldorf elleni szombati 1–2 másnapján a Kicker hosszasan idézte Dárdai Pált, a Hertha magyar vezetőedzőjét, aki sok mindenről kifejtette véleményét – így arról is, mit gondol Michael Preetz sportigazgató kritikájáról, amely neki is szólt.

Michael Preetz Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Bundesliga: Dárdai tartalékos kerettel készül a Bayern ellen

2019-02-22 12:37:57

Szombat délután, a Bundesliga 23. fordulójában összecsap a Bayern München és a Dárdai Pál által irányított Hertha. A csütörtöki sajtótájékoztatókon a két vezetőedző az esélyeket latolgatta és a játékosok állapotáról is beszámolt.

Michael Preetz Ibi Hertha Dárdai Pál Bundesliga Bayern München

Hertha: Dárdai Pál fia is hosszabbított a klubbal

2019-01-24 18:09:30

A Hertha BSC szerződést hosszabbított Dárdai Pál vezetőedző legidősebb fiával, ifjabb Dárdai Pállal, akit a német közvélemény Palkóként emleget.

Michael Preetz Hertha Dárdai Pál Dárdai Palkó

Hertha: hosszabbított a sportigazgató – hivatalos

2018-11-22 11:48:56

A német élvonalban nyolcadik helyen álló Hertha BSC bejelentette,  hogy Michael Preetz sportigazgató három évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését.

Michael Preetz Hertha Bundesliga

Hertha: Dárdaiék kiváló rajtja Angliában is téma

2018-09-24 17:36:46

Dárdai Pál munkáját is dicséri a Hertha BSC kiváló rajtjáról író brit The Guardian, amely a fiatal játékosokkal teletömött berlini klub sikereinek okait nyomozza hétfői cikkében.

Michael Preetz Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: Lőtávolban vagyunk – a sportigazgató bizakodó

2018-01-02 09:49:58

Michael Preetz, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC sportigazgatója bizakodó a szezon második felét illetően.

német foci Michael Preetz Hertha Dárdai Bundesliga