Találatok a Maserati címkére

Találatok száma: 3

F1: a sportág első igazi klasszikusa Ferrari-győzelmet hozott

2020-04-29 18:58:50

A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsfontosságúak voltak. Online sorozatunkban a húsz legjobbat vesszük sorra, a 12. helyre a Formula–1 első igazi klasszikusa került 1953-ból.

toplista NSM Mike Hawthorn Maserati Juan Manuel Fangio Francia Nagydíj

Balotellinek taxi mutatja az utat Manchesterből Londonba

2012-12-09 13:08:10

Mario Balotellinek taxit kell bérelnie, ahogy elhagyja Manchestert. A Manchester City csatára ugyan már elég jól elboldogul a kevéssé festői iparvárosban, de ha el kell hagynia a város határát, mindjárt pánikba esik. Nemrégiben például Londonba kellett utaznia, Martin Jol lakására, mert ott találkozott közös ügynökükkel, Mino Raiolával.

taxi Maserati Mario Balotelli Manchester City

A debütáló Ferrarit elmosta egy „cunami”

2011-05-21 00:50:15

A Formula–1 első szezonja értelemszerűen tele volt „elsőkkel". A nyitó évadon belül a történelmi dicsfény leginkább a vb angliai kezdetét övezi, de az érdekességekből jutott bőven a második, monacói viadalnak is. És nemcsak száraz statisztikai értelemben...

sportnaptár Monaco Maserati F1 Ferrari Alfa Romeo