Találatok a Marko Krivokapics címkére

Találatok száma: 11

Férfi kézi: a Szeged szeretné megvédeni bajnoki címét

2018-07-22 15:10:02

Szeretné megvédeni a férfi kézilabda NB I-ben kiharcolt bajnoki címét a Mol-Pick Szeged, amely hat játékost igazolt az új idényre.

férfi kézilabda Szögi Nándor Mol-Pick Szeged Marko Krivokapics Juan Carlos Pastor Jonas Källman

Férfi kézi: további három évig Pastor marad a Szeged edzője

2018-05-24 19:36:14

Szerződést hosszabbított Juan Carlos Pastor, a bajnok Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője, valamint Marko Krivokapics másodedző.

Mol-Pick Szeged Marko Krivokapics Juan Carlos Pastor

Férfi kézi Eb: Krivokapics szerint Dujsebajev nem kamuzik

2016-01-14 20:08:03

Marko Krivokapics jelenleg Juan Carlos Pastor munkáját segíti a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál, korábban azonban hosszú éveket töltött Spanyolországban, jól ismeri tehát Talant Dujsebajevet. Szerinte a magyar válogatott szövetségi kapitánya komolyan gondolja, hogy a mieink megnyerhetik a lengyelországi Eb-t.

férfi kézilabda Eb férfi kézilabda Talant Dujsebajev Marko Krivokapics

Férfi kézi EHF-kupa: Három jó csapat az ellenfél - Pastor

2013-12-05 14:41:38

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) Bécsben elkészítette a férfi EHF-kupa csoportkörének sorsolását. A Pick Szeged az elmúlt szezon döntősével, a Nantes-tal, a szlovák Tatran Presovval és a svéd Kristianstaddal került egy csoportba. Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged edzője a sorsolás után nem tűnt elégedetlennek.

férfi kézilabda férfi kézi EHF-kupa Mol-Pick Szeged Marko Krivokapics Juan Carlos Pastor

Videó: nyitány - ezer néző előtt edzett a Pick Szeged

2013-07-23 08:14:40

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának hétfő esti nyílt edzésére közel ezer néző volt kíváncsi. Hatalmas taps köszöntötte az új játékosokat: Ilyés Ferencet, Niko Mindegíát, Roberto García Parrondót és Vladimir Vranjest, illetve az új trénert, Juan Carlos Pastort és segítőjét Marko Krivokapicsot.  

videó kézilabda Vladimir Vranjes Roberto García Parrondo Mol-Pick Szeged Niko Mindegía

Férfi kézi: A Szeged bajnok lesz, ha... - Marko Krivokapics

2013-06-15 16:32:38

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata új másodedzője, Marko Krivokapics szerint négy éven belül bajnok lesz, amennyiben a gárda élére szintén frissen kinevezett spanyol vezetőedző, Juan Carlos Pastor kitölti két plusz két éves szerződését.

kézilabda férfi kézi Eb Mol-Pick Szeged Marko Krivokapics Juan Carlos Pastor

Videó: Szegeden ezüst az elvárás, de az aranyra hajtanak

2013-06-05 00:18:29

Kedden hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatta be a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szeged az új igazolásait, azaz Ilyés Ferencet, Roberto García Parrondót, Niko Mindegíát és Vladimir Vranjest. Az NSO Tv riportja.

videó Mol-Pick Szeged NSO Tv Marko Krivokapics Juan Carlos Pastor Ilyés Ferenc

Férfi kézi: Krivokapics lett Pastor segítője Szegeden

2013-06-04 14:18:32

Kedden hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatta be a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szeged az új igazolásait, azaz Ilyés Ferencet, Roberto García Parrondót, Niko Mindegíát és Vladimir Vranjest. Arra is fény derült, hogy Juan Carlos Pastor vezetőedző segítője Marko Krivokapics lett, aki a Tisza-partiak korábbi játékosának, Miloradnak a bátyja.

férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Marko Krivokapics Juan Carlos Pastor

Férfi kézi: Marko Krivokapics lehet Pastor szegedi segítője

2013-04-02 18:30:29

A spanyol eldiadevalladolid.com internetes oldal információja szerint az aktív játékos-pályafutását a szezon végén, májusban 37 évesen befejezettnek nyilvánító Marko Krivokapics lehet a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának irányítását nyártól elvállaló Juan Carlos Pastor segítője.

kézilabda Mol-Pick Szeged Marko Krivokapics Juan Carlos Pastor