Találatok a Marco Rossi címkére

Találatok száma: 434

Lang Ádám: Nem vagyok hibátlan, embernek születtem

2018-09-21 16:27:19

A kolozsvári CFR légiósa, Lang Ádám őszintén beszélt az FCSB elleni megingásáról, Marco Rossi szövetségi kapitány stílusváltásáról, valamint a 2020-as Európa-bajnoksággal kapcsolatos reményekről.

válogatott magyar válogatott légiósok Marco Rossi Lang Ádám FCSB

Dzsudzsák: A magyar válogatott az első számú klubom – exkluzív

2018-09-20 23:02:26

Mint ismert, Dzsudzsák Balázs az egyesült arab emírségekbeli Al-Ittihad Kalbában folytatja pályafutását. A magyar válogatott korábbi csapatkapitánya a Nemzeti Sporthoz eljuttatott közleményében írt a váltás okairól, az európai szerződés lehetőségéről és az elsődleges célkitűzéseiről is. A 31 éves futballista hangsúlyozta, számára mindig a magyar válogatott az első számú „klub”, ezért nem várhatott tovább az ajánlatokra, lépnie kellett. Az alábbiakban Dzsudzsák Balázs közleményét olvashatják.

válogatott magyar válogatott légiósok Marco Rossi Magyarország Dzsudzsák Balázs

Válogatott: Az a futball a legszebb, ami győzelmet hoz – Rossi

2018-09-13 14:04:46

A finnországi vereség után kedden 2–1-es győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott Görögország ellen a Nemzetek Ligájában, és a sikert Marco Rossi szövetségi kapitány rendkívül fontosnak ítélte meg az önbizalom visszaszerzése szempontjából. Az olasz szakember erről, a stratégiáról és futballfilozófiáról is mesélt a molcsapat.hu oldalon.

magyar labdarúgó-válogatott magyar foci Nemzetek Ligája Marco Rossi

Marco Rossi hazatért – így élte meg a kapitány a görögök elleni sikert

2018-09-13 13:23:22

Szolid öröm az első gólnál, kitörő feszültség a másodiknál, majd ölelés és mosoly a lefújást követően – az elégedett olasz szakemberre, Marco Rossira már csak egy orvosi vizsgálat vár.

magyar labdarúgó-válogatott magyar foci Nemzetek Ligája Marco Rossi

Válogatott: Marco Rossi szerint ebben kell előrelépnünk

2018-09-12 16:40:01

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Görögország felett aratott győzelem (2–1) másnapján már a fejlődési lehetőségekről beszélt az mlsz.hu-nak adott interjúban. Az olasz szakember úgy látja, sokkal jobban kell bíznunk magunkban és a képességeinkben.

válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi

Válogatott: 22 éves sorozat szakadt meg; már megint egy olasz – sajtószemle

2018-09-12 10:18:59

A görög sajtó Michael Skibbe szövetségi kapitányt is felelősnek tartja a keddi, magyaroktól elszenvedett vereségben. Ötlettelen játékról, hibákról, Varga Rolandról és a megszakadt 22 éves sorozatról írnak a helyi lapok.

magyar válogatott Varga Roland Sallai Roland Nemzetek Ligája Michael Skibbe Marco Rossi

Identitáskeresés – amikor Kovács Istvánnak is megjön a hangja

2018-09-12 11:09:58

A Nemzeti Sport Online-on folytatjuk a hazai válogatott meccsek után már bevett szokásának számító sorozatunkat – Magyarország–Görögország, ahogy mi láttuk, a lelátóról.

Sallai Roland Nemzetek Ligája NSO-szubjektív Marco Rossi Kovács István Kleinheisler László

Válogatott: Erős gyerek vagyok, bírom a kritikát – Kovács István

2018-09-12 01:06:05

A magyar labdarúgó-válogatott gyönyörű gólokat lőve 2–1-re nyert a görögök elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen a Groupama Arénában. A találkozó után Szalai Ádám az NSO Tv-nek beszélt arról, hogyan sikerült felállnia a csapatnak a finnek elleni kudarc után és mi volt a görögök elleni siker záloga. Kovács István Marco Rossi szerepét emelte ki, továbbá elmondta, hogyan élték meg, hogy a zárt kapus meccs utolsó tíz percében a szurkolók kintről buzdították őket. Emellett szó esett a gólokról is. 

magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám Nemzetek Ligája Marco Rossi Kovács István Görögország

Válogatott: „A kintről szurkolók lökést adtak az utolsó 10 percre”

2018-09-12 01:32:18

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte a görögöket hazai pályán a Nemzetek Ligájában. A mérkőzés után Nagy Ádám, Sallai Roland és Bese Barnabás beszélt arról az NSO Tv-nek, hogyan teltek a finnek elleni vereség utáni napok, milyen „mankót adott” Marco Rossi és szakmai stábja a csapatnak, és milyen hatással volt rájuk, hogy a zárt kapus meccs utolsó tíz percére megérkeztek a Groupama Aréna elé a szurkolók is. Sallai és Bese a közösen összehozott gólt is felidézte.     

magyar labdarúgó-válogatott Sallai Roland Nemzetek Ligája Nagy Ádám Marco Rossi Görögország

Válogatott: Életemben nem idegeskedtem még ennyit – Rossi

2018-09-11 22:45:34

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Görögországot a Groupama Arénában Nemzetek Ligája-mérkőzésen. A találkozó utáni sajtótájékoztatón a szövetségi kapitányok értékeltek. 

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott görög válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország

Végre! Két szép góllal, olykor jól futballozva győzött válogatottunk

2018-09-11 20:11:48

A magyar labdarúgó-válogatott Görögország ellen javított a Nemzetek Ligájában: Sallai Roland első válogatott találatával vezetést szerzett, amire ugyan Konsztantinosz Manolasz gyorsan válaszolt, ám Kleinheisler László bombagóljára már nem volt reakció. Ezzel a magyar válogatott az idei első győzelmét aratta.

onlive! magyar-görög magyar válogatott közvetítés görög válogatott Sallai Roland

Válogatott: „Rossi odajött hozzám, és megkérdezte...”

2018-09-10 08:18:36

Nem kis meglepetést okozott Marco Rossi szövetségi kapitány azzal, hogy a védelem bal oldalára Fiola Attilát nevezte a kezdőcsapatba. A magyar labdarúgó-válogatott védője a finnektől elszenvedett szombati, 1–0-s vereség után beszélt új szerepéről a Nemzeti Sportnak.

válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Fiola Attila

Válogatott: Nem kell mindent a kukába dobni ebből a meccsből – Rossi

2018-09-08 20:50:03

Marco Rossi a Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, amit egy vereség után egy edzőnek el kell mondania. Látott pozitívumokat a csapat játékában, a válogatott pedig folytatja a munkát, hogy a következő meccsen legyen esélye a javításra.

magyar válogatott finn válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Finnország

NL: finnországi vereséggel rajtolt Rossi a magyar kispadon

2018-09-08 19:56:27

Nem sikerült a rajt a Nemzetek Ligájában, a magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra kikapott Finnországban, az egyetlen találatot Teemu Pukki szerezte, még a 7. percben.

válogatott magyar válogatott finn válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország

Marco Rossi vereséggel kezdett, kikaptunk Finnországban (is)

2018-09-08 17:25:48

Nem sikerült a rajt a Nemzetek Ligájában, a magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra kikapott Finnországban, az egyetlen találatot Teemu Pukki szerezte, még a 7. percben. Új szövetségi kapitányunk,  Marco Rossi tehát vereséggel kezdett.

onlive! magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott közvetítés finn válogatott Teemu Pukki

Válogatott: Kovács, Sallai és Pátkai is kezd Tamperében

2018-09-08 14:31:34

A magyar labdarúgó-válogatott is megkezdi az UEFA új sorozatát, a Nemzetek Ligáját: Marco Rossi irányította csapatunk Finnországban lép pályára. Az olasz szakember kihirdette első kezdőcsapatát, amelyben Pátkai Máté került a védelem és a középpályássor közé, elöl pedig Szalai Ádám lesz az ék.

válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Finnország-Magyarország Finnország

Válogatott: Rossi szívhez szóló üzenete elhunyt nagypapájának

2018-09-08 12:37:01

Szombaton bemutatkozik a magyar labdarúgó-válogatott kispadján Marco Rossi szövetségi kapitány, aki a Finnország elleni, 18 órakor kezdődő Nemzetek Ligája-mérkőzésen irányítja először a nemzeti csapatot. Az olasz szakember a Facebook-oldalán érzelmes üzenetet címzett 1994-ben elhunyt nagypapájának. A bejegyzést tartalmi változtatás nélkül közöljük.

válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország

Pintértől Leekensig senki sem debütált győzelemmel, sikerül-e Rossinak?

2018-09-04 18:37:04

A magyar férfi labdarúgó-válogatott szeptember 8-án megkezdi szereplését az UEFA által kiírt új sorozatban, a Nemzetek Ligájában. Az ellenfél Finnország, a kispadon pedig most először nemzeti csapatunk történetének első olasz szövetségi kapitánya, Marco Rossi. Vajon ő meg tudja-e törni a rossz debütálások sorát?

magyar válogatott finn válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország Finnország