Találatok a Marco Rossi címkére

Találatok száma: 500

Marco Rossi: A futballisták fiatalok, de nem hülyék!

2018-11-20 12:29:24

Marco Rossi szövetségi kapitány a saját feje után megy, sohasem köntörfalaz, és szerinte a labdarúgóit legalább annyira érdekli, milyen ember az edzőjük, mint az, hogy mekkora stratéga – beszélt minderről a finnek elleni siker másnapján, a róla megjelenő könyv bemutatója alkalmával is a Nemzeti Sportnak az olasz szakember.

válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország

Válogatott: a drukkerek féltik Rossit, az NL-t Micimackó-kupához hasonlítják

2018-11-19 21:28:13

Befejeződtek a Nemzetek Ligája csoportküzdelmei a magyar labdarúgó-válogatott számára, a mieink a C-liga 2. csoportjában a finnek mögött a második helyen végeztek. Az NSO Tv még a Finnország ellen 2–0-ra megnyert mérkőzés előtt kérdezte a szurkolókat az NL-ről, Marco Rossiról és Dzsudzsák Balázs visszatéréséről. 

szurkolók magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Dzsudzsák Balázs

Így kapta meg az olasz a melót Magyarországon – könyv Marco Rossiról

2018-11-19 15:23:34

Életrajzi könyv jelent meg Marco Rossiról, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányáról. Az olasz mester életét Ch. Gáll András újságíró vetette papírra, a könyv az MSÚSZ Nagy Béla-programjának segítségével  látott napvilágot. Hivatalosan hétfőn mutatták be sajtótájékoztatón.

magyar labdarúgó-válogatott könyv Marco Rossi Ch. Gáll András

Marco Rossit nem kell sajnálni, elég, ha hiszünk benne

2018-11-19 10:45:04

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi Nemzetek Ligája-mérkőzését követően ismét jelentkezünk hangulatjelentő, értékelő sorozatunkkal – Magyarország–Finnország (2–0) , ahogy a lelátóról mi láttuk...

Észtország válogatott magyar válogatott ahogy mi láttuk Nemzetek Ligája Marco Rossi

Szalai, a vezér; az Eb óta először van ilyen jó szériánk

2018-11-18 22:50:21

Három veretlen mérkőzéssel és két győzelemmel zárta a magyar labdarúgó-válogatott az évet, így a 2018-as mérlege 3 győzelem, 2 döntetlen, 5 vereség lett. A 2016-os Európa-bajnokság csoportmérkőzései óta most először maradt három egymást követő meccsen veretlen a csapat, egymás után harmadik évét zárta negatív mérleggel. Marco Rossi szövetségi kapitányi kinevezése egyértelműen pozitív változást hozott, ez az eredményeken látszik – a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőire viszont további előrelépés kell, elsősorban az idegenbeli mutatón kell javítani. Mérlegen a 2018-as esztendő.

statisztika magyar válogatott Szalai Ádám Marco Rossi Magyarország Kleinheisler László

Válogatott: Rossi „magyar” szövetségi kapitány, így áll a dolgokhoz – Lovrencsics

2018-11-19 01:57:35

Három győzelem, egy döntetlen, két vereség – ez eddig a mérlege Marco Rossinak a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként, s egyben ezzel a mérleggel zárták a mieink a Nemzetek Ligája csoportküzdelmeit. A finnek elleni 2–0-s győzelem után Lovrencsics Gergő és a válogatottban debütáló Holender Filip beszélt az NSO Tv-nek a mérkőzésről, valamint Marco Rossiról is. 

magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Lovrencsics Gergő Holender Filip

Válogatott: A Nemzetek Ligáját beáldoztuk azért, hogy... – Szalai Ádám

2018-11-19 01:21:03

A magyar labdarúgó-válogatott a finnek elleni 2–0-s győzelemmel zárta a Nemzetek Ligáját, csoportjában a második helyen végzett. A mérkőzés után Szalai Ádám, Kalmár Zsolt, Korhut Mihály és Baráth Botond beszélt a sorozatról az NSO Tv-nek, és szóba került Marco Rossi is. 

magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám Nemzetek Ligája Marco Rossi Korhut Mihály Kalmár Zsolt

Válogatott: Nem szabad elszállni, de erre lehet alapozni – Rossi

2018-11-18 22:54:01

Csoportja második helyén végzett a magyar válogatott a Nemzetek Ligája C-divíziójában, hazai pályán 2–0-ra legyőzte a csoportgyőztes finneket, míg Görögország meglepetésre 1–0-ra kikapott odahaza az észtektől. Marco Rossi szövetségi kapitány szerint megérdemelten nyertünk.

válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország Finnország

Válogatott: Gera Zoli mindig szívta a véremet – Nagy Á.

2018-11-18 23:02:30

Szalai Ádám a csapatkapitányi karszalagról, Dzsudzsák Balázs rég nem látott, jó csapatszellemről beszélt, míg az élete első felnőttválogatott gólját szerző Nagy Ádám Gera Zoltánnak üzent a Finnország ellen 2–0-ra megnyert Nemzetek Ligája találkozó után.

labdarúgó-válogatott Szalai Ádám. Nagy Ádám Marco Rossi Dzsudzsák Balázs

Válogatott: Dzsudzsák Balázs olvasóinknál is kezdene

2018-11-18 11:25:24

Az észtek elleni csütörtöki mérkőzéshez hasonlóan a finnek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt is arra kértük olvasóinkat, állítsák össze a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatát. Lássuk a végeredményt!

válogatott Willi Orbán Marco Rossi Magyarország Finnország Dzsudzsák Balázs

Válogatott: Dzsudzsák nagy valószínűséggel kezd a finnek ellen – Marco Rossi

2018-11-17 18:25:21

A magyar labdarúgó-válogatott a finnek ellen zárja vasárnap a Nemzetek Ligáját. A szombat esti sajtótájékoztatón Marco Rossi szövetségi kapitány és Korhut Mihály állt a média rendelkezésére. 

magyar labdarúgó-válogatott Marco Rossi Korhut Mihály Dzsudzsák Balázs

DAC: Talán ha rúgok még négy-öt gólt, Rossi meghív – Vida K.

2018-11-17 11:31:34

Tizennégy mérkőzésen hét gól, négy gólpassz – ez a mérlege az idei szlovák bajnokságban a DAC labdarúgójának, Vida Kristophernek. A középpályással a dunaszerdahelyiek Sepsi OSK elleni felkészülési mérkőzése után beszélgetett az NSO TV, többek között arról, csalódott-e amiatt, hogy Marco Rossi eddig nem küldött neki meghívót a válogatottba. 

magyar labdarúgó-válogatott Vida Kristopher Marco Rossi Dunaszerdahely DAC

Válogatott: „Legutóbb Dárdai volt ilyen jó edző”

2018-11-16 02:43:52

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában. Az NSO Tv stábja még a mérkőzés előtt beszélgetett szurkolókkal Dzsudzsák Balázs visszatéréséről és Marco Rossi munkásságáról.

Észtország válogatott videó magyar válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv