Találatok a Marcelo Bielsa címkére

Találatok száma: 60

Jön az „Őrült” és felforgatja a Championshipet: Bielsa újra csúcsra juttathatja a Leedset?

2020-04-04 12:11:22

Sorozatkritika és ajánló otthon maradáshoz, 4. rész. Kémbotrány! A döntő meccsen gólt adni az ellenfélnek? Ez a fair play! Olasz virtus. Spanyol vehemencia. S végül Pep Guardiola és Mauricio Pochettino egyik legnagyobb szakmai példaképe: „Loco", azaz az őrült Marcelo Bielsa. Megvan a tét, megvan a jó nevű szakember, ó és igen, a világ egyik legismertebb másodosztályú csapata, a Leeds United. Időnként remek, máskor inkább csak több kérdést vet fel, mint amit megválaszol. Ez az Amazon által bemutatott Take Us Home. A Leeds United 2018–2019-es idényét feldolgozó futballdoku, ami nem rossz, csak lehetett volna sokkal jobb is. Főleg Russell Crowe kellően rekedtes narrációja mellett.

sorozatkritika Pep Guardiola Marcelo Bielsa Leeds United Derby County

FIFA: Marcelo Bielsa és a Leeds lett a fair play díjas

2019-09-23 21:16:48

A milánói Scalában rendezték meg a FIFA The Best gáláját, amelynek keretében átadták a fair play díjat, és a sportszerűségi különdíj ebben az évben a Leeds Unitedé és menedzseréé, Marcelo Bielsáé lett. A leedsiek úgy találtak be az Aston Villa elleni fontos mérkőzésen, hogy az ellenfél egyik játékosa a földön feküdt, erre az argentin tréner megparancsolta a játékosainak, hogy engedjék a középkezdés után gólt szerezni az ellenfelet.

Marcelo Bielsa Leeds United Fair Play FIFA-díj FIFA Best FIFA Football Awards

Anglia: a Leeds meghosszabbította Bielsa szerződését – hivatalos

2019-05-28 13:35:30

Az angol másodosztályú Leeds United a hivatalos honlapján bejelentette, érvényesítette Marcelo Bielsa menedzser szerződésében foglalt opciós jogát, így az argentin szakember marad a klubnál.

Marcelo Bielsa Leeds United Championship

FFT: Bueno! El Loco a Leedsből próbál nagycsapatot faragni

2019-04-14 17:16:14

Az élvonaltól 15 évig távol maradó Leeds United most minden erejével a visszatérésre összpontosít, amiben nagy szerepe lehet Marcelo Bielsának. Az FFT utánajárt, hogyan tesz rendet az argentin mester az Elland Roadon.

Marcelo Bielsa Leeds United FourFourTwo FFT

Anglia: Bielsa elismerte, kémet küldött Lampardékhoz

2019-01-12 09:57:03

Jól tudjuk már, hogy a jelenleg az angol másodosztályú Leeds Unitedet irányító Marcelo Bielsa nem mindig egyszerű eset: az argentin menedzser sokszor sajátos módszerekkel próbálja sikerre vezetni csapatát. Most is ilyesmiről számolhatunk be – Bielsa beismerte, hogy kémet küldött a korábbi Chelsea-klasszis Frank Lampard csapata, a Derby County edzésére.

angol labdarúgás Marcelo Bielsa Leeds United Frank Lampard Derby County

Anglia: Bielsa-mágia, Roofe karácsonyi csodái – jön a felemelkedés?

2018-12-28 10:56:24

Nagyszerűen teljesít a 2000-es évek elején kifejezetten ígéretesnek tűnő, majd összeomló Leeds United az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) jelenlegi kiírásában, hiszen 24 fordulót követően 51 pontot szerezve vezeti a ligát, amelyből az első két helyezett automatikusan feljut majd a Premier League-be. A Marcelo Bielsa kinevezése után belelendülő együttes szurkolói ráadásul mostanában aligha panaszkodhatnak a végjátékokra...

UEFA-kupa Premier League PL Marcelo Bielsa Leeds United League One

Videó: Bielsa úgy ünnepelt edzésen, mintha BL-t nyertek volna

2018-11-23 13:48:38

Marcelo Bielsa támadó felfogású futballjával már megnyerte az angol másodosztályú Leeds United labdarúgócsapatának szurkolóit, viselkedésével és karizmájával pedig rendre mosolyt csal a szimpatizánsok arcára. Így volt ez csütörtökön is, amikor a csapat edzésén Patrick Bamford káprázatos gólt lőtt, az argentin menedzser pedig rögtön szaladt hozzá ünnepelni.

angol foci Patrick Bamford Marcelo Bielsa Leeds United Championship

Videó: Bielsa megtanította játékosainak, mit jelent az akarat

2018-11-05 22:21:43

Egészen különleges szemszögből mutatja meg a korábban szebb napokat is megélt Leeds United játékosainak hozzáállását az alábbi videó. A jelenleg az angol másodosztályban (Championship) szereplő csapatot Marcelo Bielsa irányítja, aki úgy tűnik, alaposan megtanította a csapatnak, mit is jelent az akarat – futballistái pillanatok alatt az egy egyes helyzetből „egy a hetest” teremtettek…

videó angol labdarúgás Marcelo Bielsa Leeds United Championship

Argentína: Bielsa dollármilliókat adományozott egykori klubjának

2018-10-16 10:26:10

Nem nevezhetik fukarnak a Newell's Old Boys csapatánál Marcelo Bielsát, a Leeds United menedzsere ugyanis 2.5 millió dollárt adományozott egykori klubjának, amelyből egy ötemeletes luxusszállodát építtek fel a róla elnevezett stadion mellé.

argentin foci Newell's Old Boys Marcelo Bielsa

FFT: az őrült, akiért tűzbe mennek a játékosai

2018-08-22 15:11:14

Az idén nyáron a kalandos múltú edző, a labdarúgás Chuck Berryje végre megérkezett Angliába: Marcelo Bielsa lett a Leeds menedzsere. Például neki köszönheti a futball Gabriel Batistutát, a vágóhídi munkás fiát.

ajánló Marcelo Bielsa FourFourTwo FFT

Anglia: nagyon bizarr interjút adott az új Leeds-menedzser

2018-08-06 11:04:02

Marcelo Bielsa 2018 nyarán vette át az angol másodosztályú Leeds United futballcsapatának irányítását. Az argentin edző az első napján meglepett rögtön mindenkit azzal, hogy elküldte játékosait szemetet szedni. De nem ez volt az egyetlen dolog, ami miatt Bielsa volt a téma Angliában…

videó vicces interjú angol másodosztály angol foci Marcelo Bielsa

Anglia: szemetet szedetett játékosaival az új edző – videó

2018-08-04 18:56:00

Marcelo Bielsa, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leeds United új menedzsere egy egészen különleges feladattal mutatkozott be játékosainak Angliában. Az argentin menedzser elküldte futballistáit szemetet szedni, hogy megtanítson nekik egy leckét…

videó angol bajnokság Marcelo Bielsa Leeds United Facebook

Anglia: Marcelo Bielsa lett a Leeds menedzsere – hivatalos

2018-06-15 10:42:50

Az angol másodosztályban szereplő Leeds United bejelentette, hogy Marcelo Bielsa veszi át az együttes irányítását.

Marcelo Bielsa Leeds United Championship

Ligue 1: a Lille szerződést bontott Marcelo Bielsával

2017-12-16 13:46:37

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lille hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződést bontott Marcelo Bielsa vezetőedzővel, amiért az argentin szakember megszegte a kontraktusát.

Marcelo Bielsa Lille Ligue 1

Ligue 1: négy edzőt kapott a Lille futballcsapata

2017-11-24 19:42:52

Csütörtökön felfüggesztette edzőjét, Marcelo Bielsát a francia labdarúgó-bajnokság 19., utolsó előtti helyen álló Lille, melynek irányítását ideiglenesen négy szakember vette át.

francia foci Marcelo Bielsa Lille Ligue 1

Ligue 1: a Lille felfüggesztette Marcelo Bielsát

2017-11-23 09:09:42

A francia élvonalban a 19., utolsó előtti helyen álló Lille közleményt adott ki, amely szerint ideiglenes felfüggesztette Marcelo Bielsát vezetőedzői állásából.

Marcelo Bielsa Lille Ligue 1

Videó: Bielsa megdicsérte Ranierit, a választ nem fogadta el

2017-08-07 19:42:19

Két rutinos edző csapata találkozott egymással vasárnap a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában Lille-ben. A Marcelo Bielsa irányította hazaiak Claudio Ranieri együttesét, a Nantes-ot fogadták. A mérkőzés előtt egymásnak bókolt a két szakember, már-már túlzásba esve.

videó francia foci Nantes Marcelo Bielsa Lille Ligue 1

Man. City: Guardiola elárulta, kit tart a világ legjobb edzőjének

2017-02-21 11:44:12

A Premier League-ben szereplő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola szerint a Lille irányítását nyáron átvevő Marcelo Bielsa a világ legjobb vezetőedzője.

Pep Guardiola Marcelo Bielsa

Ligue 1: a korábbi argentin kapitány lesz a Lille edzője

2017-02-19 15:11:34

A korábbi argentin szövetségi kapitány Marcelo Bielsa lesz a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Lille vezetőedzője.

Marcelo Bielsa Lille Ligue 1

Serie A: a Lazio már a Romára fogja a Bielsa-affért

2016-07-14 13:52:23

A Lazio tulajdonosa szerint a Roma hibája, hogy Marcelo Bielsa a szerződés aláírását követően visszamondta a vezetőedzői állást.

Serie A Roma Marcelo Bielsa Lazio