Találatok a Majoross Gergely címkére

Találatok száma: 30

Jégkorong: Át kell szabnunk a kabátot – Majoross

2019-05-08 11:05:57

Majoross Gergely szerint jobban összhangba kell hozni a terveket, a célokat és a realitást a magyar jégkorong-válogatottnál, amely az ötödik helyen végzett a vasárnap zárult nur-szultani divízió 1/A-világbajnokságon.

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A vb Majoross Gergely

Hoki-vb: Meg kell találni a felfelé vezető utat – Majoross

2019-05-05 20:18:53

A Kazahsztán elleni záró mérkőzésen nyújtott teljesítménnyel elégedett Majoross Gergely, a Nur-Szultanban rendezett divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon ötödik helyen záró magyar férfiválogatott megbízott szövetségi kapitánya, az egész vb-n látott helyzetkihasználással viszont már korántsem. A három hete szükségből előlépő tréner úgy véli, kicsit irányát veszítette a csapat az évek során, és talán a célkitűzéseken is módosítani kellene.

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A vb Majoross Gergely

Hoki-vb: Szembesítettük a játékosokat a tényekkel – Majoross

2019-05-04 10:59:36

A Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon négy forduló alatt háromszor veszítő, legutóbb Szlovéniától 6–0-ra kikapó magyar férfiválogatott igyekszik ocsúdni. A csapat szombat délben gyakorolt a Barisz Arena edzőpályáján, és főleg lélekben készül a házigazda és feljutásért hajtó Kazahsztán elleni vasárnapi záró mérkőzésre.

szlovén jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott kazah jégkorong-válogatott jégkorong-vb divíziós 1-es jégkorong vb divízió 1/A vb

Hoki-vb: Kisfiúk voltunk felnőttek ellen – Majoross Gergely

2019-05-03 19:01:35

Kezdenek látszani a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság tanulságai: Majoross Gergely megbízott szövetségi kapitány szerint akkor néz ki jól a csapatunk, ha sok a területe és ideje, csakhogy a legjobbak ellen épp ezekből van kevés, ezért nem szerzünk elég találatot. Az viszont más kérdés, hogy miért nem vagyunk elég tökösek, ahogy a kapitány mondta a Szlovéniától elszenvedett 6–0-s zakó után, amelynek az a kellemetlen hozadéka, hogy még ki is eshetünk.

szlovén jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb jégkorong hoki-vb divízió 1/A vb

Jégkorong-vb: Majoross elárulta, mi volt a siker titka

2019-05-02 12:11:18

Harmadik mérkőzésén végre nyert a magyar válogatott a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon, méghozzá sok lőtt góllal és csak egy kapottal – ráadásul vitatható kiállítás után kaptuk –, általánosságban jól hokiztunk, azaz beváltak a sormódosítások és javult a formánk. Megbízott szövetségi kapitányunk, Majoross Gergely sok mindennel elégedett lehetett a Litvánia elleni 4–1 után.

jégkorong-vb divízió 1/A vb Majoross Gergely Magyarország Litvánia

Hoki-vb: Van, akinek az adott szerep sok – Majoross Gergely

2019-04-30 19:45:57

A Dél-Korea elleni 1–5-öt eredményezőnél a Fehéroroszország elleni 1–3 során klasszisokkal jobban játszott a magyar férfiválogatott a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon. Az is igaz, hogy a két, elitből érkezett ellenféllel szemben veszítettünk eddig, de ettől még ugyancsak tény, hogy két forduló után nulla ponttal és csak kettő szerzett góllal az utolsó helyen állunk. Úgyhogy volt miről beszélnünk Majoross Gergely megbízott szövetségi kapitánnyal.

jégkorong divízió 1/A vb divízió 1/A vb Majoross Gergely

Hoki-vb: Rossz döntések, rossz cserék, vereség – Majoross

2019-04-29 12:49:58

A temérdek és a lehető legrosszabb helyen eladott korong okozta a vesztünket Dél-Korea ellen a divízió 1/A-csoportos világbajnokság 5–1-re elveszített nyitó meccsén. A távol-keletieknek éppen az a fő erősségük, hogy szélvészgyorsan és hatékonyan kontráznak – amit mind tudott a válogatottunk... A megbízott szövetségi kapitány, Majoross Gergely szerint a szakmai stáb legfőbb feladata most az, hogy a felelősségteljes, okos és higgadt játék üzenetét átadják a játékosoknak a Fehéroroszország elleni keddi folytatásig.

jégkorong divízió 1/A vb divízió 1/A vb Majoross Gergely

Jégkorong-vb: „Ha eleget lövünk kapura, meglesz a siker” – hétfői rajt Dél-Korea ellen

2019-04-28 11:56:42

Megtartotta utolsó rendes edzését a divízió 1/A-világbajnokság előtt a magyar férfi jégkorong-válogatott, amely hétfő reggel Dél-Korea ellen kezd majd. A felkészülés elvégezve, a hangulat remek, jöhet az első meccs!

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb divízió 1/A csoportos világbajnokság Majoross Gergely Magosi Bálint

Jégkorong: jól reagál a kezelésre és jobban van Tolvanen

2019-04-25 10:49:19

Jól van és jól reagál a kezelésre Jarmo Tolvanen, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, aki betegség miatt nem utazhatott el a nur-szultani divízió I/A világbajnokságra – mondta Sipos Levente, a Magyar Jégkorong-szövetség főtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

magyar jégkorong divízió 1/A vb Majoross Gergely Magyarország Jarmo Tolvanen

Jégkorong-vb: Mostantól érte is dolgozunk – Majoross a beteg kapitányról

2019-04-24 11:12:04

A 2012–2013-as idény óta a férfi felnőtt jégkorong-válogatottunk másodedzője Majoross Gergely, aki közben a DVTK-val és a MAC-cal Mol/Erste Ligákat, Magyar Kupákat nyert, és a legutóbbi idényben már a szlovák élvonalbeli Tipsport Ligában is a negyeddöntőbe vezette klubcsapatát, tehát nyilvánvalóan készen áll arra, hogy szövetségi kapitány legyen. Az más kérdés, hogy senki, így ő sem gondolta vagy kívánta, hogy Jarmo Tolvanen betegsége miatt beugróként vigye a csapatunkat a hétfőn kezdődő divízió 1/A-világbajnokságra.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb Majoross Gergely Jarmo Tolvanen

Jégkorong: váratlan váltás a vb előtt a magyar csapat irányításában

2019-04-24 09:20:20

A magyar szövetség (MJSZ) szerdai tájékoztatása szerint Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány váratlan betegség miatt kórházi kezelésre szorult, így nem vehet részt a kazahsztáni divízió 1/A csoportos jégkorong-világbajnokságon. A finn szakember állapota kielégítő, ám erről bővebb információt a család kérésére nem közöltek. A magyar szövetség elnöksége a fentiek figyelembe vételével egyhangúlag úgy döntött, hogy a világbajnokságon Majoross Gergely irányítsa a nemzeti csapatot megbízott szövetségi kapitányként, akit szükség esetén Jarmo Tolvanen a távolból segít tanácsaival.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong divízió 1/A csoportos világbajnokság Majoross Gergely Jarmo Tolvanen

Tipsport Liga: „Ez a párharc sokat jelentett a magyar hokinak”

2019-03-05 11:47:20

A miskolciak kanadai vezetőedzője szerint sokat jelentett a magyar jégkorongnak a MAC Újbuda és a DVTK Jegesmedvék párharca a szlovák ligában.

jégkorong Tipsport Liga Majoross Gergely MAC Újbuda DVTK Jegesmedvék

Két magyar jégkorongcsapat a szlovák élvonalban?

2018-06-04 10:03:57

Hivatalos bejelentés még nem volt, információnk szerint azonban csatlakozhat a szlovák Extraligához a magyar arany-, illetve ezüstérmes MAC Budapest, illetve DVTK Jegesmedvék. A két jégkorongcsapat vezetőivel, Majoross Gergellyel és Egri Istvánnal beszélgettünk a várható jövőről.

jégkorong Majoross Gergely MAC Budapest Egri István DVTK Jegesmedvék

Hoki-vb: „Belefutottunk egy jó formában lévő kapusba”

2017-04-27 19:07:49

Bartalis István, a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya nagyjából ugyanúgy értékelte a Lengyelországtól 2–0-ra elszenvedett vereséget a divízió 1/A világbajnokságon Kijevben, mint két nappal korábban Rich Chernomaz szövetségi kapitány a dél-koreaiak elleni zakót: a fegyelmezetlenséget hozta fel.

magyar jégkorong-válogatott lengyel jégkorong-válogatott jégkorong-vb magyar jégkorong-válogatott jégkorong vb jégkorong

Hoki-vb: csak Ausztriára figyeljünk, a többi még ráér!

2017-04-24 12:07:36

Félórás átmozgatással és átalakított emberelőnyös játékkal készült hétfő délelőtt a magyar válogatott, amely este Ausztriával játszik a Kijevben zajló divízió 1/A-világbajnokságon. Majoross Gergely, a válogatott másodedzője pontosabb játékot vár, mint az ukránok ellen.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb magyar jégkorong-válogatott jégkorong vb jégkorong hoki-vb

Hoki-vb: a Sport Tv már gőzerővel készül – kisfilm

2017-04-03 15:05:21

Április 22. és 28. között Kijevben rendezik meg a divízió I/A jégkorong-világbajnokságot, amelyen a magyar válogatott 2008 és 2015 után immár harmadszor vívhatja ki a feljutást a legnagyobbak közé.

divíziós 1-es jégkorong vb divízió 1/A vb Sport Tv Rajna Miklós Majoross Gergely Erdély Csanád

Hoki: Majoross a nemzetközi szövetség edzői bizottságában

2016-10-06 13:39:42

Majoross Gergely személyében magyar tagot választottak be a Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) edzői bizottságába.

jégkorong Majoross Gergely

Jégkorong-vb: Stipsicz szerint az amerikaiak mindenben jók

2016-05-12 18:09:19

A magyar jégkorong-válogatott legközelebbi világbajnoki ellenfele, az amerikai csapat a játék minden apró elemében jó – mondta Stipsicz Bence, a magyar csapat második legfiatalabb játékosa csütörtökön a távirati irodának.

jégkorong hoki-vb Stipsicz Bence Rich Chernomaz Majoross Gergely Diego Scandella

Jégkorong: fiatal sikeredző veszi át a MAC irányítását

2015-06-25 16:10:02

A legutóbbi szezonban a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatát irányító Majoross Gergelyt nevezték ki a MAC vezetőedzőjének.

jégkorong Majoross Gergely MAC

Jégkorong: távozik a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője

2015-06-16 10:00:39

Távozik posztjáról Majoross Gergely, a Mol Liga-győztes Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetőedzője.

jégkorong Miskolci Jegesmedvék Majoross Gergely