Találatok a Ljubomir Vranjes címkére

Találatok száma: 102

Vranjes Eb-tanulságai – amiben fejlődnünk kell és amire építeni lehet

2018-01-19 08:39:43

A férfi kézilabda Európa-bajnokság a középdöntőjénél jár, a magyar válogatott azonban már csak itthonról figyelheti az eseményeket, miután három vereséget szenvedve nem jutott tovább a csoportjából. Ez volt Ljubomir Vranjes első tornája a mieink kispadján, a korai befejezés után a szövetségi kapitány segítségével tekintettük át az első tanulságokat. A fizikai felkészítés fontossága, a védekezésbeli hiányosságok, a mentális tényezők – csupa olyan pont került szóba, ami már a női válogatottunk kapcsán is előjött.

értékelés  magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  Ljubomir Vranjes 

Férfi kézi Eb: „Vranjes nem élt az általunk kínált lehetőségekkel”

2018-01-19 11:47:53

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) minden lehetőséget megadott Ljubomir Vranjesnek, hogy több időt foglalkozzon a férfiválogatottal, de a szövetségi kapitány nem élt ezzel – mondta az M4 Sport pénteki, Sportreggeli című műsorában Zsiga Gyula szakmai igazgató.

magyar férfi kézilabda-válogatott  kézilabda  férfi kézi Eb  Zsiga Gyula  Ljubomir Vranjes 

Férfi kézi: „Ha mindig kapitányt cserélünk, sohasem jutunk egyről a kettőre”

2018-01-18 22:12:30

Három vereség és egy autóbusznyi csalódott játékos érkezett haza Horvátországból, a férfi kézilabda Európa-bajnokság helyszínéről. A válogatott tagjai útközben is a korai Eb-búcsú okait keresték. A Digi Sport híradójának nyilatkozó Ljubomir Vranjes az első két mérkőzésen látott pozitívumokat, míg Balogh Zsolt szerint óriási hiba lenne rögtön megvonni a bizalmat a szövetségi kapitánytól.

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Európa-bajnokság 2018  férfi kézilabda Európa-bajnokság  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  Mikler Roland 

Férfi kézi Eb: Bartókkal voltak legkevésbé elégedetlenek olvasóink

2018-01-18 20:35:11

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon Csehország megérdemelt, 33–27-es győzelmet aratott a magyar válogatott felett. A magyar nemzeti csapat a vereséggel pont nélkül, a D-csoport 4. helyezettjeként búcsúzott a tornától, amelyen összesítésben a 14. pozícióban végzett.

szavazás  osztályozás  magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb 

Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

2018-01-18 10:53:36

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon Csehország megérdemelt, 33–27-es győzelmet aratott a magyar válogatott felett. A magyar nemzeti csapat a vereséggel pont nélkül, a D-csoport 4. helyezettjeként búcsúzott a tornától, amelyen összesítésben a 14. pozícióban végzett. Értékelje 1-től 10-ig a magyar játékosok Eb-teljesítményét!

szavazás  osztályozás  magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb 

Férfi kézi Eb: Bánhidi szerint Vranjes variálásai sem segítettek

2018-01-18 09:24:37

Mint beszámoltunk róla, a magyar kézilabda-válogatott a csehektől elszenvedett vereséggel (33–27) pont nélkül, a D-csoport 4. helyezettjeként búcsúzott az Európa-bajnokságtól, amelyen összesítésben a 14. pozícióban végzett. Bánhidi Bence az M4 Sportnak kritikusan fogalmazott – a beálló szerint Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány variálásai nem segítették a csapatot.

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  Ljubomir Vranjes  Bánhidi Bence 

Kézi Eb: „Csalódást okozott Vranjes bemutatkozása is” – MKSZ-közlemény

2018-01-17 21:53:37

Mint beszámoltunk róla, a magyar férfi kézilabda-válogatott három vereséggel fájóan korán fejezte be szereplését a horvátországi Európa-bajnokságon. A magyar szövetség közleményében csalódottságát fejezi ki, amiért a minimális elvárást sem sikerült teljesíteni, a mieink sajnos csak a lelátón voltak a varasdi csoport legjobbjai. Az alábbiakban olvashatják az MKSZ honlapján megjelenteket.

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  MKSZ  Ljubomir Vranjes 

Férfi kézi Eb: Ezek a játékosaink vannak – Vranjes

2018-01-17 20:10:42

Mint ismert, a magyar válogatott a Csehországtól elszenvedett vereséggel (33–27) búcsúzott a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságtól. Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány, valamint Schuch Timuzsin, Bodó Richár, Mikler Roland és Juhász Ádám is csalódottan értékelt a találkozót követően.

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Európa-bajnokság  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  Schuch Timuzsin  Mikler Roland 

Vereség a csehektől, pont nélkül búcsúzott az Eb-től a magyar csapat

2018-01-17 16:35:47

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon Csehország megérdemelt, 33–27-es győzelmet aratott a magyar válogatott felett. A magyar nemzeti csapat a vereséggel pont nélkül, a D-csoport 4. helyezettjeként búcsúzott a tornától, amelyen összesítésben a 14. pozícióban végzett.

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Európa-bajnokság 2018  férfi kézilabda Európa-bajnokság  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  cseh férfi kézilabda-válogatott 

Férfi kézi Eb: zárul a csoportkör – a nagy kérdés, hogy maradunk vagy megyünk?

2018-01-17 10:01:06

Az előző fordulóban bravúrgyőzelmet elkönyvelő Csehország ellen kell kiharcolnia a továbbjutást a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a horvátországi Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában (kezdés: 18.15, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Ha biztosra akarunk menni, akkor legalább négy góllal kell nyernünk. A cseh kapitány szerint továbbra is mi vagyunk a találkozó esélyesei. 

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  Szöllősi Szabolcs  Stanislav Kaspárek 

Férfi kézi Eb: Ez hihetetlen volt, nagyon ideges vagyok – Lékai

2018-01-15 20:50:53

A spanyolok elleni ütközet legjobbjának megválasztott Lékai Máté nehezen vette tudomásul, ami a magyar férfi kézilabda-válogatottal a 27–25-re elveszített Európa-bajnoki csoportmeccs hajrájában történt. A veszprémi irányító nem értette, miért nem nézték vissza a játékvezetők a mieink által sérelmezett két kiállítást. Császár Gábor szerint a spanyolok mindent bevetettek a végén, hogy megnyerjék a meccset, míg Ljubomir Vranjesnek nagyon tetszett, hogy minden másodpercben harcoltunk. 

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  Lékai Máté  Ljubomir Vranjes 

Férfi kézi Eb: A játékosok elnyerték a szívemet – Vranjes

2018-01-15 20:20:53

A Magyarország–Spanyolország (25–27) férfi kézilabda Eb-mérkőzés után Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány és Balogh Zsolt értékelt az M4 Sportnak.

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézi Eb  Spanyolország  Ljubomir Vranjes  Balogh Zsolt 

Férfi kézi Eb: Azt látni kell, hogy még nem tartunk itt – Vranjes

2018-01-15 13:49:59

A legutóbbi döntős Spanyolország ellen folytatja szereplését a magyar válogatott a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon (kezdés: 18.15, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Ljubomir Vranjes, a magyar csapat szövetségi kapitánya a dán meccs tanulságait levonva már előre tekint, és azon van, hogy megtegyük a következő lépést a fejlődés útján.  

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  Ljubomir Vranjes 

Férfi kézi Eb: először közös csapatban – egy asztalnál a Dujshebaev testvérekkel

2018-01-15 10:20:54

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság különleges a korábbi magyar szövetségi kapitány, Talant Dujsebajev és családja életében, ugyanis mindkét fia tagja a spanyol keretnek. Második csoportmeccsünk (kezdés: 18.15, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n) előtt leültünk Alexszel és Daniellel, akikkel édesapjuk hatásáról, valamint közös válogatottbeli élményeikről is beszélgettünk.

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  Ljubomir Vranjes  Daniel Dujshebaev 

Férfi kézi Eb: Nem voltunk elég türelmesek – Vranjes

2018-01-13 22:22:31

Nem volt hétgólnyi különbség a csapatok között – többek között ezt mondta az olimpiai bajnok Dánia elleni szombat esti, 32–25-re elveszített Eb-nyitómérkőzés utáni gyorsértékelésében Ljubomir Vranjes, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A magyar játékosok egyetértettek abban, hogy hasonlóan erős csapatokat csak úgy győzhetünk le, ha hatvan percen keresztül magas színvonalon játszunk.

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Európa-bajnokság 2018  férfi kézilabda Európa-bajnokság  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  Ljubomir Vranjes 

Férfi kézi Eb: ezt várja Vranjes a magyar csapattól a rajt előtt

2018-01-13 10:14:11

A magyar válogatott az olimpiai bajnok Dánia ellen kezdi meg szereplését a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon (20.30, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány a rajt előtt elmondta, mit szeretne látni a mieinktől a varasdi mérkőzéseken. 

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  Schuch Timuzsin  Nikolaj Jacobsen 

Férfi kézi: Nehéz szélről lőni úgy, hogy nem gyakorlom egész évben – Juhász Ádám

2018-01-10 19:19:16

Juhász Ádám a klubjában egész idényben irányítót játszik, a válogatottban azonban balszélsőként számít rá Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány. A 21 éves kézilabdázó az NSO Tv-nek beszélt arról, mennyire esik nehezére a pozícióváltás, milyen tapasztalatokat szerzett a csapat a svédek elleni két felkészülési mérkőzésen, mit vár a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságtól – és miként szerezte a jobb szeme alatti monoklit. 

férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Európa-bajnokság  Ljubomir Vranjes  Juhász Ádám 

Juhász Ádám – „Nehéz szélről lőni úgy, hogy nem gyakorlom egész évben"

2018-01-10 19:25:11

férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Európa-bajnokság  Ljubomir Vranjes  Juhász Ádám 

Vranjes kihívása: fiatalabb kerettel az Eb-n, mint Dujsebajev!

2018-01-11 00:34:26

A magyar férfi kézilabda-válogatott egymás után a harmadik olyan nagy tornájára készül, amelynek új szövetségi kapitánnyal vág neki. Ljubomir Vranjes számára nemes a kihívás: az elmúlt esztendők több vezéregyénisége nélkül, a széleken érdemi nemzetközi tapasztalat hiányában kell nekivágnia a csapatépítésnek, miközben már az első fordulóban az olimpiai bajnok Dánia vár rá.

magyar férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Eb  férfi kézilabda  férfi kézi Eb  Ljubomir Vranjes 

Férfi kézi – Vranjes magyarul beszélt, nagy tapsot kapott

2018-01-10 14:56:40

férfi kézilabda-válogatott  férfi kézilabda Európa-bajnokság  Ljubomir Vranjes